Sorozatok & TV-műsorok
-
- Jugador del Barça
dexter
szinte ordít ,hogy a gyújtogatósra keni majd dexter laguerta gyanúját a fináléban. travist is megégették szóval ez lesz szerintem. hiszen belső ember a gyújtogató jól látja a helyzeteket. dexter majd szépen elhelyez a lakásában egy két trófeát és ennyi lesz.
szinte ordít ,hogy a gyújtogatósra keni majd dexter laguerta gyanúját a fináléban. travist is megégették szóval ez lesz szerintem. hiszen belső ember a gyújtogató jól látja a helyzeteket. dexter majd szépen elhelyez a lakásában egy két trófeát és ennyi lesz.
Hala Madrid!
- visca el barca
- Presidente del Barça
soa 0512
hu epic volt megint, szinte sévadzáróval felérő rész
kár hogy már csak egy rész van, kiváncsi vagyok mit tartogatnak még nekünk
jax egyre jobban kezd clayhez hasonlitani, már nagyon kezd unszimpatikus lenni...köv rész nem tudom mit tartogathat, de sztem tig sorsáról fognak dönteni...
hu epic volt megint, szinte sévadzáróval felérő rész

jax egyre jobban kezd clayhez hasonlitani, már nagyon kezd unszimpatikus lenni...köv rész nem tudom mit tartogathat, de sztem tig sorsáról fognak dönteni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Az első évadot majdnem teljesen megnéztem, még két rész van hátra, nem kaszáltam mégvisca el barca írta:helyes. egy jó pár részt mindenképpen adj neki, mert elsőre elég gagyinak tűnhet az egész, de nagyon jó.messideco írta:Következhet a Kés alatt
fordulatos, jók a karakterek, és miután lényegében két plasztiaki sebészről szól, a csöcsök sem maradhatnak ki

Ok, és ezzel mit kezdjek?soadroli írta:Pedig szinte mindenhol dicsérik a sorozatot![]()

Amúgy nem dicsérik már olyan sok helyen, elég pl. a sorozatjunkie-t olvasgatni. Kezd egyre inkább HIMYM-szindrómás lenni sztem, és annak ellenére mondom ezt, hogy alapvetően még mindig jó.
Leírom minden résznél, de ha egy mondatban meg kéne fogalmaznom, az, hogy 7 rész alatt nem láttam egy eredeti ötletet sem, amit ne a Batmanből vagy a Dexterből loptak volna. Ami meg az volt (pl. összeesküvéses szál - hopsz mégsem, mert ez meg a Szökésből van), az meg egyszerűen gagyi. Egyedül a szigetes résszel vagyok megelégedve maradéktalanul, de az meg kevés van.messideco írta:Arrow
Daninak nem tudom mi nem tetszik benneRemek sorozat, egyre jobb
Ja és a főszereplő srác sztem iszonyatosan rossz.
- visca el barca
- Presidente del Barça
helyes. egy jó pár részt mindenképpen adj neki, mert elsőre elég gagyinak tűnhet az egész, de nagyon jó.messideco írta:Következhet a Kés alatt
fordulatos, jók a karakterek, és miután lényegében két plasztiaki sebészről szól, a csöcsök sem maradhatnak ki

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Pedig szinte mindenhol dicsérik a sorozatot
Kaliforgia rajongóknak: 3 perces előzetes az új évadról.
Lesz itt Marilyn Manson, Maggie Grace...
Jó lesz.

Kaliforgia rajongóknak: 3 perces előzetes az új évadról.
Lesz itt Marilyn Manson, Maggie Grace...

Sztem spoilereket illene link után tenni, nem így premier plánbanDeus írta:

Nemtom, én valahogy pont az ellenkezőjét kezdem érezni, nagyon nem tudnak meglepni már. A 6x08-at gyakorlatilag pókerarccal néztem végig, a tegnapi már egész jó volt, de csak az utolsó jelenet tetszett igazán.soadroli írta:A TBBT hatalmas!!! Minden részen meghalok a röhögéstől, és ez a tegnapi, hát ez valami hihetetlen nagy volt. Best fuckin' sitcom ever!
- Deus
- Boixos Nois
FringeBarca4life írta:Egyébként nem tudnátok ehez hasonló sorozatot ajánlani? megköszönném
Warehouse 13
Torchwood
-------
Dexter gif -ek:
http://www.tumblr.com/tagged/isaak%20si ... 1353905515
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2012.12.01. 20:54:25-kor.

-
- Barça C
hi! Ma regisztráltam, de már régebb óta olvasgatok itt a fórumon és nem nagyon látom hogy írnátok az odaátról pedíg szerintem jó kis sorozat
Egyébként nem tudnátok ehez hasonló sorozatot ajánlani? megköszönném

Egyébként nem tudnátok ehez hasonló sorozatot ajánlani? megköszönném

- miihii
- KHAL
Dex
EZ pedig egy rohadt jó kép, In Memoriam Isaak Sirko
A hullámsír az hullámsírEazzy írta: Jó ideje a golf áramlatba dobálja a hullákat, nem hinném, hogy valaha is valóban közel kerül bármelyik hulla is bármelyikhez.

