Egy kis előzmény.
Elkezdtem ugye a Szökést. Rögtön két olyan dolog is történt, ami arra bíztatott, h kaszáljam is gyorsan. 1, az első rész nézése közben bealudtam

(Na jó,lehet nem hajnali kettőkor kellett volna már nekiesnem

) 2, Ma nekiálltam újra és amikor megjelent A Walking Dead-es Lori, mondom itt a vége, fuss el véle, ebből a nőből egyszerre egy sorozat is sok
Am nem rossz az első 4 rész után, de még olyan nagyon sokat nem tudok nyilatkozni.
TWD
Hallelujaaaaa, Lorinak game over
Én nagyon örülök ennek a váratlan fordulatnak, de szó, ami szó, hatalmas jelenet által vettünk búcsút tőle
Először azt hittem az lesz a dráma, amikor nekiállt vérezni, h elvetél... Aztán, amikor kivették a gyereket, arra is számítottam, h még a végén sírás helyett elkezdi harapdálni a "bábát"
(Bár fogak nélkül...
) Aztán amikor felsírt, nekem is kapcsiból beugrott, h igen ám, de most ki fogja cumiztatni?
Erősen kétlem, h túl sok anyatejet találnának a börtönben vagy bárhol... Erre nagyon kíváncsi leszek, h oldják majd meg az írók. Carl nekem kezd egyre jobban bejönni. Kinőtte végre a gyerekes hülyeségeket és koraérett, kemény, edzett férfi lesz a végén
T-Dog meg valóban egy korszakos világcsúcsot állított fel a 3. évadig történő életben maradásával, fekete létére
Andrea meg a Governor között tuti vmi románc fog kialakulni, azért is lesz nehézkes a továbbállásuk. Michonne-nak helyén van az esze és az ösztönei is jók, robbanni fog a bomba hamarosan, az tuti.
Dex
Nos, úgy tűnik tényleg bejött, h ennyivel nem fogják elintézni Isaak-ot, hála istennek. Elég gagyi lett volna, ha Louis után őt is letudják ilyen hirtelen. Quinn-nek valszeg tényleg hamarosan kampó és talán miatta fog Batista új erőre kapni. Nem hiszem, h mindkettő kikerülne a képből, aztán ki tudja mit tartogatnak számunkra az írók... LaGuerta meg lassan rájön mindenre az elmúlt évadokból
Mondjuk az fura volt, ahogy Deb is elkezdte összerakni a Lumen vonalat, de az h nem esett le neki, h anno ott a fólia mögött a tesóék voltak, akiket ugye elengedett?Pedig a végén vártam, h a homlokára csap, h akkor ti voltatok ott a kempingben!? Ezzel a kis Hanna jánykával meg lesznek még gondok, közvetve és közvetlenül egyaránt. Ugye bukó Dexnek, h az író srácék rájöttek, h a csaj nyírta ki anno azt a nőt és már Deb is tudja. Ebből még lesz baja Dexnek, h átvágta a jardot, hugit már megint. A végén vhogy nem akartam elhinni, h ennyi volt ez is és már le is vágja Hannát, elhűlve néztem ahogy ott van kiterítve a fóliában és indult a procedúra. Aztán leesett az állam, amikor nem a csajt vágta le, csak a takarót
Ez kemény volt így a végére és nagyon érdekes dolgokat vetít előre. Jólesszez