Következő dolog történt velem ma!
Feljelentkezek a kedves sportfogadó oldalamra. Megkötök kombinációban egy fogadást. Egy hoki, valamint egy tenisz meccset. A hoki 5kor kezdődött, de már vége is, az bejött, nyertem vele! A tenisz meccs pedig, délután 2kor kezdődött, de még mindig nincs jóváírva/vagy levonva az összeg a számlámról. Még mindig függőben van. Mondom miaz! 5óráig tart egy Chilei tenisz meccs ? Hát nem ! De erről a meccsről az írás se szól, kérem szépen! Nem találtam róla sokat neten, összesen 2 helye (!) írtak rólad vmit a google-ben.. Hogy állítólag tényleg ma lesz/volt/van valamikor. Eléggé átverve éreztem magam, hogy most mi lesz! Hát felhívtam a Londoni irodát, és képzeljétek mi történt ?
.
.
.
Beszélek velük jelenleg is, folyamatos telefon kontaktban vagyunk, mivel nekik sincs FOGALMUK se hogy mi történt. Először csak egy nővel beszéltem, valami ügyfélszolgálatos lehetett, utána vmi főnökkel, de a SPORT részleg se tud semmit az esetről. Ez vérlázító.... Hogy lehet így fogadóirodát működtetni ? Kérdeztem tőlük, hogy most mi lesz ? Az volt a válasz, hogy egyelőre várjak... Jóvan b+ de mire ? Hogy lehet így felkészültnek lenni ??? Láttam a meccs kiírását az oldalukon, ott (hivatalosan) 14-30kor kezdődött a meccs.. Mondom jólvan, megfogadom, és mire vége, már tudok fogadni az estire is. De így nem tudok, mivel MAX pénzzel fogadtam erre a [auto_cenzúra] teniszre.... Ennyit erről....