Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
3ok van amiért nézem még:TT írta:csak azon agyalok, hogy akkor miért nézed? én a 4. évad elején vagyok valahol (azt a sárgádat nem olvastam még), és szerintem a kezdeti első két évad után bőven nézhető. én csak azoknál szenvedtem, de éreztem hogy lesz benne valami, így folytattam. gondolom te is ezért kínlódsz még vele, szóval meg is válaszoltam a kérdésemvéleményem szerint csak javulni fog
ment privisjd írta:Ehhez először tudnunk kéne, hogy mit töltöttél le (dvdrip, hdtv stb.), mihez keresed a feliratot.herkulesxd írta:Sziasztok!
Lenne egy kérésem.
Valaki nem tudna adni nekem egy működő feliratot a dexter 7. évadához? Már próbáltam mindet, amit találtam, de nem sikerül....
Előre is köszönöm.
Dávid
hosszupuskasub.comherkulesxd írta:Sziasztok!
Lenne egy kérésem.
Valaki nem tudna adni nekem egy működő feliratot a dexter 7. évadához? Már próbáltam mindet, amit találtam, de nem sikerül....
Előre is köszönöm.
Dávid
Ehhez először tudnunk kéne, hogy mit töltöttél le (dvdrip, hdtv stb.), mihez keresed a feliratot.herkulesxd írta:Sziasztok!
Lenne egy kérésem.
Előre is köszönöm.
Dávid
Lehet, hogy maradi vagyok, de az én felfogásom szerint ezek egy szitkomnál eléggé irreleváns dolgok.S.Agüero írta:Talán a több dráma és izgalom miatt jobb, szerintem.bence-barca írta:Na, úgy döntöttem a nyár üres óráiban lepörgetem a HIMYM 8. évadját. A 7. kiborított, de most úgysincs semmi sorozat. Illetve ha van heti 1 rész garatnált...
Aki végignézte, attól kérdezném, h a 7.-nél ugye jobb ?
Talán a több dráma és izgalom miatt jobb, szerintem.bence-barca írta:Na, úgy döntöttem a nyár üres óráiban lepörgetem a HIMYM 8. évadját. A 7. kiborított, de most úgysincs semmi sorozat. Illetve ha van heti 1 rész garatnált...
Aki végignézte, attól kérdezném, h a 7.-nél ugye jobb ?
Épp ezt akartam írni, ha minden igaz a következő részben kiderül ki az.CsacsMate írta:A következő részben ismerhetjük meg, ahogy láttam a képsorokat az előzetesben.sjd írta:Dexter
vargaakos írta:Dexter
Ami még szerintem nagyon meredek lenne, és el tudok képzelni a felvázolt szituációkon kívül: Az agysebész: Masuka! Alig kap pár másodpercet a részekben (régebben többet volt képernyőn), ő is elég "érdekes" felfogású. Mintha kicsit helyette hozták volna Vogelt, bosszúból üzenget az agydarabokkal és nem ismeri Dexter másik oldalát. Persze ebben az elméletben is sántít sokminden, de ezt még nem láttam, így gondoltam megosztom.
Meg akkor ki küldött a mostani részben Vogelnek SMS-t, hogy nézzen ki?!visca el barca írta:majd meglátjuk. ha nem ő, akkor is valaki a kis belterjes közösségből. egy külső játékos tök snassz lenne az uccsó évadra.Sanama írta:Nem hiszem hogy Vogel lenne, vagyis az már kicsit sok lenne, szerintem. Ha ő az, akkor meg végképp nem értem, hogy miért most jött a képbe. Még eddig abban volt is logika, hogy egyik páciense a gyilkos és ezért kell most jönnie.
majd meglátjuk. ha nem ő, akkor is valaki a kis belterjes közösségből. egy külső játékos tök snassz lenne az uccsó évadra.Sanama írta:Nem hiszem hogy Vogel lenne, vagyis az már kicsit sok lenne, szerintem. Ha ő az, akkor meg végképp nem értem, hogy miért most jött a képbe. Még eddig abban volt is logika, hogy egyik páciense a gyilkos és ezért kell most jönnie.
Nem hiszem hogy Vogel lenne, vagyis az már kicsit sok lenne, szerintem. Ha ő az, akkor meg végképp nem értem, hogy miért most jött a képbe. Még eddig abban volt is logika, hogy egyik páciense a gyilkos és ezért kell most jönnie.visca el barca írta:óh, dehogy nem láttuk.Sanama írta:dex
Szerintem teljesen más vége lesz, viszont az tényleg érdekes, amit valaki írt a múltkor, hogy már az évad 1/4-e lement, a "főellenséget" viszont még most sem láttuk. Ilyen azért nem fordult még elő.az első résztől kezdve színen van
![]()
óh, dehogy nem láttuk.Sanama írta:dex
Szerintem teljesen más vége lesz, viszont az tényleg érdekes, amit valaki írt a múltkor, hogy már az évad 1/4-e lement, a "főellenséget" viszont még most sem láttuk. Ilyen azért nem fordult még elő.