Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lezártak:Xanthor írta:Egy kis közvélemény kutatás:
Ha feltámaszthatnátok 3 már véget ért sorozatot különvéve a tudatosan lezártakat és a kaszáltakat, melyikek lennének azok? Lehet többet is írni, csak így nehezebb összeállítani![]()
én csak lezártra szavaznék. mondjuk tök egyértelmű h mindenki a kedvenceit írja be, amit élete végéig tudna nézniXanthor írta:Egy kis közvélemény kutatás
2. és 3. nálam is biztos befutó.Xanthor írta: Lezárt:
1. 24
2. Friday Night Lights
3. Chuck (igaz ez a csökkenő ratingek miatt fejeződött be főként, de tudták már a 4. évad végén, hogy az lesz az utolsó)
Lezárt: itt nem vagyok egyszerű helyzetben, egyrészt nem nézek elég régóta sorozatokat ahhoz, hogy sokat láttam volna véget érni, másrészt meg ezek közül is viszonylag kevés halt természetes halált. De azért megpróbálkozom.Xanthor írta:Egy kis közvélemény kutatás:
Ha feltámaszthatnátok 3 már véget ért sorozatot különvéve a tudatosan lezártakat és a kaszáltakat, melyikek lennének azok? Lehet többet is írni, csak így nehezebb összeállítani
Az első évad után ugyanezen a véleményen voltam másfél hete, most meg kaparom a parkettát, hogy már az ötödik évad 8. részének is vége, és már csak nyáron folytatódik...Deus írta:Yo!
Lenyomtam a Breaking Bad első évadját.
Eddig nem ragadott meg teljesen, egy-két jelenet tetszett az egészből, oszt ennyi.
Yo, yo, yo, ember, Yo.
Lehet h kasza lesz.
Ha nem is követhetetlen (bár én ma végül "kigugliztam" Beric Dondarriont az első könyvből), eléggé széttöredeződik a sok cselekményszál miatt. Alig van olyan karakter, aki 5 percnél több screentime-ot kapna egy részben, ez pedig eléggé kinyírja nálam a hatást.Slither írta:Csomó embertől hallom ezt hogy túl sok a karakter és követhetetlené válik a sok cselekményszál miatt... én meg mindig azt érzem hogy tisztára le van butítva az egész az "egyszerű" amerikaiaknak.
Ezzel én is így vagyok, mindíg megállítom ha nemugrik be valaki, beírom google-be a nevet és utánna nagyából leesik h ő ki, mit csinált az előző részekbensoadroli írta:GoT
Vázze' itt már annyi karakter van hogy egyszerűen fingom sincs, hogy ki kicsodaEddig se nagyon voltam tisztában a nevekkel, de most...
Van hogy beszélnek valakiről, én meg "aha..oké, és ő ki is?"![]()
Amúgy elég uncsi.
Hát de most ezzel akkor jól kicsesztek velünk. Az NBC pedig nem törölte el, csak websorozatként adja le a 4. részt. Magon már össze is fűzték ezeket a webizódokat egy egységes 4. résszé, remélem feliratot is kapunk hozzá, mert nincs kedvem szinkronnal nézni, a jövő szerdát meg pláne nincs kedvem megvárni.sjay írta:
Nincs 4. rész. A Boston-i robbantások miatt az NBC levette az adásról az epizódot, - ha jól informálódtam - a magyar AXN jövőhét szerdán műsorra tűzi a tengerentúlon eltörölt részt.
Jaja, szétcsapott az öreg a lurkók közöttsjd írta:
GoT
Tywin for President!!!![]()
![]()
![]()
Ezen az utolsó jeleneten meghaltam, de még volt egy pár jó momentuma ennek a résznek, a végére eléggé beindultak az események.
Nincs 4. rész. A Boston-i robbantások miatt az NBC levette az adásról az epizódot, - ha jól informálódtam - a magyar AXN jövőhét szerdán műsorra tűzi a tengerentúlon eltörölt részt.Deus írta:Skacok, valamit nem értek:
A feliratozók kihagyták a Hannibal 4. epizódot? Mert az 5. epizód magyar felirata már fent van...
Hol a 4. rész felirata?