Segítség kéne
Üdv!A port.hu szerint ma este 18:00-kor lesz a Viasat exproleren a Klubok királyai dok. film sorozat, melyben ma lesz a 7. a Barcás epizód!Valaki nem tudná felvenni avi-ban vagy dvd formátumban és azt megosztani velem???Nagyon megköszönném...
Thx előre is!
Thx előre is!
http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=123558 katt ide!!!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Köszi, de nem tudom, h mikor mentettem le.sjd írta:Ha emlékszel h kb. mikor csináltad, akkor módosítás dátuma alapján is kereshetszS.Agüero írta:
Vagy méretre beállítod a max 10kb-ot
Nagyon sok kép van ami max 10 kb szóval nem töltök vele fél órát, h megkeressem, de azét kösz.

Ez már megvan, kösz.2 kér(d)ésem lenne.
1.:
Hogy lehet a c betűt úgy leírni, ahogy a "barca"ban kéne?
Alt+0231 --> ç

Vagy:
Alt+1,3, 5

[quote="S.Agüero"][/quote]
Ha emlékszel h kb. mikor csináltad, akkor módosítás dátuma alapján is kereshetsz
Ha emlékszel h kb. mikor csináltad, akkor módosítás dátuma alapján is kereshetsz
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Majd ha helyreállt az oldal, megfogod és lemented, addig valszeg esélytelen. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- MatyiG
- Adminisztrátor
2 kér(d)ésem lenne.
1.:
2.:
A mostani Messi-s avataramat fel szeretném tenni valami másik oldalra, h lehessen is látni.
Egy bökkenő van, h nem találom sehol azt a képet a gépen.
Nem tudom, hogy hova mentettem le és, h milyen néven.
Hogy tudnám megtalálni? Valaki(k)nek tipp?
Köszi előre is a válasz(oka)t!
1.:
2.:
A mostani Messi-s avataramat fel szeretném tenni valami másik oldalra, h lehessen is látni.

Egy bökkenő van, h nem találom sehol azt a képet a gépen.
Nem tudom, hogy hova mentettem le és, h milyen néven.
Hogy tudnám megtalálni? Valaki(k)nek tipp?

Köszi előre is a válasz(oka)t!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Üdv all!
Pókeres kollegákhoz fordulnék, aki(k) Holdem Managert használnak, és tudnának nekem ez ügyben segíteni, kérem jelezzék. Főleg a HUD-al akadnak problémáim...:S
kösz előre is mindenkinek.
Pókeres kollegákhoz fordulnék, aki(k) Holdem Managert használnak, és tudnának nekem ez ügyben segíteni, kérem jelezzék. Főleg a HUD-al akadnak problémáim...:S
kösz előre is mindenkinek.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Plázában van, igen.
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Az árkád vagy pláza? Sose tudom :Sbowlinggolyo írta: A Football Worldben rengeteg Barcás cuccot találsz.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
-
- Entrenador del Barça
A Football Worldben rengeteg Barcás cuccot találsz.18Barca99 írta:Hali srácok!
Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy nem tudna valaki ajánlani Győrbe Barca-boltot, egyáltalán van ilyen a környéken, Barcelonás kellékek, cuccok, kiegészítők kellenének minden témában. Aki tud segítsen! Köszi Smile
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Hali srácok!
Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy nem tudna valaki ajánlani Győrbe Barca-boltot, egyáltalán van ilyen a környéken, Barcelonás kellékek, cuccok, kiegészítők kellenének minden témában. Aki tud segítsen! Köszi Smile
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- Lionel85
- Llegenda del Barça
T-mobile-os számomat szeretném titkosítani. Hogy működik ez? Kerül-e pénzbe? Lehet-e online csinálni ilyet a telefonszámom megadásával? Aki tud választ, nagyon megköszönöm neki!

Bankszámla kell ha arra kapja rendszeresen a fizetését,kelleni fog feltehetőleg közüzemi számla,illetve a szokásos(személyi,adókártya,stb..)Perrero írta:asszony venne saturnba netbookot 0% thmmel, munkáltatói igazolása van, de mi más kell hozzábankszámla kell

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Igen. Ennek ellenére piros. Ezt már tegnap megnéztem, de nincsen rá szerintem beállítás.kennyke04 írta:eszközök->beállítások->tartalom->színek-> itt feketének kéne lennie szövegnél, nektek is az van beállítva?

- kennyke04
- Entrenador del Barça
eszközök->beállítások->tartalom->színek-> itt feketének kéne lennie szövegnél, nektek is az van beállítva?
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Hát, legalább nem rózsaszín. Köszi a segítséget!Lionel85 írta:Semmit, még én sem tudom. De már kezdek hozzászokni...
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Na, most már rendben van, ami eddig nem, már csak annyi a gond, hogy itt minden egyes fórumos üzenet vörös.Lionel85 írta:Igen, magyar. Nekem semmi más böngésző nincs fent, csak a 4 béta.Messidona10 írta:Az újratelepítést megpróbáltam... A 4-es magyar?Dobsz egy linket? Megköszönném.
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/relea ... /win32/hu/

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Igen, magyar. Nekem semmi más böngésző nincs fent, csak a 4 béta.Messidona10 írta:Az újratelepítést megpróbáltam... A 4-es magyar?Dobsz egy linket? Megköszönném.
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/relea ... /win32/hu/