Backstreet Boys - Everybody
Pet Shop Boys - It's A Sin
Haddaway - What Is Love
Belehallgattam a lemezbe, nem rossz, de az én ízlésemnek ez már határeset, mindenesetre köszönöm az ajánlást!Tim írta: Ez esetben ajánlom a kultikus S.O.D. nevű banda "Speak english or die"
lemezét. 21 szám 29 perc alatt..Tulajdonképpen nincs is rajta olyan ami elérné a 3 perc hosszúságot. Persze ha körülnéznénk tuti lenne pár grindcore
banda ami ennél is többet képes belezsúfolni 30 percbe,de szerintem az nem a te világodMondjuk a Ramones sem a hosszú dalokról híres,és mégis milyen lemezeket csináltak,ugyebár.
Ez esetben ajánlom a kultikus S.O.D. nevű banda "Speak english or die"kurdt írta: Amúgy feltűnt, hogy egyesek nem bírják a rövidebb számokat. Én ezzel ellentétben általában kimondottan szeretem a mondjuk három percnél rövidebb számokat...
Akkor neked ajánlanám, hogy pörgesd végig az egész White Stripes-diszkográfiát, be fog jönni...Guardiola írta: Nagyon sokszínű album, sok műfaj képviselteti magát benne a blues-rocktól az alternatívig, s mindez jól összeállítva, kicsit "kapkodtam" is közbe a fejem, hogy mi jön még.
Közel volt a 9-hez.[/b]
Fél pontot is lehet adni.Guardiola írta:Közel volt a 9-hez.[/b]
Elküldtem.davi10 írta:örülök, mert ha jelentkeztem volna valszeg nekem is az egyik az lenne. Csak kíváncsiságból elküldenéd PÜ-ben, hogy melyiket ajánlod majd?
A nevedet elnézve nem is csodálkozomsoadroli írta:Na ezek a nagybetűs zenék. Most már mind1, elmondom, az egyik albumom System lesz
Na ezek a nagybetűs zenék. Most már mind1, elmondom, az egyik albumom System leszdavi10 írta:Zene füleimnekREMY írta:Zúzassuk egy kicsit
System of a Down - Chop Suey
System of a Down - Toxicity
KoRn - Blind Sziget 2012 (elég jó volt)
Érdekes meglátás, szerintem ez pont jól van megcsinálva. Gondolom a tíz dalos verziót hallgattad, amin a Good Feeling az utolsó szám. Ez nem baj, a Good Feelingnél nem nagyon lehetett volna jobb záródalt választani.BritishKnight írta: Violent Femmes-Violent Femmes
Ami negatívumként leírható az az egyhangúság.Szerintem túl sok pörgős szám van egymás után az albumon,ezeket,véleményem szerint jobban el kellett volna "osztani" a korongon,úgy,hogy 3 pörgős dalnál ne legyen több egy huzamba.
Zene füleimnekREMY írta:Zúzassuk egy kicsit
Nem csak Matyellának nem tetszett, pl Bobnak sem. Meg egyébként is így fair, ne azért legyünk utolsók, mert te előre sorsoltál még a jelentkezési határidő előtt.messideco írta:Csapassátok
Bocs, nem voltam gép előtt egész nap, ilyen is előfordul... Amúgy mi volt a baj a sorsolással? Matyellának nem tetszett?
Dáridózzatok Lajcsivallui1698 írta:Akkor mindenki nagy örömére, én 2 magyar albumot fogok belőni.kurdt írta:Biztos van egy-két ember a fórumon, aki nagyon kevés magyar zenéz hallgat. ami azt illeti, én sem viszem túlzásba...
Akkor mindenki nagy örömére, én 2 magyar albumot fogok belőni.kurdt írta:Biztos van egy-két ember a fórumon, aki nagyon kevés magyar zenéz hallgat. ami azt illeti, én sem viszem túlzásba...