Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.07.20. 16:44:23

sztem azért nézi, mert ha már elkezdte akkor muszáj :D én a hannibállal voltam így :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.07.20. 16:41:11

TT írta:csak azon agyalok, hogy akkor miért nézed? én a 4. évad elején vagyok valahol (azt a sárgádat nem olvastam még), és szerintem a kezdeti első két évad után bőven nézhető. én csak azoknál szenvedtem, de éreztem hogy lesz benne valami, így folytattam. gondolom te is ezért kínlódsz még vele, szóval meg is válaszoltam a kérdésem :D véleményem szerint csak javulni fog
3ok van amiért nézem még:
-mindenki mondja hogy ahogy halad előre, annál jobb.
-imdb 9,4 - azért ennyire csak nem lehet félre értékelni valamit
-ha már csak 14rész van hátra, akkor már nem hagyom abba, azért nézhető...

Igazából nem fikázom, hanem kritikával illetem. Nem egy rossz sorozat, csak mindenki úgy hypeolta, hogy azért ütősebbre számítottam.
TT
Capitá del Barça

2013.07.20. 16:32:51

csak azon agyalok, hogy akkor miért nézed? én a 4. évad elején vagyok valahol (azt a sárgádat nem olvastam még), és szerintem a kezdeti első két évad után bőven nézhető. én csak azoknál szenvedtem, de éreztem hogy lesz benne valami, így folytattam. gondolom te is ezért kínlódsz még vele, szóval meg is válaszoltam a kérdésem :D véleményem szerint csak javulni fog
Sanama
Llegenda del Barça

2013.07.20. 16:19:45

Breaking Bad 3.évad

Továbbra is jövök fikázni. :D
Én nem tudom, az ilyen jellegű sorozatoknál egyszerűen várom a következő részt mindig, ráadásul az évadzáró akkorát üt, hogy alig térek amgamhoz.
Itt nem
Most az lett volna nagy dolog,hogy a drogbáró egy késsel elvágja az alkalmazottja nyakát Walték előtt? Hűha
Vagy hogy Jesse lelövi a Gale tagot?

4.évad első 4rész
Elkezdtem, és a 4.részben akadt fenn a szemem kicsit,hogy Hanknek odaadták Gale jegyzteteit. De eddig ennyi.

Ez a hatalmas bajom a sorozattal,hogy 3semmilyen rész után van 1 jó rész, és azért 12részben ez nagyon gyenge nekem. Szép meg jó, hogy Walt és Skyler leülnek a nappaliba beszélgetni, hogy mit kamuzzanak, meg hogy epizódonként 15p megy azzal,hogy akkor autómosó vagy pedikűr, meg még 24részes évadoknál nem is lenne bajom az ilyen hatalmas töltelék jelenetekkel és részekkel, de 12résznél ez baromira sok nekem.

Igen, érdekes, hogy egy beszari tanárból hogy lesz egy kemény csávó Walt, de azért ez nekem nagyon kevés. Ráadásul Jesse meg az utóbbi időben méltatlanul keveset szerepel, a 2 hülye nő meg túlságosan sokat.

Lehet én vagyok rosszul kalibrálva, de a 45perces részből 25 hatalmas szenvedés.
herkulesxd
Barça C

2013.07.19. 19:20:44

sjd írta:
herkulesxd írta:Sziasztok!

Lenne egy kérésem.

Valaki nem tudna adni nekem egy működő feliratot a dexter 7. évadához? Már próbáltam mindet, amit találtam, de nem sikerül....

Előre is köszönöm.

Dávid
Ehhez először tudnunk kéne, hogy mit töltöttél le (dvdrip, hdtv stb.), mihez keresed a feliratot.
ment privi :D
a hosszupuskát én is próbáltam, de nem tudtam letölteni onnan (bár lehet más fájlt akartam)
davi10
Llegenda del Barça

2013.07.19. 18:56:37

Lenne egy kérésem.

Valaki nem tudna adni nekem egy működő feliratot a dexter 7. évadához? Már próbáltam mindet, amit találtam, de nem sikerül....

Előre is köszönöm.

Dávid
hosszupuskasub.com
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
sjd
Llegenda del Barça

2013.07.19. 18:47:44

Lenne egy kérésem.

Előre is köszönöm.

Dávid
Ehhez először tudnunk kéne, hogy mit töltöttél le (dvdrip, hdtv stb.), mihez keresed a feliratot.
herkulesxd
Barça C

2013.07.19. 17:47:05

Sziasztok!

Lenne egy kérésem.

Előre is köszönöm.