EZ pedig egy rohadt jó kép, In Memoriam Isaak Sirko

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Jó ideje a golf áramlatba dobálja a hullákat, nem hinném, hogy valaha is valóban közel kerül bármelyik hulla is bármelyikhez.Mihu írta: Szerintem meg az arra vonatkozott, hogy ugye behajította Viktor mellé, és így ketten fognak feküdni a sírjukban. Nem beszélve arról a másik kb 10-15 hulláról![]()
A TBBT hatalmas!!! Minden részen meghalok a röhögéstől, és ez a tegnapi, hát ez valami hihetetlen nagy volt. Best fuckin' sitcom ever! 

- visca el barca
- Presidente del Barça
jól lesz az, csak toljad. én az elején semni különlegeset nem éreztem, csak ugy unalombol néztem, aztán nem gyengén elkezd magába szippantani a HALÁLlui1698 írta: Innentől első számú sorozat a SFU, amiből már 3 teljes részt meg is néztem.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Doktor Ház szezonzáró
Fú, elmondani nem tudom, mennyire megkönnyebbültem mikor, végre vége lett. Az utolsó részek már tényleg kínszenvedést okoztak.
A befejezés pedig, hogy hauzosan fogalmazzak gyáva volt, és méltatlan egy ilyen karakterhez.
Viszont összességében a sorozattörténelem legnagyobb karakterét ismertük meg az évek során, pedig azért láttam már pár durva sorozatot.
Maga a sorozat 7.5/10, a karakter 10-es méghozzá csillagos.
Innentől első számú sorozat a SFU, amiből már 3 teljes részt meg is néztem.
És nagyon helyes VEB, hogy FamGuy-ozol. Legnagyobb. South Park-ot is szeretem, de nálam 3-szor körbeveri kb.
Az első 7-8 évadot láttam kb. 10-szer.
Fú, elmondani nem tudom, mennyire megkönnyebbültem mikor, végre vége lett. Az utolsó részek már tényleg kínszenvedést okoztak.
A befejezés pedig, hogy hauzosan fogalmazzak gyáva volt, és méltatlan egy ilyen karakterhez.
Viszont összességében a sorozattörténelem legnagyobb karakterét ismertük meg az évek során, pedig azért láttam már pár durva sorozatot.
Maga a sorozat 7.5/10, a karakter 10-es méghozzá csillagos.
Innentől első számú sorozat a SFU, amiből már 3 teljes részt meg is néztem.

És nagyon helyes VEB, hogy FamGuy-ozol. Legnagyobb. South Park-ot is szeretem, de nálam 3-szor körbeveri kb.
Az első 7-8 évadot láttam kb. 10-szer.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- visca el barca
- Presidente del Barça
kakiiiiiiiiiiiibence-barca írta:Igen, őt nagyon bíromvisca el barca írta: chris a legnagyobb arc![]()
Kevesebben ismerik el.
Amúgy meg lehet azt kevsebben tudják, de Brian karaktere McFarlaneről van formázva. Az ő elgondolásai, nézetei, polotikai beállítottsága megy át Brianre is.

amugy nagyon durván peterre van építve az egész, a többi karakter nagyon tölteléknek tűnik, de azért mindet szeretem

-
- Llegenda del Barça
Igen, őt nagyon bíromvisca el barca írta: chris a legnagyobb arc

Kevesebben ismerik el.
Amúgy meg lehet azt kevsebben tudják, de Brian karaktere McFarlaneről van formázva. Az ő elgondolásai, nézetei, polotikai beállítottsága megy át Brianre is.
- visca el barca
- Presidente del Barça
kb 3 hete álltam neki az FG-nek, én előtte sosem néztem, de mivel sok jot hallottam rola, meg a ted is tetszett, mondom megér egy próbát.messideco írta:Family Guy 11. évad hatalmas, minden fél percben felröhögök rajta kb. Beszereztem a Walking Dead első két évadját is.
az elején valahogy annyira nem jött be, de most már a 3. évad közepén tartok és nagyon jó

érdekes h sokan stewiet szeretik nagyon (természetesen peter mellett), de nekem valahogy az ő karaktere nem olyan jó. nekem peter mellett chris a legnagyobb arc

Arrow
Hát ez a rész egy epic facepalm volt
Önbíráskodó sorozatgyilkos keres társat "végre valaki megért engem" jeligével. How fucking original....
Tommy apját (aki kb. 10 évvel néz ki idősebbnek a fiánál) már nem is említem...
Kaszagyanús...
Előd, nézed még?
Hát ez a rész egy epic facepalm volt
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Önbíráskodó sorozatgyilkos keres társat "végre valaki megért engem" jeligével. How fucking original....

Tommy apját (aki kb. 10 évvel néz ki idősebbnek a fiánál) már nem is említem...
Kaszagyanús...
Előd, nézed még?
- visca el barca
- Presidente del Barça
twd
azért nem beszéltünk rola, mert nem sok minden történt
semmi
michonne engem kifejezettem irritál, adja a keményet de valahogy nem jön át a képernyőn. ráadásul tudta h daryl bátyja rabolta el őket, simán megmondhatta volna...de az milyen vicces... rick megkérdezi, mennyien vannak... erre jön a válasz h kb 75-en... jó akkor támadás... és elindulnak négyen 
azért nem beszéltünk rola, mert nem sok minden történt