2017.02.25. 09:49:29
Amit LG ír az valóban okos gondolat, de nem is feltétlen azt írtam vagy a videó azt boncolgatja, hogy régen minden jobb lett volna-e hanem, hogy milyen személyiség zavarokhoz, kommunikációs zavarokhoz vezethet egy virtuális világ, illetve a készítő is elmondja, hogy fontos, hogy helyén kezeljünk dolgokat.Valamint LG mondandójának a konzekvenciája nálam az, hogy pontosan ez egy új veszélyforrás, amivel igenis foglalkozni kell majd a jövőben, mert generációk már így fognak felnőni, hogy "életük" része" miközben az agyra, személyiségre lehet olyan hatással mint az alkohol vagy bármi káros anyag, szenvedély.
Én abszolút facebook ellenes vagyok, mert leginkább azt öli ki az emberekből, akik ők maguk és nem valós érzelmeket interpretálnak. Jó gondolat volt, hogy arról nem posztolnak az emberek ha magányosak, szoronganak, rossz kedvük van hanem egy nagy piac és jónak áltatják magukat. És az egyik legfontosabb tulajdonságot az emberi kommunikációt torzítja. Gyengülő kifejezőkészség, gyengülő morális értékrend, felszínes kapcsolatok kialakítása, személyiségzavarok, önképtorzítás, valóságos problémák kezelése. Ezeket nem a videó mondja vagy én, ezeket pszichológusok állítják. Függni bármitől képes az ember lehet mondani ésszel kell csinálni, a videó is ezt mondja, hogy a pozitív tulajdonságok is megvannak, de alapvetően komoly pszichikai hatást vált ki.