Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ó miihii, de jó neked. Bár, csak én nézhetném először.Game90 írta:Ha végeztél vele, akkor írjál majd róla pár sortmiihii írta: Most meg majd ránézek a Szökésre.
Ha végeztél vele, akkor írjál majd róla pár sortmiihii írta: Most meg majd ránézek a Szökésre.
Az oké, h az elsőnek kell, de most a 3. megy és azt mondod totál érdektelen. Ezért kérdeztem, h ha egy zombis cuccban sem a zombigyilok, sem az új búvóhely és annak ilyen-olyan "társasági élete", de még a "nyugalom szigete" városka és annak igen nagy érdekességeket felvázoló dolgai is ennyire untatnak, akkor kíváncsi lennék rá, h mégis mi kellene.Sanama írta:
Miihii... Nem a 3.évadnak kell érdeklődést felkelteni, hanem az elsőnek...Az fel is keltette és [auto_cenzúra] jó volt.
Nézd meg újra az 1.évadot, vagy a második elejét. Na az kell. Az 1-2 évadot lepörgettem pár nap alatt, mert tetszett, itt meg nem tudok mit kezdeni magammal, mennek az unalmas beszélgetések, vagy épp még az sem.
Lehet Shane-t nem kellett volna kiírni az egészből.
Válaszoltam, hogy nézd meg az 1.évadot és az kell.Egyébként arra a kérdésre nem válaszoltál, hogy ha a teljesen eltérő 3x01 és 3x03 sem tetszett, akkor mit vársz?
Szerencsére nem is kell mit kitalálni, mert egy képregényadaptációról van szó. Láttuk a második évadban mi lett abból, amikor megpróbáltak kitalálni valamit.Sanama írta: ui: Nálam a walking dead elég erősen halad a kasza felé... Egyszerűen ez is mi volt? Egy vontatott unalmas semmi. Tény hogy jó volt kicsit Carl nélkül nézni a részt, de már az az érzésem, hogy nem tudnak mit kitalálni. Unatkozom az egész rész alatt, ennyi.
Miihii... Nem a 3.évadnak kell érdeklődést felkelteni, hanem az elsőnek...Az fel is keltette és [auto_cenzúra] jó volt.Érződik, h tényleg nagyon nem begyere, mert semelyik részben nem találtál még érdekeset Ez persze nem gáz, te tudod, de mégis, minek kellene történnie, h tetsszen?
Az első részben szinte végig gyilkolásztak, aztán összeakadtak a rabokkal tehát volt egy új szál és akadt akciójelenet is, aztán most meg rákanyarodtunk egy vadiúj vonalra a nyugivárossal, amiből egyazon részen belül egy elég beteg helyet is felvázoltak.
Mi keltené fel akkor az érdeklődésedet egy ilyen témájú sorozatnál?
áh bakker én is gondolkodtam rajta, de már annyira megszoktam a szinkron, h nem vállatam be. de azért örülök h nem csak én nem értettem h mi a francot csinált...miihii írta:Hát ez egy nagyon jó kérdés, h mi volt az indíttatása. Mert ugyan mondta Foremannak, h ha Wilson helyébe akar lépni, akkor szokja a szívatásokat, de azért ez elég nagy baromság volt, ha annak szánta.visca el barca írta:egy kérdes azokhoz akik szinkronosan nézik a houset és a tv2 ritmusát követik
tegnap volt ugye 08.21 és már csak egy epizod van hatra az egészbol (sajna)
house mi a retek ráknak küldette magát vissza sittre? igy akarja rávenni wilsot h kemózzon mégiscsak? csak mert eléggé meglepődött h lesittelik...
Viszont mivel így lett vége ennek a résznek, (amit én ma pótoltam), nem bírtam magammal és leszedtem a House-zárót és azt kivételesen feliratosan néztem már. Hát nem egyszerű lesz természetesen a végkifejlet és szokás szerint újfent elég borult rész leszDe persze nem mondok semmit róla.
Tehát részemről vége a House maratonnak, béke VicodinjairaHatalmas sorozat, állati karakterekkel és iszonyat szövegekkel. Bátran ajánlom
Hát ez egy nagyon jó kérdés, h mi volt az indíttatása. Mert ugyan mondta Foremannak, h ha Wilson helyébe akar lépni, akkor szokja a szívatásokat, de azért ez elég nagy baromság volt, ha annak szánta.visca el barca írta:egy kérdes azokhoz akik szinkronosan nézik a houset és a tv2 ritmusát követik
tegnap volt ugye 08.21 és már csak egy epizod van hatra az egészbol (sajna)
house mi a retek ráknak küldette magát vissza sittre? igy akarja rávenni wilsot h kemózzon mégiscsak? csak mert eléggé meglepődött h lesittelik...
