csababarca írta:Köszi a válaszokat.
Akkor lehet jó lesz ez a rövid oldali megoldás,amiről linkeltél képet az simán jó.
Egyébként érdemes megvenni előre,vagy Valencia ellen simán kapok kint is aznap jegyet?
Lehet azért inkább bebiztosítanám magam,vagy nem tudom...nehéz:D
Erről mesélek egy sztorit

Első meccsem a 13-as Milan elleni 4-0 volt. 94.944 néző volt végül a stadionban, ennek ellenére még a meccs előtt nyitva volt egy pénztár. Előtte való nap meg 3 pénztár üzemelt. A meccs márciusban volt, de már december 21.-én megvettük a jegyet. Ezek után elhatároztam, hogy legközelebb vegye meg a halál hónapokkal a meccs előtt, és töltsön el 1 órát azzal, hogy találjon a stadionban 2 olyan helyet, ami egymás mellé szól és olyan árban van, ami nekem is tetszik. Mert ugye a bérletesek előtte 3-4 nappal mondják vissza tömegesen a jegyüket...és akkor kis túlzással oda ülsz, ahova a pénztárcád engedi.
Ennek ellenére most, hogy mentünk a Leverkusen ellen, hiába tudtam, hogy csak egy Bayer04, meg BL csoportmeccs, nem lesznek 80ezernél többen, addig viszketett a tenyerünk, hogy csak megvettük 1.5 hónappal előtte

Nyilván előtte egy nappal ránéztem a jegyekre, és minden oldalon 3-4-5 ezer jegyek voltak szabadon
Úgyhogy amit mondani akartam ezzel: hiába kérdezed meg és kapsz rá választ, hogy ne vedd meg, mert előtte 1 nappal, vagy akár kezdés előtt 5 perccel is oda kapsz jegyet, ahova akarsz, úgyis tudom, hogy meg fogod venni, mert nem fogsz merni úgy felülni a repülőre, hogy még nincs jegyed a meccsre
Egyébként oké, hogy nem El Clásico, vagy nagy BL meccs, viszont ha berakják valami olyasmi időpontba, ami a katalánoknak tökéletes (szombat 4 óra, vasárnap dél), akkor összejöhet egy brutál nézőszám. Mint ahogy tavaly például pont a Valencia ellen. Majdnem 93ezer néző, szombat 4 óra. Rayo ellen vasárnap délben 87 ezer néző. Ha jó az idő és baráti az időpont, akkor szívesen mennek meccsre.