Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hát sztem mondjuk sok embern unalmasnak találhatja, mert lénywegében csak képek váltakoznak 100 percen keresztül, de annyira csodálatos felvételek, hogy ritkán látni ilyet. nem hiába csinálták 5 éven keresztül..kanty írta:Ezt nagyon régóta megakarom én is nézni, csak féltem, hogy unalmas lesz. De, akkor valamelyik percen, adok egy esélyt neki.
Ezt nagyon régóta megakarom én is nézni, csak féltem, hogy unalmas lesz. De, akkor valamelyik percen, adok egy esélyt neki.visca el barca írta:Samsara
lélegzetelállító, szemet gyönyörködtető, csodálatos, bámulatos, megdöbbentő, megbotránkoztató, káprázatos, eszméletlen és így tovább. nem gondoltam volna h csupán egy képekből és zenéből álló dokumentumfilm ennyire le tud kötni, de olyan ámulattal néztem végig, hogy valami eszméletlen. ilyenkor tudok rohadtul irigy lenni azokra a milliárdosokra akik egész vagyonukat arra költik, hogy személyesen is láthassák mindezt. én nem járok moziba de ezt biztos h egyszer megnézem valahol ha lehetőségem lesz rá.
este meg nézem a 20 évvel ezelőtti filmjét is a rendezőnek. ahogy beletekergettem az is teljesen hasonló.
aki tud bármi hasonlót ne fukarkodjon, ki vele.
Nálam is tervben van, egy osztálytársam nem rég mesélt róla. Most te is okot adtál a megnézésére.visca el barca írta:Samsara
visca el barca írta:Samsara
lélegzetelállító, szemet gyönyörködtető, csodálatos, bámulatos, megdöbbentő, megbotránkoztató, káprázatos, eszméletlen és így tovább. nem gondoltam volna h csupán egy képekből és zenéből álló dokumentumfilm ennyire le tud kötni, de olyan ámulattal néztem végig, hogy valami eszméletlen. ilyenkor tudok rohadtul irigy lenni azokra a milliárdosokra akik egész vagyonukat arra költik, hogy személyesen is láthassák mindezt. én nem járok moziba de ezt biztos h egyszer megnézem valahol ha lehetőségem lesz rá.
este meg nézem a 20 évvel ezelőtti filmjét is a rendezőnek. ahogy beletekergettem az is teljesen hasonló.
aki tud bármi hasonlót ne fukarkodjon, ki vele.
Az akkor az angol, amelyik elvileg a jobb.davi10 írta:Nem tudom, a 2007-est
Hát ember!davi10 írta: Halálos temetés. soadroli ajánlotta, de az az 1óra mit végignéztem is kínszenvedés volt.
Nem tudom, a 2007-estsjd írta: Az angolt vagy az amerikait nézted?
Az angolt vagy az amerikait nézted?davi10 írta:Halálos temetés. soadroli ajánlotta, de az az 1óra mit végignéztem is kínszenvedés volt.
Ananász expressz. Negyed óránál tovább nem bírtam.Cali írta:Nektek volt már olyan, hogy egy adott filmet nem tudtatok végignézni, és kikapcsoltátok mielőtt vége lehetett volna? Ha igen, akkor melyik filmek?![]()
Nekem a Casshern volt ilyen, ami sokak szerint nagyon jó film, szerintem csak egy halom trágyakupac. Tényleg, ilyen rossz látványt ritkán látni, a poén meg az, hogy a borító hátulján úgy emlegetik a filmet, mint "A japán Mátrix".. és én pénzt adtam ezért a hulladékért...Cali írta:Nektek volt már olyan, hogy egy adott filmet nem tudtatok végignézni, és kikapcsoltátok mielőtt vége lehetett volna? Ha igen, akkor melyik filmek?![]()
Faust kolléga meg most szúrja le magátsjd írta:Sztem az a Cosmopolis volt így leírás alapján. Amúgy én is egy Cronenberg filmet nyomtam ki nemrég, a Dangerous Method-ot, valami tragikusan elmebeteg zagyvaság volt számomra.vargaakos írta: A pankrátor szerintem jó kis film, érdemes nekifutni még egyszer.
Legutóbbi ilyen film nálam, a Twilight-ból ismert Pattinson főszerepével, valamilyen mű, nagy része egy autóban zajlott, már a címére sem emlékszem, de annyira rossz volt, hogy aludni se lehetett rajta, fel kellett keljek kikapcsolni.
Pont azt írtam, hogy nem nyomtam ki, mert nem volt igazán köze a filmhez. De azt tartom, hogy az ilyenek kicsit ki tudnak zökkenteni.visca el barca írta:hát azért az durva ha valaki kinyomja egy 3 mp-s gagyi robbantás miattCali írta:De pl. tegnap néztem a Legrosszabb napot. Legszívesebben azt is kinyomtam volna a gagyi cgi miatt, de itt még rá tudtam mondani, hogy a film történetéhez nem igazán adna pluszt, ha a robbantások és az aranyhal életszerűbb lenne.mert ha még rossz film lenne megérteném, de nem az. sőt.
hát azért az durva ha valaki kinyomja egy 3 mp-s gagyi robbantás miattCali írta:De pl. tegnap néztem a Legrosszabb napot. Legszívesebben azt is kinyomtam volna a gagyi cgi miatt, de itt még rá tudtam mondani, hogy a film történetéhez nem igazán adna pluszt, ha a robbantások és az aranyhal életszerűbb lenne.
Ugyanez volt velem is. Megnéztem a Prometheust, ami iszonyat módon bejött és csak utána jöttek az Alien filmek. Bár ez enyhe túlzás, mert nem jutottam messzire.csababarca írta:Alien all. nem bírja a szemem a gagyi hatást. ráadásul unalmas is volt, plusz a Prometheus után néztem meg, és az első rész nagyjából ugyanaz.Cali írta:Nektek volt már olyan, hogy egy adott filmet nem tudtatok végignézni, és kikapcsoltátok mielőtt vége lehetett volna? Ha igen, akkor melyik filmek?![]()
Azt még végigszenvedtem valahogy, de a többit már csak átpörgettem.