visca el barca írta:klassz kis értékelés volt, nagyjából mindent adok. a 6. évadban kiváncsi leszek mi lesz a vezérfonál, mert a forgatókönyvesek akár nagyon csúnyán mellé is nyúlhatnak. én amit összességében hiányolok, hogy az évadok során magába a soa-ba szinte senkit nem építettek be, így abban biztos vagyok h ezek a karakterek egytől-egyig végig fogják vinni a sorozatot, nem hinném h bárkit is kiírnának. amit még nem említettél, az az, hogy kicsit mintha kezdene eltűnni a motorklub eszme és az egyéni érdekek viszik az egész történetet, bár stílusosan mindig megjegyzik a karakterek a mondatuk végén, hogy a "klub érdekében".
amire nagyon kiváncsi leszek még, az az hogy clay-jel mit kezdenek. félek h nagyon elcseszik vmvel azt amit eddig felépítettek.
Igen. Így belegondolva igazat adok. Egyetlen olyan új arc sincs, akinek komolyabb szerepet szántak volna és közvetlenül a klubhoz tartozna.
Abban azonban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy Clay a végéig jelen lesz.
A klub érdeke már rég rizsa. Egyszerűen mindenki hazudik mindenkinek, mindenki a kerülőutat választja, mindenki saját magát nézi csak. A klub jó, mert így van, amivel takarózni, a sok gyilkolást, a sok szennyet mind a klub számlájára lehet írni.
Az egész évad és az egész sorozat legjobb jelenete szerintem, a számot már rongyosra hallgattam:
http://www.youtube.com/watch?v=8VIeoJWg7PI
Jöhet a Homeland 2. évad.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.