Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem most sincs ellenvetésem, de ha valaki akar első lenni, az sikítson.messideco írta: kurdt: szerintem az első kör téged illet, már az ötlet miatt is
Jelentkezem erre én issoadroli írta:Szerintem már nem leszünk többen. Akár holnap is el lehetne kezdeni, de nekem nyóc'kurdt írta: Én nyugodt vagyok, mint három kicsi Fonzie...
Egyébként ezt már akartam kérdezni, hogy meddig várjunk? Nem látogatom túl sűrűn ezt a topicot, tehát nem tudom, van-e még valaki akire érdemes várni (remélem, értitek, mire gondolok)...
Részemről semmi akadálya. Ez az első még úgyis csak ilyen úgymond "próbakör", tehát lehet, hogy nem is baj, ha nem vagyunk olyan sokan.messideco írta:Szerintem várjunk még péntek estig vele, akkor megejtem a sorsolást, és nyomhatjuk. Mit gondoltok?
Szerintem már nem leszünk többen. Akár holnap is el lehetne kezdeni, de nekem nyóc'kurdt írta: Én nyugodt vagyok, mint három kicsi Fonzie...
Egyébként ezt már akartam kérdezni, hogy meddig várjunk? Nem látogatom túl sűrűn ezt a topicot, tehát nem tudom, van-e még valaki akire érdemes várni (remélem, értitek, mire gondolok)...
Én nyugodt vagyok, mint három kicsi Fonzie...messideco írta:Nyugi van, kurdtNehezen értette meg a dolgokat.
Hétvégén már elkezdhetnénk?
messideco írta:Kód: Egész kijelölése
1. kurdt 2. Lui 3. messideco 4. GémKilencven 5. soadroli 6. BritishKnight 7. Danka0379816289
Barbár lemez nekem most eléggé bejött, pont forditva vagyok mint te, nekem az Úthenger nem jött be, sok volt a töltelékszám (pl. Tolvaj, Férgek, Hol Van?). Kár, hogy a borító ilyen gagyi lett a Mennydörgésnek, elvileg valami PNC profi grafikus (csapat vagy egyén, fogalmam sincs) készítette, viszont ez kiábrándító volt, jobban bejöttek a régi Cof féle coverek. Na mindegy. De számomra még mindig a Disznóól a legnagyobb. Azt ha egyszer überelik, akkor kalap megemel.lui1698 írta:Nagyjából végigpörgettem az új Barbár cuccot.
Essemm lemezt is meghallgattam, az viszont pozitív csalódás.
Jön még idén Tirpuska lemez végre Aza alapokkal.
Szerintem itt elég érthetően magyaráztam el.kurdt írta: 1. Majd meglátjuk, minden bizonnyal egy-két héten belül.
2. Egy hét.
3. Sorsolással. Valami ilyesmit képzelj el: link
(4.) Valaki ajánl két CD-t, azt meghallgatod, értékeled egy tízes skálán. A végén mindenki láthatja majd, hogy melyik lemez érte el a legjobb eredményt, de nem ez a lényeg...
Én úgy gondoltam,hogy valaki ajánl egy CD-t én és ti azt meghallgatjuk-mondjuk lesz rá 1 hetünk- majd pontozzuk.BritishKnight írta:Még pár kérdés:
1.Mikor indul?
2.Mennyi időnk lesz pontozni?
3.Hogy fog kialakulni az a sorrend,hogy ki ajánl zenét?
4.Hány forduló lesz?
Tehát akkor úgy lesz,hogy valaki ajánl egy CD-t,azt meghallgatjuk,értékeljük és kihirdetjük az eredményt?
S.Agüero írta:Olyat nem lehet, hogy én is dobok be albumot, de a tiéteket nem hallgatom meg?
Akkor Csabi it is! Már ha tényleg szeretné...messideco írta:Csabi elvállalja, azt mondja
De ha nem lesz más akkor vezethetem én is, mindegy
Én ellene vagyok, mármint a Best Of-nak...messideco írta: Amúgy best of engedélyezett lesz?
Jah, és jelentkezek egy esetleges blog vezetésére![]()
1. Ha módosítjuk a dolgot 2000+-ra, akkor nincs igazából ellenvetésem, de alapvetően meghagynám az ajánló szabadságát.Game90 írta:Ajánlásra lenne két ötletem:
1. egy új (2010+) és egy régebbi album.
2. egy album a fő zenei irányzatodból (nálam értelemszerűen a hipphápp) és egy olyan, ami kicsivel távolabb áll tőled, mégis szereted, mert vannak minőségi cuccok a témán belül (rock, chill, elektronikus, alternatív stb.).
1. Majd meglátjuk, minden bizonnyal egy-két héten belül.BritishKnight írta:Még pár kérdés:
1.Mikor indul?
2.Mennyi időnk lesz pontozni?
3.Hogy fog kialakulni az a sorrend,hogy ki ajánl zenét?
Tehát akkor úgy lesz,hogy valaki ajánl egy CD-t,azt meghallgatjuk,értékeljük és kihirdetjük az eredményt?
Naja, ők mindenképpen úttörők voltak itthon. A börtönbe kerülésük vicces, nem csináltak semmit, csak kimondták az igazságotTim írta:Én szoktam néha nosztalgiázniBár egyik sem a kedvencem,viszont a Cpg mindenképpen úttörőnek számított a műfajon belül,és sajnálatos ami velük történt.
Eta is jó, Tizedes meg a többiek, na meg a Kontroll Csoport. Picsa, Lenin körút esetleg?Tim írta:88aséktól van pár szám amit rongyosra hallgattunk bulikon,és akkoriban nem volt olyan éles ellentét az oi/punk bandák közt. Nekem inkább az Eta,Qss,a Tizedes meg a többiek jöttek be,illetve a Neurotic,URH,a korai Európa Kiadó,Kontroll Csoport.
Köszi!Tim írta:Ha érdekel a hőskor,akkor figyelmedbe
ajánlok egy blogot:Ultra Rock Agency Rengeteg ritkaságot találhatsz,de sajnos április óta nem frissül.
Ha még mélyebben bele akarod magad ásni a témába akkor ajánlom Szőnyei Tamás könyveit:Az új hullám évtizede 1-2 Egyszerűen minden benne van hazai és nemzetközi viszonylatban. Sajnos nagyjából beszerezhetetlen,de nem reménytelen az ügy.
Kód: Egész kijelölése
1. kurdt
2. Lui
3. messideco
4. GémKilencven
5. soadroli
6. BritishKnight
Én is félek az olyanoktól...de 1x kibíromREMY írta:nem lenne ez a klub rossz, ha tudnám, hogy senki nem fog beajánlani technot, meg a többi mai szenny micsodát... amit sokan zenének neveznek.