MatyiG írta:Más sorozatok épp azért rosszak, mert tulhuzzak, hogy minél nagyobb bevétel legyen.
khm... Breaking Bad...
De hozhatnám ellenpéldaként a Trónok Harcát, aminek talán pont az lett a veszte, hogy nem húzták eléggé ki.
Tudom, hogy nem az összes sorozatra értetted, de minden alkalmat meg kell ragadni, hogy istenítsük a Breaking Bad-et.
Amúgy most Nero-val értek egyet. Annyira nem értem a hype-ot, nálam az első 4 rész okés volt, egyedül a finálé volt top, az tényleg ütött. Szerintem ha nem 5, hanem mondjuk 20 részes lett volna, akkor lehet kaszálom a 3.-4. után.
Azt is osztom, hogy ez inkább egy "minisorozat", nálam egy rendes sorozat 2 évadnál kezdődik. Ezzel persze nem akarom elvenni mondjuk az Elit Alakulat érdemeit, csak másképp kell kezelni őket.
MQuCsabi írta:Az amúgy igaz, hogy az oroszok csinálnak egy cáfolat sorozatot az esetről?
Elvileg igaz, de nyilván nem arról fog szólni, hogy órákon keresztül mondják, hogy a mai napig nincs semmi baj, mert egy RBMK reaktor nem robbanhat fel. Írtak egy listát, hogy mi minden van rosszul ábrázolva (annyi maradt meg, hogy a Moszkva-Kijev távolságot nem lehet helikopterrel megtenni, meg hogy a bányászok nem ihattak a munka előtt

). Érdekes lesz, hogy hogyan adják elő, de szerintem ők is jobban járnának, ha hagynák az egészet.