Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Khm.. Sikoly, Star Warsm , de akár a Hobbit is idevehetjük.REMY írta:Mondjuk a folytatásoknál addig nincs nagy baj, amíg az eredeti rendező folytatja a munkát, de amikor már egy új embert találnak a rendezői székbe, akkor elkezdődik a katasztrófa.
O.Omessideco írta:http://www.origo.hu/filmklub/20130311-c ... tszik.html
Na, ezt már nagyrészt tudtuk. Hatalmas film lesz, piszokul várom már
Teljes mértékben egyetértek veled. Vannak olyan filmek, amelyek soha sem kéne folytatni.... De pénz az úr, illetve manapság ötlethiányban szenved a Hollywood. Így előveszik a régi filmeket, és remake -t készítenek vagy folytatják vele.visca el barca írta:
jaj ne. nem szabad elrontani.
tegnap néztem ugy 4392. alkalommal a leon profit, abból is lehetett volna csinálni egy folytatást, de jobb is h nem lett. spottingnak sem kell
jaj ne. nem szabad elrontani.bence-barca írta:Danny Boyle több helyen is nyilatkozta az elmúlt napokban, hogy komolyan tervezi a Trainspotting folytatását. A brit rendező 2016-ra szeretné leforgatni a Trainspotting következő részét, különös tekintettel arra, hogy a film 1996-ban került a mozikba. - index
Aeonfluxon most írtak róla és NEM. Mondjuk az előzetest megnézve én ezt már előre megmondtam, pedig kevés hátborzongatóbb alapanyag van, mint ez.VictorValdes19 írta:De kíváncsi vagyok már erre a Dyatlov-rejtélyre. Maga az alaptörténet is nagyon érdekes, misztikus. Remélem, jó kis film lett/lesz belőle.
Még a The Village-en gondolkoztam, eredetileg azt sem terveztem, de ha már ez ennyire bejött, akkor teszek vele egy próbát.Faust írta:Akkor a többi filmjét meg se nézd, mert egyik rosszabb, mint a másik.
REMY írta:Visszafordíthatatlan
Gaspar Noéez az ember elképesztő. Egyszerűen nem tud könnyű filmet csinálni. Nyers, durva, éééés Gaspar Noé. bővebben itt. 7,5/10
ez a zene meg brutál. Thomas Bangalter - Rectum
Akkor a többi filmjét meg se nézd, mert egyik rosszabb, mint a másik.Shyamalan most nőtte ki magát a kedvenceim közé a Hatodik érzék és a Sebezhetetlen után.
...és április 15.-én megérkezik az Scary Movie 5 isREMY írta:Készül a Shop-stop 3, és ismét Kevin Smith rendezi. A szereplők maradnak, és a rendező szerint ez lesz a legjobb filmje.
Most akarom pótolni ezeket, de az elsőre nem tudom rávenni magam, mert fekete-fehér, meg elvileg gyenge is.REMY írta:Készül a Shop-stop 3, és ismét Kevin Smith rendezi. A szereplők maradnak, és a rendező szerint ez lesz a legjobb filmje.
Igen, azon én is gondolkodtam, hogy elég sokat kavartak az előző rész időutazásai a dolgokon, csak furcsa volt az első rész koponyákon taposó terminátorai után hirtelen látni ezeket a jól felszerelt katonákat.Faust írta: Emlékeim szerint az egyik fő motívum a filmben, amivel Connor nem tud mit kezdeni, hogy az a jövő, amiben él, teljesen más, mint amit az édesanyja lefestett neki - innentől fogva belefért bármilyen változtatás az eredeti flashbackekhez/forwardokhoz képest.
Emlékeim szerint az egyik fő motívum a filmben, amivel Connor nem tud mit kezdeni, hogy az a jövő, amiben él, teljesen más, mint amit az édesanyja lefestett neki - innentől fogva belefért bármilyen változtatás az eredeti flashbackekhez/forwardokhoz képest.Amúgy az csak nekem tűnt fel, h amíg itt komplett bázisaik, vadászgépeik és helikoptereik vannak, addig a trilógiában elég szakadtnak tűntek Connorék? Vagy csak a következő 11 év alatt ennyire legyalulták szegényeket?
Na ebből is egy érdekes pszichológiai kísérlet lehetne, de tényleg mitől rosszabb attól egy film, h nem az eredeti atmoszférát adja vissza? Sztem azért akkora spanyolviasz nem volt ez a Cameron-féle dolog, h ami nem áll be ebbe a sorba, az automatikusan rosszabb, de tényleg korrektebb lett volna a rajongókkal szemben, ha a franchise-t nem használják fel egy teljesen más jellegű filmhez.Faust írta:Számomra semmi, pusztán a T feeling hiányzik nekem belőle teljesen. Az tetszett, hogy el mertek szakadni a Cameron-féle jövőképtől, de valahogy nekem az egész nagyon steril volt, egy posztapokaliptikus akciófilm, amiben véletlenül a robotok úgy néznek ki, mint a Terminatorban.