2021.11.13. 22:05:08
De azt nem látod, hogy miért töröltek, csak esetleges tiltásról kapsz értesítést, talán.
Szerintem is túlszabályzott a fórum, de nem hiszem hogy ezért nem pörög annyira mint régen.
Egyszerűen sok embernek elment a kedve a klub körüli mizériáktól, vagy mondjuk bejött más az életébe.
nem tudom a számokat, hogy mikor pörgött legjobban a fórum, de gyanítom így 2010-15 között lehetett a csúcs. Vagy előtte még. De akkor sem volt ilyen kvázi szigor, mondjuk a piramisozást megértem, meg az ilyen idétlen smile-zós hsz-eknek sincs helye itt, nem egy facebook kommentszekció ez.
Azóta felnőhetett egy generáció majdnem, mármint mondjuk munkába álltunk, kevesebb az idő.
Régi motorosok is kikopnak egyre inkább, nagyon kevesen vannak már itt azok közül, akikkel anno elkezdtünk fórumozni, pedig én sem a legeleje óta vagyok jelen.
Kb szerintem a 2004-05 körül regisztráltak közül már csak veb, LG, recrea, rivaldo11 vagyunk aktívak, nagyon sokan kikoptak, akiket nagyon sajnálok.
(ozsimiki, Charle, Fecooo, Sanama, Deus, Boixos, meg még sokan mások persze.)
Na mindegy, ez van, most ez a módi itt, ehhez kell alkalmazkodni.
Szerencsére mindig vannak újak, ki ki szerencsére normálisabban áll bele a fórumozásba:D
tény, hogy a madridom jobban pörög, de nem is tudok hirtelen más focis fórumot, a madrid és rajtunk kívül, ahol mérhető hozzászólás szám van napról-napra, óráról-órára. (persze lehet van, talán a bayernnek azt hiszem)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."