Enrique: mikor duplázott a Real ellen és bemutatott a Madrid szurkereknek (jó mit csináljak, bejött az a hatalmas káröröm az arcán)
Rivaldo: tipikusan az az ember, aki oda lőtte ballal a labdát, ahova akarta is
Ronaldinho: pozitívum és az általam látott világ legtechnikásabb futballistája (ami nem ment a nagyképűség rovására)
Eto'o: Madrid, cabron

+ az első Barcás meccse jut eszembe, mikor kb úgy tolta, mint Ronaldinho, de ő akkor nem játszott még, mondtam magamban, hogy basszus ezeket kifognak mindenkit csinálni
Deco: infó órán ültem, mikor kapott a tanárom egy sms-t és mondta, hogy pillanat, visszahívta a feladót és: "Ne bássz, kajak Deco Barcás lett?"
Giuly: semmi sem maradt meg róla, csak a gyorsasága
Xavi: a világ legjobb, legszerényebb, legstílusosabb, sokáig a legalulértékeltebb, legpontosabb, legleglegleg, világ legjobb irányítója, nincs mit ezen szépíteni. + Iniesta jut róla eszembe

Iniestáról meg Xavi.
Puyol: a legtechinkátlanabb világ legjobb védője.
Messi: maga a futball (pedig mennyire utálom, édes jó istenem és nem tudom megmondani, hogy miért). Messi-ről az jut eszembe, mikor fifáztam régebben, megcsináltam magamat benne és egy szezonban a csapatom 120 góljából 110-et én lőttem. Kb ő is úgy tolja, mintha ő lenne a Zisten és poénból játszatná saját magát is.
Hoznék még egy nevet:
Oleguer