Initom írta:Hát ,szerintem az első résznél eldől ,hogy szeretni fogom e...
Ha az első rész még nem is jön be (ahogy pl nekem se jött be annyira), akkor is mindenképpen adj neki esélyt a 2. évad végéig. Én megmondom őszintén, hogy soha nem voltam sorozat fan. Egyetlen egy sorozatot nem követtem, mert unalmas volt, hogy hetente van egy rész, és ha elkaptam éppen a tvben akkor megnéztem, de hogy én leüljek a tv elé minden héten kedden 21.30kor....annyira azért nem érdekelt. Mondjuk a Dexternél hendikeppel indultam, mert én a 6. évad utolsó része után kezdtem el az első évadot, tehát nem kellett 1 hetet várnom minden részre. Ezért történhetett meg az, hogy a 2. évadot úgy néztem, hogy elkezdtem este fél7kor, és másnap reggel fél7ig néztem, a 12ből 11 részt. A 12. részt azért nem néztem meg, mert délelőtt mentünk születésnapra, és gondoltam alszok előtte 3 órát, nehogy egyszercsak belenézzek a levesbe

Ha nem kellett volna menni simán végigpörgetem egy este alatt mind a 12 részt. Fél7ig néztem ugye, de már éjjel 3kor olyan álmos voltam hogy alig bírtam fent maradni, de minden rész vége egész egyszerűen olyan volt, hogy egyszerűen nem lehetett megállni, hogy ne nézzem meg a következő részt, hogy mi lesz az epizód végi szituációból. Úgyse tudtam volna aludni, mert azon pörgött volna az agyam, hogy vajon mi lesz a kövi részben

Akkor meg már mindegy ha megnézem

Úgyhogy engem, aki egyáltalán nem volt sorozat fan, totál, hogy stílszerű legyek, odafóliázott a székhez
A 2. évad végéig adj neki esélyt. Ha ott se jön be, akkor hagyd a francba az egészet
sjd írta:
Pont az előző részben látszott, hogy tele van egy fiókja a jelöltekkel, azért ha így bármikor elő tud húzni egy gyilkost, annyira nincs rászorulva arra, hogy a kollégái félrevezetésével szerezzen áldozatokat.
Egyre több esetnél látszik az, hogy inkább kihívásnak tekinti a meccset, nem a "szemét eltakarításának"
(Persze elég sok esetben szükségszerű volt az íróknak ehhez a módszerhez nyúlni, mert különben miről szólna a sorozat, de számomra a karakter megítélésnek nem tesz jót)
És abban a néző szempontjából mi izgalmas lenne, hogy Dex kinéz magának valakit, majd felkeresi, lefóliázza, feladarabolja, és kidobja a hajóról? A rendőrségnél dolgozik. Evidens, hogy ha egy gyilkost akar megölni, akkor azt a rendőrség is körözi és nyomoz utána.
Én semmi kivetnivalót nem látok benne. És kicsit vicces is, hogy egy
pszichopata sorozatgyilkos megítélésében az okoz neked sötét foltot, hogy félrevezeti a kollégáit