Valami tuti tipp nekem sem ártana.
Tegnapi történet:
Tegnap megraktam a Miami Heat-New York Knicks meccsen,hogy a Knicks 98 pont alatt dob. Felkeltem megnézni a meccset.
Első negyedben 20pont körül dobtak.
Második negyedben szintén 20pont körül.
Itt mondtam öcsémnek,hogy ha 98 pontot dobnak pontosan akkor beszar..ok.
Harmadik negyedben is hasonlóan termeltek.
Jött a negyedik 4ed itt aztán beindultak a new york-iak mint az állat a Miami nem is védekezett

.Minden bement amit rádobtak,aztán jött az utolsó 3 perc ami már olyan volt,hogy 6pont kellett ahhoz hogy elérje a 98 pontot.
Jöttek a faltok büntető itt-büntető ott Miami jobban szórta a büntetőket.
Utolsó perc
(már vért izzadtam) ilyen lassan még nem telt el egy perc. Mivel szoros volt az eredmény jöttek a faltok. Közben 96ra módosult az állás a vendégeknél. Támadott a Miami,aztán az utolsó négy másodperc következett amikor faltolták dobás közben a Stoudemire-t.
Mondom nem dobhatod be,fojt rólam a víz.
Első bement(97) második is bement (98 ).
Itt elszakadt a cérna akkorát káromkodtam hajnali 4kor,mi az hogy pont 98 pont. Hogy nem......szájba te......!
Aztán szomorúan elmentem aludni. Gondoltam hogy most ez már úgyis elment(3000forint).
Hogy minden történet HappyEnd-el végződjön ma nézem a Betsson számlámat,hogy rajt van a 3000forint. Mivel pont 98at dobtak ezért 1szeres szorzóval törölték

Így most mindenki boldog
Amúgy a Stoudemire vasból van? Neki nem kell pihenni? Végigfutotta,végighajtotta a meccset. Nem is volt kispadon. Nem értem hogy bírja

...