végeztem a Trónok harca 2. évaddal.
röviden: tyűűűűűűűűűűűha.
nagyon bejött,sok új dolgot tudhattam meg...ugyebár azt kértem,hogy többet láthassak a másokból. hát ez úúgy ahogy teljesült
Abba a hibába estem hogy nem elemeztem minden részt részletesen így millió karaktert kéne most írnom.
de nem bírom megállni,így nagy vonalakban pár szó:
Theon árulása....nem kicsit lepett meg,láttam rajta hogy vívódik,de azért na...a halálba kívántam a mocskot
ilyenkor jó egy sorozat....mikor nagyon bele tudom magam élni.
A király továbbra is egy tökfilkó,hajazik az új örült király jelzőre.
Újabb kiskirályok csatlakoztak a trónért folyó harcba,egyedül még Deneris hadserege nem körvonalazódik...vagyis az nem hogy kik fogják ebben támogatni(a sárkányain és testőrén kívül).
A fekete mágia alkalmazása....hát,az valahogy nem jött be. az a piros ruhás nő ,aki mást nem szajkóz mint hogy Baratheon a fény ura stb,irritál. Meg hogy egy olyan fekete kulimászt szül....
Deneris talán végre otthagyja azt a senkiföldjét.
Help! A végén elhozta annak a gazdag fekának a pénzét és úgy zárta rájuk az ajtót ?
Arra nem tudtam rájönni.
A Stark család egyre jobban szétszakad. Valljuk be az északra tartó különítmény a két kis Starkkal a boszorkánycsajjal és azzal a gnómmal elég vicces kis brigád...
Rob meg persze meg szegte az esküjét,erre gondolom égtelen haragra gerjed az a vén hapsi. Gondolom ennek is nagy szerepe lesz még.
A Lenistereket (a törpén kívül) továbbra sem szívlelem...drukkoltam hogy a királyné igya meg a nadragulya főzetet
de csak nem
Sansába meg egy csipetnyi tökösség sincs,az a folyamatos benyalás...és érthetetlenek a döntései számomra. 2 szer.....2 szer kinálják fel az északra menekülést , és mindkétszer visszautasítja. hááááááááát noormális?
főleg mikor utál ott lenni valamint le is cseréli a király,nem lesz királyné.
viccezacsajna. 
röviden,remélem nem túl zűrzavarosan ennyi....
( ja és még : Engem továbbra is zavar Eddard Stark halála...sokkal több szerepet adhattak volna neki, de nyilván a háború kitöréséhez nyomós indok kellett
)
nem is lett ez annyira rövid...
Amúgy Mihi! az Ed Stark könnyen elvesztheti a fejét dolgon még mindig nevetek...
Mit is mondtatok mennyi idő míg kijön a 3. évad? fééééél éééééév? Úristen mi lesz velem addig.
Nincs más háborús sorozat? Mert már most hiányzik a lecsapott fej látványa
Más téma:
Deus(vagy végülis akárki) PÜ be küldenél linket a Dexter 1. évad letöltéséhez? mert nem találok:?