Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ennél már csak az az idegesítőbb, mikor beírják, h holnap húúúúú mennyi szabadidőm lesz, mindet pótolom, aztán ugyanugy semmi.messideco írta:Nyugi én sem. Konkrétan csak sjay esete idegesít egy kicsit...visca el barca írta: de ezen nem is idegesítem magam.
messideco írta:visca el barca: a filmklub addig le fog állni, amíg le nem írod a becsületes keresztnevedet![]()
![]()
Én próbálok nálunk rendet tartani, de legtöbbször a Klub jövőjét kell figyelembe venni, szóval ritkán sanyargatom a népet.Faust, most mutassuk meg neki Amúgy itt nálunk egyáltalán nincs szigorúság,talán nem is kell, de remélem nem fog senki nagyon elkényelmesedni.
Az is már eltelt :SREMY írta:Faust üzeni, hogy leghamarabb holnap este tud jönni a filmmel.
Elnézést, h beleszólók, mint kívülálló, de a filmklub érdekében szólok.messideco írta:
Szerintem Faust filmje után addig ne legyen ajánlás, amíg nem lesz mindenki napirenden, de ezt még megbeszéljük
Előd a főnök. Ezért az ő szava a döntőjelwaz írta:Sziasztok!
Mikor indult ez a filmklub dolog, akkor nem igazán volt időm, ezért nem is akartam bevállalni. De én is nagyon szeretem a filmeket, bár ahogy néztem a hsz-eket én kicsit más szemszögből figyelem őket.
Szóval lehet még csatlakozni? Láttam, hogy meghirdettétek egy kicsit régebben. A Nevem Sam-et és a Könyörteleneket már láttam, a többit meg pótolnám idővel (mondjuk, hogy egy körben megnézem az új ajánlott filmet, meg egyet a régiek közül). Ezt a kettőt meg, amit láttam, akkor mondjuk kedden értékelem, ha úgy jó.