Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ilyenkor ne győztesre tégy,hanem gólraLionel85 írta:A Betis elleni visszavágón volt egy megérzésem, hogy ne játsszam meg a meccset. Igazam lett, és most sem fogom megtenni. Bár az Almería nem olyan erős, mint a Betis (mégis ők vannak az első osztályban:D), de akkor is, az 5-0 olyan előny, hogy mégegy 1-3 is belefér.
A Betis elleni visszavágón volt egy megérzésem, hogy ne játsszam meg a meccset. Igazam lett, és most sem fogom megtenni. Bár az Almería nem olyan erős, mint a Betis (mégis ők vannak az első osztálybandaffy írta:netes sportfogadásnál van ilyen. ha megteszed,akkor csak a vendég csapat győzelme esetén buksz. a hx vagy xv -nek kisebb az oddsa,mert ugye 3 lehetőségből kettőt lefedInitom írta:szégyellem de megkérdemS.Agüero írta:Tedd HX-re, vagy hendibe barcát.
mi az hogy HX ?(hazai és x addig oké....)
gondolkodom,hogy smint van ez ...de...nem nagyon jövök rá
pedig már hogy magyaráztamInitom írta: én a mi meccsünkre gondoltam,de hálásan köszi![]()
én a mi meccsünkre gondoltam,de hálásan köszidaffy írta:1 gólos real győzelmet tippelek.Initom írta: Akkor ez ugrott igaz?
te mit tippelsz X,vagy hazai...( vagy vendég)
*(0-1) Real Madrid - Sevilla 1.91 / 3.55 / 2.69 X,azaz 3.55ös szorzó,így az a lényeg,hogy 1 góllal nyerjen a real,mindegy,hogy 5-4 vagy 1-0...de csak ha van fölös pénzed
1 gólos real győzelmet tippelek.Initom írta:Akkor ez ugrott igaz?daffy írta:netes sportfogadásnál van ilyen. ha megteszed,akkor csak a vendég csapat győzelme esetén buksz. a hx vagy xv -nek kisebb az oddsa,mert ugye 3 lehetőségből kettőt lefed
te mit tippelsz X,vagy hazai...( vagy vendég)
Akkor ez ugrott igaz?daffy írta:netes sportfogadásnál van ilyen. ha megteszed,akkor csak a vendég csapat győzelme esetén buksz. a hx vagy xv -nek kisebb az oddsa,mert ugye 3 lehetőségből kettőt lefed
netes sportfogadásnál van ilyen. ha megteszed,akkor csak a vendég csapat győzelme esetén buksz. a hx vagy xv -nek kisebb az oddsa,mert ugye 3 lehetőségből kettőt lefedInitom írta:szégyellem de megkérdemS.Agüero írta:Tedd HX-re, vagy hendibe barcát.Initom írta:mit gondoltok megéri 500 ért megtenni az Almeriát? vagy esetleg X?
mi az hogy HX ?(hazai és x addig oké....)
gondolkodom,hogy smint van ez ...de...nem nagyon jövök rá
szégyellem de megkérdemS.Agüero írta:Tedd HX-re, vagy hendibe barcát.Initom írta:mit gondoltok megéri 500 ért megtenni az Almeriát? vagy esetleg X?
nem valószínű,hogy kikap a real,az x benne van,de én inkább egy gólos real győzelmet tennék vagy sok góltnyalesz írta:És szerintetek ezt érdemes megrakni: Real madrid-sevilla *(0-1) V
Igy belefér egy X vagy egy sevilla győzelem?
1 fecske nem csinál nyarat,hogy idézzek.L.Messi 10 írta:Lehet hogy eladták Torrest, de ott lesz Suarez.FCB.Gabesz írta: grat,de áááááááá tudtam nyer a villareallll,ilyenkor megüt a buta,kajakra.
barcaman,neked azt tanácslom h ezeket maximum kombóval rakd meg,a liverpool...most adták el torrest,még a győzelme is kérdéses,nemhogy 2.
nem vészmadárkodni,akarok dee szetem az összes elmegy.
a cardiff-readinget nem ismerem,ott bármi lehet,úgy ahogy az összes többin.
Lehet hogy eladták Torrest, de ott lesz Suarez.FCB.Gabesz írta: grat,de áááááááá tudtam nyer a villareallll,ilyenkor megüt a buta,kajakra.
barcaman,neked azt tanácslom h ezeket maximum kombóval rakd meg,a liverpool...most adták el torrest,még a győzelme is kérdéses,nemhogy 2.
nem vészmadárkodni,akarok dee szetem az összes elmegy.
a cardiff-readinget nem ismerem,ott bármi lehet,úgy ahogy az összes többin.
grat,de áááááááá tudtam nyer a villareallll,ilyenkor megüt a buta,kajakra.KamTam írta:Fernando írta:Nekem cska egy nagyon gyűrött szelvényem volt. Emlékszem egy Elefántcsontpart-Tanzánia meccset tettem H-ra, és 3 honlapon is 0-0-nak volt írva a végeredmény, rá 3 órára derült ki az NSO-ról bakker, hogy 1-0 lett, és át is javították mindenhol később.De egyébként nem akarok vészmadárkodni, de nem hinném, hogy nyerni fog a Villarreal.
hát bejött a szeló, és el is fogadták összeraktam a kódot beírták a gépbe és minden oks:)
Fernando írta:Nekem cska egy nagyon gyűrött szelvényem volt. Emlékszem egy Elefántcsontpart-Tanzánia meccset tettem H-ra, és 3 honlapon is 0-0-nak volt írva a végeredmény, rá 3 órára derült ki az NSO-ról bakker, hogy 1-0 lett, és át is javították mindenhol később.De egyébként nem akarok vészmadárkodni, de nem hinném, hogy nyerni fog a Villarreal.
Köszidaffy írta:a sakk nem kicsit volt szép találat.barca2010 írta:A múlt heti nyertes szelvényem:
Internazionale - Palermo H 1.62 3-2
Liverpool - Fulham H 1.48 1-0
*(0-1) Barcelona - Almería H 1.24 5-1
Aachen - Bayern München V 1.29 0-4
Leverkusen - Hannover H 1.50 2-0
Catania - Milan V 1.70 0-2
V. Anand - A. Shirov H 2.29 1-0
Odds:22,4 (800Ft)
17915 Ft.
ma találtam a zsebemben egy kis fölös aprót,így raktam egyet:
den bosch - sittard h 1,3
augsburg - bochum h 1,88
santander lő gólt 1,39
kicsit több,mint háromszoros pénzt fizet. nem voltak ma jó meccsek,de egyet azért kellett tippelni