Érződik, h tényleg nagyon nem begyere, mert semelyik részben nem találtál még érdekesetSanama írta:
ui: Nálam a walking dead elég erősen halad a kasza felé... Egyszerűen ez is mi volt? Egy vontatott unalmas semmi. Tény hogy jó volt kicsit Carl nélkül nézni a részt, de már az az érzésem, hogy nem tudnak mit kitalálni. Unatkozom az egész rész alatt, ennyi.
ModernFamilydavi10 írta:Blue Mountain State (ez erősen ajánlott), South Park, Dokik, Firka Villa (ebből az uccsó évad sztem elég gyenge, de az első 2 hatalmas)S.Agüero írta:Például?
Family Guy-t, Agymenőket már láttam.
Mondjuk mindkettőből még csak az első 4 évadot.
esetleg : Felhőtlen Philadelphia, A nevem Earl,
Blue Mountain State (ez erősen ajánlott), South Park, Dokik, Firka Villa (ebből az uccsó évad sztem elég gyenge, de az első 2 hatalmas)S.Agüero írta:Például?
ezen felnevettemgergo9 írta:Dexter
Ugye mint a madridisták (az általában erős első 10percek miatt) elhittük hogy végig ilyen lesz.![]()
The League pl. a legjobb haverszitkom.S.Agüero írta:Például?Vannak ám valóban vicces sorozatok is, érdemes azokat is nézni
Elmondom neked, hogy semmi. Az elmúlt három évad erőltetett nyögvenyelős hulladék, semmi köze a korábbiakhoz, az anya megtalálásáról meg évadonként van kb 2 rész, ami utal rá. Ennyi. Ha nem érdekelne, hogy ki a muter, akkor már réges régen kasza lenne (ahogy kapott is 5. évad végén egy kaszát tőlem, de aztán lepörgettem a 6-7-et hátha...).S.Agüero írta:Kivégeztem a HIMYM 7. évadának első 10 részét. Eddig nagyon bejövős! 4. rész elég viccesre sikeredett.
Már várom, hogy legyen szinkron a 11. részhez is, most eléggé izgulok mi fog benne történni.
első 3 könyv közül egyértelműen a 3. a legjobb, én is kiolvastam a 2. könyvet, rögtön szaladtam a 3. után és le se tudom nagyon tenni, bár még mindig van belőle vagy 600 oldalGareth Tello írta:sjd, Tim, köszönöm a segítséget.
Amúgy nagy mester Martin... Nem úgy fejezem be a könyvet, hogy elégedetten hátradőlök, és elemzem a történteket, hanem azonnal rohanok a legközelebbi könyvesboltba, hogy beszerezzem a következő kötetet...
Most pl. ez a Jon-ügy izgat leginkább, amiről sjd is írt, meg hogy Daeneryssel mi lesz, visszatér-e Westerosba, + Bran, Robbék, meg úgy az egész... Alig várom a harmadikat.
Summa summarum, először a pentalógia, aztán jöhet a sorozat is.
Köszönöm még egyszer az infókat!
De, lehet, a 3. könyv 2 évad leszTim írta: Én is így gondolom. Eléggé eltérő a kettő,ráadásul nagyon kíváncsi leszek
hogy a 3.-4. könyv eseményeit hogy fogják belesűríteni tizenvalahány epizódba..Hacsak nem két évad lesz egy könyv,de erről nem tudni semmit
egyenlőre.
Pont most szedtem le, de az elkezdéssel még várok, amíg a Házidoktort ledarálomsoadroli írta:Kaliforgiát nézi valaki?
Én is így gondolom. Eléggé eltérő a kettő,ráadásul nagyon kíváncsi leszeksjd írta:Az 1. tényleg ugyanaz, de a másodikat mintha teljesen átírták volna. Pont ma fejeztem be, és erősen gondolkodtam, hogy egyből rátérek a 3.-ra, mert teljesen más élmény, mint a sorozat, és egy pillanatig elgondolkodtam azon, hogy köröket ver rá.Gareth Tello írta:Aki nézte és olvasta/olvassa is a Trónok harcát, attól kérdezném, hogy a könyvhöz képest mennyire más a sorozat? Initom hsz-éből annyi lejött, hogy nagy vonalakban ugyanaz.
Csak mert nemrég fejeztem be a Királyok csatáját (2.), és gondolkodom azon, hogy megnézzem-e a sorozatot is.
[KÖNYVES SPOILER]
pl. ahogy Jon átállása is elő van adva, a sorozatban kb. annyi történik, hogy Qhorin mondja neki, h "állj át" és beledől a kardjába, itt meg eszméletlen volt, ahogy Martin leírta. De jó pár dologgal vagyok így, hogy a könyv sokkal hatásosabban adta át, mint a sorozat (ugyanakkor egy-két eseménnyel meg pont fordítva volt.) Meg gyakorlatilag a könyv egy hihetetlenül komplex és részletes világ, ahol azok a bizonyos falon lógó puskák mindig elsülnek. Éppen ezért kíváncsi is vagyok, hogy a sorozatba hogyan fog bekerülni Bran 3. szeme, Boltonék kavarása és hasonlók