Segítség kéne
- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én avast 5-öst használok, nekem bejött. Amúgy mindenki másra esküszik. Szerintem próbáld meg az avastot.Kluivertinho írta:Hali! Windows 7hez milyen vírusirtót ajánlotok? Könnyen beszerezhető, ingyenes és hatásos kéne. Előre is köszönöm!

- Jess
- Jugador del Barça
Sziasztok!!!
Nagyon S.O.S.-ben kéne segítség..nem tudjátok hol lehet Milan meccsre jegyet foglalni?? (a milanmanian kívül). Légyszi ha tudtok valamit írjatok minnél hamarabb, mert tényleg sürgős a dolog... :S
Nagyon S.O.S.-ben kéne segítség..nem tudjátok hol lehet Milan meccsre jegyet foglalni?? (a milanmanian kívül). Légyszi ha tudtok valamit írjatok minnél hamarabb, mert tényleg sürgős a dolog... :S
Barcelona, jewel in the sun!
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Hali! Windows 7hez milyen vírusirtót ajánlotok? Könnyen beszerezhető, ingyenes és hatásos kéne. Előre is köszönöm!

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- albicelesteX
- A Vadász
Az a baj,hogy én nem járok ilyenekre!
Búcsúfiát meg vásárfiát nem tudok így venni!Meg nem is tudom,hogy lesz e vagy van e! 

- lui1698
- Llegenda del Barça
Lehet hülyeséget írok, de ilyen cuccok szerintem tonnaszám vannak piacokokn, vásárokon.albicelesteX írta:Üdv!Kellene egy kis segítség!Keresek olyan helyet ahol lehet vásárolni ilyen bizsu dolgokat,konkrétan két dolgot keresek:fakereszt bőr szíjon illetve a neten találtam egy olyat,hogy angyalszárny mellette egy kis kereszt és ez szintén bőr szíjon van.Most akárhogy írom be googleba sehogy nem találom meg azt az oldalt,hogy megrendelhessem...Ez az utóbbi fémből van.
Búcsúkor nálunk mindig van legalább 1 bódé ahol rengeteg ilyen dolog akad.
Szerintem nézz szét ezeken, ha van a közelben.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- albicelesteX
- A Vadász
Üdv!Kellene egy kis segítség!Keresek olyan helyet ahol lehet vásárolni ilyen bizsu dolgokat,konkrétan két dolgot keresek:fakereszt bőr szíjon illetve a neten találtam egy olyat,hogy angyalszárny mellette egy kis kereszt és ez szintén bőr szíjon van.Most akárhogy írom be googleba sehogy nem találom meg azt az oldalt,hogy megrendelhessem...Ez az utóbbi fémből van.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Elvileg ha van olyan szolgáltatás náluk, hogy internetes bank, akkor ott belépve látod a számládat, az egyenleget és a tranzakciókat is. De tényleg csak elvileg. Ha ez mükszik, akkor nem kell kártya.Ronaldinho&Barca írta:Általában neten hozzá lehet férni, lehet utalni meg sokféle funkciót el lehet érni még. De ezt a szolgáltatást általában a bankban kell igényelni.Bányász írta:Valaki aki jártas a banki ügyekben tudna nekem segíteni?
A Deutche Banknál van egy bankszámlám,viszont a számlaszámhoz nincs bakkártyám.Az lenne a kérdésem,h van e valamilyen mód,hogy hozzáférjek ehhez a számlához kártya nélkül itthonról?Az a sejtésem,h nincsen de hátha valaki okosabb nálam...

- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Köszi mindkettőtöknek!
Sjd neked meg már jövök egy (hordó?) sörrel, annyit segítettél már.

Sjd neked meg már jövök egy (hordó?) sörrel, annyit segítettél már.

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Google-al egy olyat találtam ha bekapcsolod az automatikus frissítést, akkor az op. rendszer leszedi+frissíti. De ha nem akkor meg ird be hogy SP3 letöltés. Biztos van ami segít.FCBMessi19 írta:Windows Sp2-est lehet frissíteni netről vagy valahonnan Sp3-asra,vagy csak ha újratelepítem az egészet?

lehet frissíteniFCBMessi19 írta:Windows Sp2-est lehet frissíteni netről vagy valahonnan Sp3-asra,vagy csak ha újratelepítem az egészet?
- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Windows Sp2-est lehet frissíteni netről vagy valahonnan Sp3-asra,vagy csak ha újratelepítem az egészet?

