visca el barca írta:lluisllach89 írta:
Igazad lehet, én a kettő közül mégis a Malagat választottam. A Mallorca egész jó focira képes, láthattuk Madridban, de volt nekik hullámvölgyük, elég rendesen. Persze a Gijónt ütni fogják.
Rizikósabb kicsit de kifizetődőbb a Malaga. Nem ronthatnak, feljövőben vannak, Camp Nouban se vallottak szégyent de a Mestallát majdnem megviccelték 9 emberrel.
Támadójátékuk jó, otthon vannak, kevésbé biztos de 2+-os szorzóért megéri szerintem.
Szerk.: Celtic meccset nem is értem, mert talán egy hete volt ugyanígy a bajnoki meccsük ugyancsak Glasgowban.
hát ne tudom hol van a malaganak 2+os szorzoja, a bwinen ugyanugy 1,75 mint a mallorcaé...
celticcel meg szerintem az van, hogy eredetileg aberdeen-celtic van, és az aberdeen adta fel a hazai pályát, csak a kiirásokban szerepel otthoniként...

Én még csütörtökön küldtem meg, tippmixen, 2 fölött volt a Malaga szorzója a Mallorcáé meg 1,7-1,8 közötti
Szerk.: 01.22.-én volt Celtic-Aberdeen, most 2 db Aberdeen-Celtic jön gyors egymásutánban. Szombat, jan 29, azaz ma, skót ligakupa, míg február elsején jön a bajnoki meccs
Szerk 2.: Hampden Park, Glasgow a helyszín, semleges pályán lesz a meccs (amennyire semleges lehet, hisz a Celtic glasgowi).
Szerk 3. Természetesen egy meccsen dől el a tj, döntetlen esetén ET és 11-esek. Na ebből többet nem lehet már kihozni