Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
off: Daffy, ez szerintem az év hozzászólása, legalábbis nálam biztosandaffy írta:az ötöslottó jobban fizet és az esélyei is hasonlóakcsabooo írta:...
amúgy sok sikert
az ötöslottó jobban fizet és az esélyei is hasonlóakcsabooo írta:...
bwin,sportingbet. eddig ezeket próbáltam és mind2 hibátlanra vizsgázott. nálam egyébként bwin a nyerő. ha van meghívód,akkor 4000ft bónuszt kapsz(ha nincs akkor küldök). más biztosan javasol majd egyéb oldalt is,de én mindig a bwin-t használom. gyors,áttekinthető,rengeteg eseményt kínál.Frank Rijkaard írta:Melyik internetes fogadó-oldalt ajánlanátok jelen pillanatban? Megbízható kifizetés a fő szempont, esetleg valamilyen regisztrációs bónusszal...
a stoke szerintem 1-1 lesz,nagyon x szagú. a sevilla nagyon gyengén is tud játszani,a granadát pedig nem szokták megrámolni a csapatok. én nem tenném meg ezek alapján,de ettől természetesen még bármi lehetab1daL írta:Szerintetek ma esélyes hogy a Sevilla-Granada meccsen 2,5 gólnál több születik? És a Stoke-Newcastle-n?
A Groningen velem is szúrt már ki. Az Ajaxot verték meg egy hónapja, és az vitte a szelvényem...csaNii' írta:Hát 6-0 lett a vége.
Tegnap a Győr vitte el ma meg a Feyenoord....
Thx, egy kis szerencse most nem ártott, amennyiszer elment már utcsó perceken:Dshutterisland írta:adam johnson 90. valahanyadik perc, a.diarra pedig 82. perc... rezgett a léc de gratPiquenbauer írta:*(0-1) Man.City-Wolverhampton (3-1)
West Brom-Liverpool
Roma-Milan (félidő: 1-2 bízzunk benne, meccsvégére legalább ennyi marad)
Roda-Ajax
Dijon-Marseille
200-> 4635
eléggé ramatyul áll a Feyenord 5-0 :/csaNii' írta:Egy kis hárommecses szombat - vasárnap.
Everton - MU V
Groningen - Feyenoord V
Heracles - AZ Alkmaar V
Utolsó kettő egész nyugodtan jöhetne..
adam johnson 90. valahanyadik perc, a.diarra pedig 82. perc... rezgett a léc de gratPiquenbauer írta:*(0-1) Man.City-Wolverhampton (3-1)
West Brom-Liverpool
Roma-Milan (félidő: 1-2 bízzunk benne, meccsvégére legalább ennyi marad)
Roda-Ajax
Dijon-Marseille
200-> 4635
Ők legalább megverik őket.Zolee23 írta:Vicc hogy Madrid nem képes kettővel verni a Sociedadot.