Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát Game tuti részeg lesszZozzy 5 írta:Szórakozz csak GameBadi írta:Na nehogy komolyan vedd![]()
amúgy az éjszakázás nem gond, van egy csomó éjszakai busz, azon lehet aludni![]()
Könnyű a tapasztalatlant $zopatni
![]()
![]()
De mivel egész nap tart, nem feltétlen kellene éjszakáznomHazajöhetek este. Max. nem kell hazacipelnem titeket amikor részegek vagytok
![]()
De még meggondolom. Éjszaka a főparty
Meg gondolkozok, hogy adjam be szüleimnek
Szórakozz csak GameBadi írta:Na nehogy komolyan vedd![]()
amúgy az éjszakázás nem gond, van egy csomó éjszakai busz, azon lehet aludni![]()
Vagy: A híd alatt-a híd alatt, a Margit-híd alatt..."Badi írta:Na nehogy komolyan vedd![]()
Ínnye...Game90 írta:Na sorjában:Zozzy 5 írta:Hmm, ez jól hangzik![]()
Tuti benne vagyok
És álltalában mikor szoktak ezek lenni? Mármint úgy, hogy hány óra fele, délelőtt vagy délután vagy este? Mert én debreceni vagyok és nem akarok Pesten az utcán aludni
![]()
Na meg ugye ott vannak a szüleim
Csak úgy felmennék Pestre, azokhoz akiket még életembe nem láttam. 15 évesen...
2. Aki rossz vagy nem fér el, az tényleg az utcán alszik.
4. akik Bp-től több, mint 20 km távolságra vannak, azok nem jöhetnek
A kocsmában nem csak piát árulnak.Zozzy 5 írta:Los, Te nem 13 éves vagy?Los Banditos írta:Délelött keződik és este van vége.Tavaly is megtudták oldani a szállást, de ha nem nem szeretnél Pesten aludni akkor lemaradsz a kocsmáról.Egyébként aludnék Pesten csak ne az utcán
Na sorjában:Zozzy 5 írta:Hmm, ez jól hangzik![]()
Tuti benne vagyok
És álltalában mikor szoktak ezek lenni? Mármint úgy, hogy hány óra fele, délelőtt vagy délután vagy este? Mert én debreceni vagyok és nem akarok Pesten az utcán aludni
![]()
Na meg ugye ott vannak a szüleim
Csak úgy felmennék Pestre, azokhoz akiket még életembe nem láttam. 15 évesen...
Los, Te nem 13 éves vagy?Los Banditos írta:Délelött keződik és este van vége.Tavaly is megtudták oldani a szállást, de ha nem nem szeretnél Pesten aludni akkor lemaradsz a kocsmáról.
Hmm, ez jól hangzikSharkinho írta:Ahányan jönnekZozzy 5 írta:És, hogy szoktak zajlani ezek a talik?hányan vagytok, mit csináltok, ilyesmi
![]()
, foci a madridista ellen(vagy csak sima foci), vacsora, kocsma....
Ahányan jönnekZozzy 5 írta:És, hogy szoktak zajlani ezek a talik?hányan vagytok, mit csináltok, ilyesmi
Majd ráérsz ezen akkor gondolkodni, ha meglesz a tali időpontjaZozzy 5 írta:Valahogy meg kéne oldani, hogy tudjak menniCsak debreceni vagyok...
Valahogy meg kéne oldani, hogy tudjak menniGame90 írta:Én nem voltam az elsőn, de hallottam egy pár dolgot: foci, kaja, ivászat, hülyéskedésZozzy 5 írta:És, hogy szoktak zajlani ezek a talik?hányan vagytok, mit csináltok, ilyesmi
Nagyjából ennyi.
Én nem voltam az elsőn, de hallottam egy pár dolgot: foci, kaja, ivászat, hülyéskedésZozzy 5 írta:És, hogy szoktak zajlani ezek a talik?hányan vagytok, mit csináltok, ilyesmi
Sztem valamikor augusztus közepe, vége feleZozzy 5 írta:Mikor lesz fórumtali?Mert szivesen mennék, csak debreceni vagyok