csababarca írta:Ízlések és pofonok.
Minden sorozat kiszámítható, főleg,hogy ez képregényből készült, így tartalmaznia kell bizonyos formulákat.
pl. én meg majdnem biztosra veszem, hogy majd a barátja Tommy is előbb utóbb az ellensége lesz, átveszi apja helyét, fekete íjászként...
Meg egy csomó dolgot lehet előre sejteni, de ha jó a kivitelezés,akkor élvezhető a sorozat. És itt szerintem jó, főleg hogy még rengeteg dolog nem derült ki, konkrétan a szigetről semmi, a háttérben mozgolódó szervezetről semmi.
Ízlések és pofonok, ebben egyetértünk, és azt is értem, hogy a képregény miatt valamennyire követnie kell a már ott leírt sztorit, de azért szerintem sokkal jobban meg lehetett volna oldani.
Nekem az a problémám, hogy egy high concept sorozatot vártam az Arrowtól, fordulatos befejezésekkel, hogy várjam vajon mi lesz a következő részben, de ezt nem igazán sikerült összehozniuk. Néha az az érzésem van mikor nézem, mintha egy Szívek szállodáját néznék, annyi különbséggel, hogy minden részben van egy jól koreografált harcjelenet (na jó ez azért lehet túlzás

). Engem nem igazán izgat mi történt a szigeten (amit eddig mutattak, az se volt érdekes belőle), a háttérben mozgolódó szervezet pedig még működhetne is (lsd. Szökés, vagy akár a Homeland valamilyen szinten), de a sorozatból hiányzik az a realitás (hiszen képregény adaptáció), hogy ezt érdekesen be tudja mutatni (szóval pl. nem várhatunk tőle ilyen amcsi-kormány konspirációs dolgot).
A spoileres résszel pedig teljes mértékben egyetértek, fogalmam sincs, hogy miért nem gondoltam még rá (lehet azért mert eszembe sincs "gondolkodni" a sorozaton, ellentétben más sorozatokkal, miután megnéztem az adott részt), de egyetértek, hogy biztosan így lesz.
messideco írta:
+1
Van két rész elmaradásom, megnézem azokat is

Kissé lecsónak tűnik, hiszen sok klisét tartalmaz, de nálam nagyon működik. Eddig akik elkezdték nézni mind pozitívan vélekednek róla

Bár nem vagyok ennek a fórumnak a legaktívabb fórumozója (szóval biztos többet adtok mások véleményére), de azért felteszem a kezem, hogy pár hozzászólással lejjebb én negatívan vélekedtem róla...^^
ui.: és még ismerek vagy két embert, akik ugyanígy vélekednek.

Csak, hogy legyen egy kis kontraszt.