Lehet aláírni, hátha ebből lesz valami.
Érvek, érvek mindenhol.....REMY írta: Elég komolytalan kijelentés tőled ez az utolsó mondat, amikor köztudott, hogy szinte utálod a régi filmeket. + Swárcit is leszóltad már párszor.
Én például végig se tudtam nézni az újat...
De akkor is egy lapon emlegetni az eredetivel.... XD

Bocs, elfelejtettem, hogy ami legalább 20 évvel ezelőtt készült, az maga a filmművészet csodája, és azóta még hasonlót sem tudtak készíteni. Vagy mondhatjuk ezt úgy is, hogy utálom a régi filmeket.
(csak az a kellemetlen, hogy itt a CGI jolly jokert sem lehet előkapni, mert már a 1990-esben is azt használtak)
Bőven lehet egy lapon emlegetni az eredetivel, mindkettő egy korrekt akciófilm volt a maga korában, szerintem az újnak még a fordulatai is ültek azoknál, akik nem látták a 90-es verziót, nekem érthető módon már nem annyira. Remake-nek kicsit (nagyon) felesleges, mert elég szolgai módon másolja az eredetit. (Vagy legalábbis nekem így tűnt, így egy év távlatából már nem emlékszem pontosan a másikra.)
Másrészt viszont ezerszer inkább Sharon Stone, mint Kate Beckinsale, hihetetlenül irritált az a csaj.
khmm....khmmmbence-barca írta:mert ezt még csak nem is láttam (se régit, se újat),

Na igen, a Warriort tényleg nem azért szeretjük, mert olyan hihetetlenül eredeti és kevéssé hollywoodias lenneKash írta:Warrior

Minden másért viszont igen.