sjd írta:Amúgy meg lehet mindent nézni szinkronnal, csak nem érdemes. De a TBBT konkrétan az a sorozat, aminél kifejezetten kitolsz magaddal, ha szinkronnal nézed.
A főszereplők hangjai egész jók szerintem. Azokkal nincs gond. Sheldoné is megfelelő szerintem, mindkét hangot el lehet fogadni neki.

De a többiek hangja, főleg Amyé és Bernadetté, na azok rohadt gázak, sérti a fülemet. 1-2. évad szinkronosan van meg nekem a gépen is, úgy nézem, mert az szerintem marha jól el lett találva, de ahogy Bernadette belép a sorozatba a 3.-ban, na onnantól eredeti nyelven van, mert egyszerűen nem bírom elviselni ezt a pocsék szinkronhangot neki, totál nem illik hozzá...
Mostanában kezdtem el nézni a Deadwoodot, esetleg ismerős itt valakinek?

Eddig úgy elmegy, vannak jó jelenetek benne, de nincs sok extra, gondolom itt is egy nagy felvezetés van a katarzis előtt, mint általánosságban a sorozatoknál, csak az 5. résznél járok, de akarok majd egy maratont tartani belőle, mert jónak ígérkezik.

Akinek nem ismerős, annak mondom, hogy vadnyugati sorozat, valós történelmi személyekkel, egy próbát megér, jó dolgokat hallottam róla.
Szintén egy másik: Róma? Vélemények? Hallottam, hogy szex, buzulás, gyilkolás, ármány, elég realisztikusnak tűnik így ez is.