Sziasztok.
Azt hiszem, nem írtam még ide amit most pótolni szeretnék.
Szabolcs vagyok és 84 ben születtem abban az évben amiről George Orwell 48-ban vizionált. Erdélyben élek, jelenleg Agyagfalván, de éltem már sokfele, Kolozsvár, Székelyudvarhely...
Programozó és egy ideje már vállalkozó is vagyok bár ez utóbbit mai napig furcsa kimondani, leírni magamról, Székelyudvarhelyen dolgozom de mivel helyi megrendelésünk kevesebb van főként külföldre.
Az Eurobarcat nagyon rég olvasom, talán 2002 óta, akkor ha jól emlékszem még eurobarca.uw.hu címen volt elérhető.
A Barcelonának 94 óta szurkolok a híres Bl döntő óta. Kedvenc játékosom azt hiszem a választott nickből kiderül, a ma aktív játékosok közül Xavi mester a kedvenc (hasonló szerepkör).
Hobbim rengeteg van ezért nem írom le mindet, leginkább barátaim társaságában töltöm el az időt és nem bánom ha közben megiszok egy egy jó sört is

. Persze ez és a munka nem tölti ki az összes időmet így szoktam focizni, kerékpározni, filmeket nézni, olvasni, zene hallgatást már nem is írom mert az szinte mindig megy legyen szó munkáról vagy más olyan elfoglaltságról ahol nem zavar.
Ennyi azt hiszem elég is belőlem.
Üdvözletem minden kedves fórumozónak.