Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Barca_10 írta:Végre megtudtam nézni az új Batman filmet és valamit nem értek. Ugye meghalt, mert kivitte az öböl fölé a bombát. De a végén amikor a jelenet Firenzében játszódik akkor miért van ott megint? Valaki magyarázza el
miihii írta:és még így is nagy durranás ő is)
REMY írta:Hiénabence-barca írta:
hiúzt
Hiénabence-barca írta:
hiúzt
Nem kell félni, van egy pánikszobám a sufniban, ahova akkor szoktam elbújni, ha sír a gyerek...lui1698 írta:Akkor átkarollak komám, és együtt lépünk át a másvilágba.kurdt írta:Nem változott a véleményem, nyitom az ajtót...
Nem, de holnap reggel ne lepődj meg, ha már nem lesz admin jogosultságod egy bizonyos blogon.sjay írta:Engem meg annyira nem érdekel, hogy még letöl... izé, megvenni sem volt kedvem. Ez is halálbüntetést von maga után?![]()
Mindig Szellő szája közelébe szerettem volna kerülnilui1698 írta:Természetesen, miután minket elföldelt te következel. Ennek egy pozitív velejárója van: holnap Szellő Pista fogja beolvasni a nevünket.sjay írta:Engem meg annyira nem érdekel, hogy még letöl... izé, megvenni sem volt kedvem. Ez is halálbüntetést von maga után?![]()
![]()
Természetesen, miután minket elföldelt te következel. Ennek egy pozitív velejárója van: holnap Szellő Pista fogja beolvasni a nevünket.sjay írta:Engem meg annyira nem érdekel, hogy még letöl... izé, megvenni sem volt kedvem. Ez is halálbüntetést von maga után?![]()
Engem meg annyira nem érdekel, hogy még letöl... izé, megvenni sem volt kedvem. Ez is halálbüntetést von maga után?lui1698 írta:Akkor átkarollak komám, és együtt lépünk át a másvilágba.kurdt írta:Nem változott a véleményem, nyitom az ajtót...
Én azt nem mondanám rá, hogy rossz, írtam is miután láttam, hogy egy mindenben átlagos darab, viszont eddig valami számomra érthetetlenül egyértelmű pozitív visszhangja volt a filmnek, mintha csak valami űberbrutál korszakos csoda lenne, pedig nem.
Akkor átkarollak komám, és együtt lépünk át a másvilágba.kurdt írta:Nem változott a véleményem, nyitom az ajtót...
Nem változott a véleményem, nyitom az ajtót...sjd írta:No, döntöttél?kurdt írta:Looper
Üssetek amíg élek, de szerintem ez nem volt egy túl jó film. Még friss az élmény, jelen pillanatban azt is ki merem jelenteni, hogy egyenesen rossz.
De erre még alszok egyet.
Csak mert itt állok egy baseball-ütővel az ajtód előtt és jó lenne tudni h mi van![]()
![]()
Hát itt lenne már az ideje, h eltold a képed egy fórumtalira.miihii írta:A sörike miatt meg majd emlékeztess, ha találkozunk
No, döntöttél?kurdt írta:Looper
Üssetek amíg élek, de szerintem ez nem volt egy túl jó film. Még friss az élmény, jelen pillanatban azt is ki merem jelenteni, hogy egyenesen rossz.
De erre még alszok egyet.
Ugye milyen jól tettem, h beírtam?
REPACK DVDScr XviD-ETRGkanty írta:Ez melyik verzióhoz passzol? Megszoktam várni a HD verziót, de erre nagyon kíváncsi vagyok.
thx
Ez melyik verzióhoz passzol? Megszoktam várni a HD verziót, de erre nagyon kíváncsi vagyok.
Pearl HarborCali írta:Tudnátok ajánlani pár II. VH-s filmet az elmúlt kb. 15-20 évből? Tegnap néztem meg az ellenség a kapuknál című filmet (nem most láttam először), és egy kicsit megint rákattantam a témára.