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Általában neten hozzá lehet férni, lehet utalni meg sokféle funkciót el lehet érni még. De ezt a szolgáltatást általában a bankban kell igényelni.Bányász írta:Valaki aki jártas a banki ügyekben tudna nekem segíteni?
A Deutche Banknál van egy bankszámlám,viszont a számlaszámhoz nincs bakkártyám.Az lenne a kérdésem,h van e valamilyen mód,hogy hozzáférjek ehhez a számlához kártya nélkül itthonról?Az a sejtésem,h nincsen de hátha valaki okosabb nálam...
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Valaki aki jártas a banki ügyekben tudna nekem segíteni?

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
http://www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kgc/0/14938/1messideco írta:Ööö, lenne egy elég idétlen kérdésem. A rendőrséghez kellene egy kérést írjunk, csak sehogyan sem jut eszembe, milyen formai követelményei vannak...Ha valaki tudja, írja le plíz

Van egy kis gondom srácok. A Notebookunkal nem tudok felcsatlakozni a wi-fi-re. Eddig minden rendben volt, működött. De most azt írja ki hogy a kapcsolat korlátozva van és a hibakeresés eredményeként az jön ki hogy a "diagnosztika-házirend szolgáltatás nem fut".
Ötletek hogy ez mit is jelent?
Ötletek hogy ez mit is jelent?
-
- Director del Fútbol
2010-s Office Pack telepítés kellős közepén:
" A Windows Installer szolgáltatás nem képes frissíteni egy vagy több windows által védett fájlt."
Ötlete, tapasztalata ezzel kapcsolatban valakinek?
" A Windows Installer szolgáltatás nem képes frissíteni egy vagy több windows által védett fájlt."
Ötlete, tapasztalata ezzel kapcsolatban valakinek?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Ha valakit megkérek szépen, nézne nekem az Fc Zurich - Basel meccshez streamet? Myp2p-n nemtalálok :S
Köszönöm előre is
Köszönöm előre is
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
- geridoss
- Director del Fútbol
Nekem olyan problémám lenne, hogy ha Skype-olok valakivel (vagy MSN), és camozni akarnánk, csak az egyik fél kameráját látom. Ha be van kapcsolva mind a kettőnknek, van amikor csak a sajátomat látom, a partnerem helyén csak egy fekete kép van. Vagy pedig az én képem helyett van fekete kép, és a partnert látom. Valaki valami ötletet?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Na az lenne a problémám,hogy ugye ctrl+alt+del-re bejön egy ilyen feladatkezelő ablak. Na mostmár nem jön be,nem tudom miért.. Nem lehetne valahogy visszarakni,hogy jöjjön be?
(XP-m van).
Előre is köszi!
Na az lenne a problémám,hogy ugye ctrl+alt+del-re bejön egy ilyen feladatkezelő ablak. Na mostmár nem jön be,nem tudom miért.. Nem lehetne valahogy visszarakni,hogy jöjjön be?

Előre is köszi!

FAT fájlrendszerű a merevlemez, ami nem kezel 4 gigánál nagyobb fájlokatRonaldinho&Barca írta:Olyankor mi a gond, hogy ha pendrive-ra vagy külső merevlemezre akarok felmásolni jelen esetben egy iso fájt és a következőt írja ki? xy fáj túl nagy méretű a cél fájlrendszeréhez.. ? 5,62 giga az iso, a külső merevlemezen meg van 460 giga hely..
Mi lehet a gond vele?
Formázd NTFS-re és jó lesz
szerk.: vagy WinRAR-ral kibontod az ISO-t
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Olyankor mi a gond, hogy ha pendrive-ra vagy külső merevlemezre akarok felmásolni jelen esetben egy iso fájt és a következőt írja ki? xy fáj túl nagy méretű a cél fájlrendszeréhez.. ? 5,62 giga az iso, a külső merevlemezen meg van 460 giga hely.. 
Mi lehet a gond vele?

Mi lehet a gond vele?

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- D.Villa
- Jugador del Barça
Próbáltad már újra telepíteni az egész gépet?Barcaádám írta:Sziasztok!
rossz volt a gépem 1 hétig, ki lett cserélve az alaplap és jó.
viszont ahogy ma bekapcsoltam betölt az asztal becsíkosodik a képernyő, hibaüzenet,újraindul...
de csökkentett módban jó...
mit tegyek?(légyszi ne azt írd hogy rakd fel a windows-t köszi)
Azzal szerintem jó lenne.