Dávid
miihii
KHAL

2013.07.19. 13:55:15

GoT

Újabb szereplővel gazdagodik a Trónok 4. évada. A Sherlock-ban Mycroft-ot alakító Mark Gatiss csatlakozik a stábhoz. Egyelőre nem ismert, h kit fog játszani.
Kép
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
TT
Capitá del Barça

2013.07.18. 22:18:14

retek évad volt, húztak-vontak mindent, de mégis végigszenvedtem. szóval nem az a nagyon rossz, de nem is jó. 2-3 résztől eltekintve hozott egy barátokközt színvonalat :D
sjd
Llegenda del Barça

2013.07.18. 22:09:53

S.Agüero írta:
bence-barca írta:Na, úgy döntöttem a nyár üres óráiban lepörgetem a HIMYM 8. évadját. A 7. kiborított, de most úgysincs semmi sorozat. Illetve ha van heti 1 rész garatnált...

Aki végignézte, attól kérdezném, h a 7.-nél ugye jobb ?
Talán a több dráma és izgalom miatt jobb, szerintem.
Lehet, hogy maradi vagyok, de az én felfogásom szerint ezek egy szitkomnál eléggé irreleváns dolgok. :D

Amúgy én is feltettem ugyanezt a kérdés 1-2 hónapja, annyira emlékszem, hogy nem érkeztek különösebben meggyőző válaszok.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.07.18. 21:57:26

bence-barca írta:Na, úgy döntöttem a nyár üres óráiban lepörgetem a HIMYM 8. évadját. A 7. kiborított, de most úgysincs semmi sorozat. Illetve ha van heti 1 rész garatnált...

Talán a több dráma és izgalom miatt jobb, szerintem.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.07.18. 21:33:29

Na, úgy döntöttem a nyár üres óráiban lepörgetem a HIMYM 8. évadját. A 7. kiborított, de most úgysincs semmi sorozat. Illetve ha van heti 1 rész garatnált...

Sanama
Llegenda del Barça

2013.07.16. 12:55:22

CsacsMate írta:
sjd írta:Dexter
A következő részben ismerhetjük meg, ahogy láttam a képsorokat az előzetesben.
Épp ezt akartam írni, ha minden igaz a következő részben kiderül ki az.

Viszont én úgy gondolom, hogy az már sok lenne, ha a gyilkos egy "belső" tag lenne, akár Vogel, akár Deb főnöke. Ebben az évadban nem ez a lényeg szerintem, vagyis ahogy nekem eddig lejött, itt sokkal sokkal inkább Dex és Deb "jellemfejlődése" változása a lényeg, és hogy hogyan fognak az évad végére kilyukadni. A gyilkos csak arra kell, hogy jöhessen Vogel, aki megvilágítja a dolgokat mindkettőnek, és elindítja őket a leejtőn még jobban.
Akartam is írni, hogy ez az évad szerintem nem egy átlagos lesz, hogy jön a főgonosz, és kivégzi őt Dex, hanem sokkal inkább Debráról és Dexterről fog szólni
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.07.16. 12:05:33

sjd írta:Dexter
A következő részben ismerhetjük meg, ahogy láttam a képsorokat az előzetesben.
Deus
Boixos Nois

2013.07.16. 12:01:29

vargaakos írta:Dexter

Ami még szerintem nagyon meredek lenne, és el tudok képzelni a felvázolt szituációkon kívül: Az agysebész: Masuka! Alig kap pár másodpercet a részekben (régebben többet volt képernyőn), ő is elég "érdekes" felfogású. Mintha kicsit helyette hozták volna Vogelt, bosszúból üzenget az agydarabokkal és nem ismeri Dexter másik oldalát. Persze ebben az elméletben is sántít sokminden, de ezt még nem láttam, így gondoltam megosztom. :D

Kép

Ilyesmit kitalálni... :D Masuka egyáltalán nem olyan személyiségű ember, aki bekattanna bármikor... :) Azért vicces volt olvasni ezt az elméletet!
KépKép
vargaakos
Capitá del Barça

2013.07.16. 11:47:58

Dexter

Ami még szerintem nagyon meredek lenne, és el tudok képzelni a felvázolt szituációkon kívül: Az agysebész: Masuka! Alig kap pár másodpercet a részekben (régebben többet volt képernyőn), ő is elég "érdekes" felfogású. Mintha kicsit helyette hozták volna Vogelt, bosszúból üzenget az agydarabokkal és nem ismeri Dexter másik oldalát. Persze ebben az elméletben is sántít sokminden, de ezt még nem láttam, így gondoltam megosztom. :D
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.07.16. 11:39:12

Dexter

A rész elején rögtön le is lőtték az elméletem. Ugyanakkor én is arra gondolok, mint mihii, hogy gyakorlatilag Elway az egyetlen szereplő, akit folyamatosan látunk, és semmi szerepe nincs.

Egyébként végiggondoltam azokat az évadokat, ahol nem mutatták meg a sorozatgyilkost:
1. Az Ice Truck Killer valahol az évad közepén jelenik meg, mint Deb barátja.
5. Maga a gyilkosságsorozat elég hamar lelepleződik, igazából Jordan Chase-ig tart sokáig visszavezetni.

