Látom Guardiola nem jelentkezett, így bedobom az ajánlásom, mert nem leszek gép közelben pár napig és a hosszú hétvégén talán sikerül mindenkinek meghallgatni a pótlásokkal együtt.
Az alapvető koncepció az volt, hogy ne legyen túl ismert előadó és szerepeljen egy reggae album (mivel a rap mellett ezt hallgatom leginkább), én akartam lenni az első aki ilyet ajánl, de mivel hátul vagyok a sorban ez nem sikerült (amúgy is még az elején volt, így most jöhet a következő). A másik nehezebb volt, a reggae miatt a ska ugrott, így rockabilly vagy blues volt amin gondolkodtam, végül egy olyan stílus mellett döntöttem, amit mostanában sokat hallgatok.
Íme a két album:
Fyah T & The Next Generation Family - FamilyWise ---->
Katt
Ők modern roots reggae-t játszanak, ez az első albumuk, tavaly jelent meg. Két nagy jamaicai kedvenc, Jah Mason és Lutan Fyah is közreműködik a lemezen. Amúgy európai együttesről van szó, közelebbről Németország, München. Fyah T az énekes, ő írja a dalszövegeket is.
The Tossers - Agony ---->
Katt
Ők egy hat tagú chicagói celtic punk zenekar, 1993 óta működnek. Azért ezt az albumot választottam, mert a műfajhoz képest elég változatos és kevésbé dominál a punk, inkább rockosabb, ezért könnyebben emészthető azoknak, akik nem rajonganak az ilyen zenékért.
Remélem azért lesz valaki, akinek valamelyik bejön!