Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, ebben benne van picit az is, h a jók mindig unalmasabbak, mint a rosszak, az ármánykodással, cselszövésekkel és gonoszkodásokkal.Varatrix írta:GOT még mindig
Amúgy én nem gondoltam volna, hogy Robb ilyen népszerű karakter. Szóval csak most olvasgattam kommenteket innen-onnan és kb mintha favorit lett volna. Hogy a halála után nem nézik meg ilyen elhamarkodott kijelentések. Nem mondom hogy nem szerettem de közömbös volt. Abszolút pozitív karakter, de nekem kicsit unalmas volt. De úgy az egész Stark család nekem egy kicsit ilyen. Szóval nélkülözik a humort, és kissé túlon túl becsületesek. Szerintem abszolút a Lannisterek a legizgalmasabbak mint család. Nekem ott a két gyakorlatilag kedvenc karakterem: Jamie, és Tirion, na meg a két utált: Cercei, és Joffrey. Valamilyen szinten én az öreg Tywint is kedvelem.
Tulajdonképpen annyit, hogy részegen lepisált egy fát.messideco írta:Blackfish mit is csinált ebben a részben? (és eddig a sorozatban) ?
Ja, az nagyon adta.miihii írta:Ebben is volt jó pár ilyen, konkrétan az esküvő során a Fekete Hal, amikor elfordult és rávigyorogtak a szépséges Frey hölgyek, majd vissza is fordult, hangosan felröhögtem
Az biztos, h nagyon vagány skill ez, főleg, h SpecialOne-ként embert is meg tud szállniVaratrix írta:Durva képesség. Igazából ő bárkit lenyomhat. Gondolj bele, csak bemegy valakinek a testébe és elvágja a torkát vagy tudomis én. Csak gondolom még évadokon keresztül tanulni fogja.miihii írta:GoT
Megérkezett az akcióóóóóóó
Bran-ra egyre kíváncsibb vagyok. Eddig az ő szála elég unalmasnak tűnt ezzel a varg-tanfolyammal, de gondolom őt majd későbbre tartogatja a mester. Így viszont, h egyre komolyabban elsajátítja a tudományt, érdekesnek tűnik, h mi lesz belőle és mihez kezd ezzel a tudással.
Amúgy én a egy idő után sejtettem hogy mi lesz, de az én tippem az epizód közepén az volt hogy megölik Rob feleségét. Azon megsem lepődtem számítottam rá. Egyszerűen érezni lehetett a feszültséget. Ott már teljesen biztos voltam hogy valaki meghal a Starkoktól amikor Lord Bolton említette hogy ő nem iszik bort. De Rob halála baromi nagy brain fuck volt.
Durva képesség. Igazából ő bárkit lenyomhat. Gondolj bele, csak bemegy valakinek a testébe és elvágja a torkát vagy tudomis én. Csak gondolom még évadokon keresztül tanulni fogja.miihii írta:GoT
Megérkezett az akcióóóóóóó
Bran-ra egyre kíváncsibb vagyok. Eddig az ő szála elég unalmasnak tűnt ezzel a varg-tanfolyammal, de gondolom őt majd későbbre tartogatja a mester. Így viszont, h egyre komolyabban elsajátítja a tudományt, érdekesnek tűnik, h mi lesz belőle és mihez kezd ezzel a tudással.
Ez sem egy rossz logika.matador írta: Sajnos nagyon gyengék az érvek.
Persze ők ismerik a felmérések eredményeit, lehet, hogy az "egyszerűbb" emberek számára ezek a szempontok fontosak, de a magam részéről úgy vagyok, hogy ha nem elég figyelemfelkeltő a cím, akkor sokkal kevésbé akarok nekiülni.
Úgy, hogy nekik is a bevétel a fontos. Kis túlzással majdnem mindegy, hogy mi a cím, a lényeg, hogy a nézők menjenek. Nem tojnak a magyar piacra, ahogy egyetlen piacra sem tojnak. De, ha egy itthoni szakember, cég azt mondja nekik, hogy hé figyu a népnek ez kell, akkor ők is elfogadják ezt, főleg úgy, hogy a számok őket igazolják.matador írta: Az erőltetett szóviccektől ANGOL filmekben meg kiver a víz. Nem is értem, hogy engedélyezhetik ezt a film eredeti forgalmazói. Max azt tudom elképzelni, hogy tojnak a magyar piacra, csináljanak amit akarnak.
Sajnos nagyon gyengék az érvek.sjd írta:http://www.origo.hu/filmklub/blog/ossze ... endje.htmlmatador írta:Pont ezt akartam írni.
Tragédia.
Gyilkos hajsza. Erre mit mondjak... az ország fele véletlenül se fogja nézni
http://www.origo.hu/filmklub/blog/ossze ... endje.htmlmatador írta:Pont ezt akartam írni.
Tragédia.
Gyilkos hajsza. Erre mit mondjak... az ország fele véletlenül se fogja nézni
NEEEEEsoadroli írta:Reklámozták a The Followingot az RTL-en, magyar címe: Gyilkos hajsza.![]()
Én még az első részek után írtam, h nagyon ajánlom, mert igen jók a karakterek (a különc SH szerepében J.L.M. és Lucy Liu Watson-ként remek páros) és élvezhető a sorozat. Semmi extra, semmi különleges, de mégis egyben van és szórakoztató.Deus írta:Ki nézte az Elementary sorozatot, azaz Sherlock és Watsont? Most lett vége az első évadnak, és szerintem jó kis sorozat. Színészek teljesen jók voltak, egyik sem volt idegesítő.