Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Öcsém, akinek ennyi ideje van egy ekkora marhasághoz... Nagyon pihent lehet... Kreatív valamennyire, de hozzá tartozik, h én sose szerettem az ilyesfajta paródiákat
Én kedvelem mindkettőt, bár régebben sokkal jobb zenéket csináltak. Egy Wiz - Cudi közös party meg halálos lenne, pár g biztos elfogynamessideco írta:Kérdezem a hip-hop kedvelőitől: Kid Cudinak milyen a megítélése? Jó vagy csak hypeolt? Nekem személy szerint tetszik? És Whiz Khalifa?
Videó valamiért tetszik, de a zene az nem. Amúgy az a "Fear God" tetoválás nem gyenge Wayne-en
oh, matyi nagy zenemágus, vigyázni kell veleBob_Marley írta:S.Agüero legalább nem spongyabob a hősöd, de ez megint milyen "zene"?S.Agüero írta:David Guetta - Turn Me On ft. Nicki Minaj![]()
![]()
S.Agüero legalább nem spongyabob a hősöd, de ez megint milyen "zene"?S.Agüero írta:David Guetta - Turn Me On ft. Nicki Minaj
Személy szerint Kid Cudival nincs semmi bajom, bár kicsit elmozdult a pop irányába, de azért a zenéje így se rossz... Wiz Khalifa pedig a legnagyobb kedvencem, pedig igazán csak tavaly lett ismertebb figuramessideco írta:Kérdezem a hip-hop kedvelőitől: Kid Cudinak milyen a megítélése? Jó vagy csak hypeolt? Nekem személy szerint tetszik? És Whiz Khalifa?
Azt nem tudom, hogy neked személy szerint tetszik-e...szerintem nem hájpoltabb a többieknél, és annyira nem is vészes a zenéje, bár én nem sokat hallgatok tőle. Wiz meg szétszívta az agyát meg a testétmessideco írta:Kérdezem a hip-hop kedvelőitől: Kid Cudinak milyen a megítélése? Jó vagy csak hypeolt? Nekem személy szerint tetszik? És Whiz Khalifa?
wizkhalifát személy szerint én bírom, pedig nem szoktam külföldi reppet hallgatni, max lengyelt.messideco írta:Kérdezem a hip-hop kedvelőitől: Kid Cudinak milyen a megítélése? Jó vagy csak hypeolt? Nekem személy szerint tetszik? És Whiz Khalifa?
Erre én is nagyon rákaptam 1-2 napja. Azért a Vivás bohóczenék mellett vannak minőségi magyar zenék is.S.Agüero írta:Compact Disco - Sound of our Hearts