Keresek egy filmet, amit régebben láttam, de a nevére nem emlékszem már. Olyan egy jó órás lehet az egész, arról szól, hogy egy kis csapat kimegy a Holdra - hogy miért, at már nem tudom - és ott elcsesződnek a dolgok. Látnak kint valamit mozogni, meg valami fertőzést kap el az egyik. Kézi kamerás felvétel az egész. Az egyik kimegy és talál egy halott orosz űrhajóst az egyik kráterben/mélyedésben. Valaki ráismer erre? Köszi!
Gravity
Megnéztem csütörtökön, nekem nagyon tetszett.

Szerintem nagyon jó kis alkotás, bár több ilyet láthatnék. Nagyon szép látványvilág, tetszetős sztori, remek effektek, jó színészi játék, összességében én abszolút elégedetten jöttem ki a teremből és csak ajánlani tudom.

3D-ben, persze, ahogy a többiek is írták, ezt csak úgy érdemes.
10/8
Europa Report
Szeretem a sci-fi-ket amúgy is, a Grativy meghozta a kedvemet hozzájuk méginkább, szóval baráti tanácsra megnéztem. Ez sem rossz alkotás.

Egy 6 fős csapat elindul a Jupiter egyik holdjára, az Európára, kutatni, életjeleket találni, hogy van-e élet a Földön kívül. Aztán ugye nem mennek majd a dolgok olyan egyszerűen, mint gondolnánk. _mrgreen: Imdb-n 6,5-n áll, kb. ennyit adnék én is, azért egy délutáni filmecskének szerintem tök jó annak, aki kedveli a témát.
Ha valaki tud ajánlani igényes, kevésbé ismert sci-fi-t, annak nagyon kösz, előre is!