Sztem nem biztos. Én ismerek olyanokat, akik harminc fölött kezdték, mégis értek el szép eredményeket. Sosem késő igazán.Capon írta:Azért egy közdősportor szerintem el kell kezdeni mondjuk tini korban, 25 fölött már nem hiszem, hogy sokan ilyenben gondolkodnának ha addig nem tették. Míg a kondizás azért 30-40-évesen is elkezdhető.bojanfan írta:egyébként nem értem miért csak kondiba gondolkodtok. inkább el kéne menni küzdő sportolni valamit. igaz, akkor lehet, hogy akkor annyira nem fogtok külsőre jól kinézni, de legalább az állóképességetek jobb lesz, és az utcán is megtudjátok védeni magatokat.
A fekvőtámaszokhoz:
Hülyeség, h nem látszik meg, meg az is, h csak a tricepszet erősiti. Rengeteg féle képen lehet csinálni, pl. ha széteszet jó szélesre a kezedet, akkor a melled erősödik, ha szűken, akkor a tricepszed, de kezedmellé teszed a kezed, és hátraforditod a csuklód, akkor bicepszre meg. Meg az izületeket is lehet vele erősiteni, pl. a külső, v. belső csuklón csinálod, ill. bütykökön, vagy csak három újjon.
Azon meg megint kár vitatkozni, h meddig kell lemenni. Érjen le a melled

takivini!
Előrenézés nem jó ötlet, gerinc problémák lehetnek belőle.