Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak azért, mert meleg vagy, nem leszel egyből tűzistenInitom írta:én leszek a tűz istene
ZotyaFace írta: Várom a finálét és sajnos utána 1 évet kell várni a következő évadra
Gareth Tello írta:http://gameoflaughs.tumblr.com/post/519 ... ght-gifset
Szerintem mindenképp, úgy sokkal jobban átjön az egész, jobban összeáll. A sorozatban egy csomó olyan mellékszereplő van, akikről fogalmam se volt hogy ki mielőtt olvastam a könyvet, mert egyszer bejött, aztán nem szerepelt a következő 3 részben, aztán újra bejött, és full olyan volt mintha új arc lenne. De a könyvben ugye olvastam a nevét folyamatosan, és így megjegyeztem jobban.. Persze lehet csak én vagyok így vele, de nekem nagyobb élmény volt a könyv mint a sorozat maga.20tek írta:
Azt nem olvastam, de ha már itt tartunk: film megnézése után is érdemes?
Azt nem olvastam, de ha már itt tartunk: film megnézése után is érdemes?soadroli írta:Dehogy, ezt csak az érti aki olvasta a könyvet.20tek írta: Még nem láttam a 9. részt. Ugye ez most nem egy spoiler volt?
Dehogy, ezt csak az érti aki olvasta a könyvet.20tek írta: Még nem láttam a 9. részt. Ugye ez most nem egy spoiler volt?
Még nem láttam a 9. részt. Ugye ez most nem egy spoiler volt?Gareth Tello írta: Ezt berakom ide is:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6ib3 ... o1_400.jpg
http://gameoflaughs.tumblr.com/post/519 ... ght-gifset
Ez hatalmas! Profilkép gyanús!
Na ezt nem figyeltem, ha igy van, akkor tudjuk be annak...Slither írta:Nem az volt hogy hatba lottek es a nyil a torka kozeleben furodott bele?Sanama írta: ui: amugy Catelyn csak nekem beszél furcsán? A 9.ik rész végén,mikor elkapja a Walder lányt, és mondja,hogy Let it end... stb Kicsit olyan a hangja, meg úgy artikulál, mintha egy protkó lenne a szájában és még nem szokta volna meg, vagy én nem tudom,de rögtön feltűnt hogy fura. Nektek nem?
Nem az volt hogy hatba lottek es a nyil a torka kozeleben furodott bele?Sanama írta: ui: amugy Catelyn csak nekem beszél furcsán? A 9.ik rész végén,mikor elkapja a Walder lányt, és mondja,hogy Let it end... stb Kicsit olyan a hangja, meg úgy artikulál, mintha egy protkó lenne a szájában és még nem szokta volna meg, vagy én nem tudom,de rögtön feltűnt hogy fura. Nektek nem?
Nem az tűnt fel, mert ez érthető. Hanem mintha lenne valami a szájában, amitől nem tud beszélni, vagy én nem tudom, fura volt nekemRinku írta:Pánikhelyzetben az ember hangja könnyen eltorzulhat. Mivel remeg az idegességtől, felszökik az adrenalin, el tud csuklani az ember hangja és remeg ugye, mint a nyárfalevél, ne csodálkozz, ha nem beszél szépen egyenletesen.Sanama írta:ui: amugy Catelyn csak nekem beszél furcsán? A 9.ik rész végén,mikor elkapja a Walder lányt, és mondja,hogy Let it end... stb Kicsit olyan a hangja, meg úgy artikulál, mintha egy protkó lenne a szájában és még nem szokta volna meg, vagy én nem tudom,de rögtön feltűnt hogy fura. Nektek nem?
Pánikhelyzetben az ember hangja könnyen eltorzulhat. Mivel remeg az idegességtől, felszökik az adrenalin, el tud csuklani az ember hangja és remeg ugye, mint a nyárfalevél, ne csodálkozz, ha nem beszél szépen egyenletesen.Sanama írta:ui: amugy Catelyn csak nekem beszél furcsán? A 9.ik rész végén,mikor elkapja a Walder lányt, és mondja,hogy Let it end... stb Kicsit olyan a hangja, meg úgy artikulál, mintha egy protkó lenne a szájában és még nem szokta volna meg, vagy én nem tudom,de rögtön feltűnt hogy fura. Nektek nem?
Ezt a videót már láttam tegnap, ahogy trollkodnak a partnerükkel azok, akik már nyilván tudták mi fog jönniTim írta:Most olvasom hogy az internet népe is sokkot kapott
Link A video odaver rendesen. Figyelem extrém spoiler veszély a linkelt oldalon!! Olvassátok el a twitter bejegyzéseket is
Ez hatalmasSanama írta:
Muhaha, ez igazInitom írta:miihii írta:Látszik, h új rész volt a Got-ban, elszíntelenedett a fórumDurva az utolsó pár oldal
aki Daeneryst majmolja annak önnyű áááám ezt a fordulatot elfogadni
Ez büntet!Sanama írta:
Most linkeltem az előbb ugyanezt, de máris töröltemTim írta:Most olvasom hogy az internet népe is sokkot kapott
Link A video odaver rendesen. Figyelem extrém spoiler veszély a linkelt oldalon!! Olvassátok el a twitter bejegyzéseket is
miihii írta:Látszik, h új rész volt a Got-ban, elszíntelenedett a fórumDurva az utolsó pár oldal
4.köny 1/3ánál járok, és Brannek még nem volt számomra érdekes fejezete. Ha ő jön, egyszerűen szenvedek.socio66 írta:érdekes egyébként, a könyvekben szinte minden kis fejezet végén van egy olyan történés, ami után bosszankodom, hogy nem olvashatom azonnal tovább azt a szálat, eszembe sem jutott még, hogy unalmas lenne egy-egy periódus.
a könyv adja meg a teljes élményt.