Tehát amit látok, hogy ahol nem mutatták meg a fontos ellenfeleket, ott általában nem is jöttek be az évad feléig, nem arról volt szó, hogy végig ott voltak, csak ezt nem tudta Dex. (Illetve az első évadban tulajdonképpen ez történt, de ott is csak később vezették Rudyt)

De végül is ebből semmi következik, lehet, hogy pont most akarnak meglepni, csak tartok tőle, hogy végül azt húzzák meg, hogy valami teljesen jelentéktelen ember lesz, mint ahogy az a 3. és a 7. évadban is történt.
miihii
KHAL

2013.07.16. 07:50:10

Dex

Újabb teória :D
Igazából nekem is azon pörög az agyam, h ki lehet a rosszfiú, mert tényleg eddig mindig mutatták. Miután most konkrétan a gyilkosságokat nem, így akár az is előfordulhat, h vmi "külsős" későbbi belépő lesz a tettes, vagy Vogel-t hozzák ki vhogy.

Viszont nekem az a gyanúm, h Deb főnöke, Elway lesz az.
Ő a másik új arc, aki gyakran képen van és mivel kb mindenki más kizárva, így nem marad más :D

Kiderül, h nevet változtatott akár vagy a franc tudja, ezért nem bukott ki Dex kis magánnyomozásakor. Kézenfekvő, h könnyen talál embereket, miután magánhekus és Deben keresztül puhatolózhat a tesóról is.

A végére el tudok képzelni vmi olyat, h Deb lelkiismerete addig fészkelődik, amíg a szakadék szélére kergeti Dex-et, ráadásul pont akkor kapja el a főgonosz. (Bár ez már lerágott csont lenne,) Dexnek meg választania kell, h hagyja meghalni Debet, amivel megmenekül vagy győz a számára lehetetlennek titulált szeretet és inkább ő nyírja le a rosszfiút. Kb mint az előző évad végén Deb döntéskényszere, csak a másik végén lenne az eseményeknek.

Vagy még B tervként Hannah McKay lesz a gyilkos csak mert :D A végén megjelenik, h Surprise Motherf.....! :P

Sanszos, h semmi sem fog betalálni a vaktában lövöldözésemből, de a killer-t remélem legalább eltaláltam :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
davi10
Llegenda del Barça

2013.07.16. 00:10:20

Dex

Az új részről nem nagyon tudok mit mondani

A végén szerintem Deb még jobban bekattan és saját magát öli meg, vagy Dextert, és utána magát.

És azt se hiszem, hogy börtön lenne a vége, a végén szvsz Dexter mindenképp meghal, már csak az a kérdés, hogy ki keze által, de Debrával tuti meggyűlik még a baja.

Vogel meg sztem bele van zúgva Dexbe, és ebből is valami gebaszt kihoznak.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
visca el barca
Presidente del Barça

2013.07.16. 00:08:29

jah tényleg az sms-t el is felejtettem :D akkor lőttek annak a teóriának :cry: :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.07.15. 23:34:20

visca el barca írta:
Sanama írta:Nem hiszem hogy Vogel lenne, vagyis az már kicsit sok lenne, szerintem. Ha ő az, akkor meg végképp nem értem, hogy miért most jött a képbe. Még eddig abban volt is logika, hogy egyik páciense a gyilkos és ezért kell most jönnie.
majd meglátjuk. ha nem ő, akkor is valaki a kis belterjes közösségből. egy külső játékos tök snassz lenne az uccsó évadra.
Meg akkor ki küldött a mostani részben Vogelnek SMS-t, hogy nézzen ki?!

Aztán a végén kiderül, hogy Debra az :D :D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.07.15. 23:31:13

Sanama írta:Nem hiszem hogy Vogel lenne, vagyis az már kicsit sok lenne, szerintem. Ha ő az, akkor meg végképp nem értem, hogy miért most jött a képbe. Még eddig abban volt is logika, hogy egyik páciense a gyilkos és ezért kell most jönnie.
majd meglátjuk. ha nem ő, akkor is valaki a kis belterjes közösségből. egy külső játékos tök snassz lenne az uccsó évadra.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.07.15. 23:28:43

visca el barca írta:
Sanama írta:dex

Szerintem teljesen más vége lesz, viszont az tényleg érdekes, amit valaki írt a múltkor, hogy már az évad 1/4-e lement, a "főellenséget" viszont még most sem láttuk. Ilyen azért nem fordult még elő.
óh, dehogy nem láttuk. :lol: az első résztől kezdve színen van :lol:
Nem hiszem hogy Vogel lenne, vagyis az már kicsit sok lenne, szerintem. Ha ő az, akkor meg végképp nem értem, hogy miért most jött a képbe. Még eddig abban volt is logika, hogy egyik páciense a gyilkos és ezért kell most jönnie.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.07.15. 23:17:44

Sanama írta:dex

Szerintem teljesen más vége lesz, viszont az tényleg érdekes, amit valaki írt a múltkor, hogy már az évad 1/4-e lement, a "főellenséget" viszont még most sem láttuk. Ilyen azért nem fordult még elő.
óh, dehogy nem láttuk. :lol: az első résztől kezdve színen van :lol:
Kép
Válasz küldése