Movie 43
Hát én megdöglök. Ennél hülyébb filmet, nagyon odatették a rendezők és a sztárok magukat. A fanyar kritikusoknak meg nem tetszet...
A végén a macskás szegmens
Egyszer ezt látni kell
Gravity
Szép.
A látvány tényleg okés, a történet erősen közepes, láttunk már ilyet más tájolásban, más történetben is, de nem volt zavaró.
. Alapvetően
Amit vártam a rendezőtől
A két színész elég jó, Clooney ugye
. Istenbizony az az ember kormányzó vagy amcsi elnök lesz, én megmondtam.
Bullock meg bizonyította, hogy el tud vinni a hátán egy szerepet, most nem a számára tetsző csinos zsaru/városi nő karakterét kellett hoznia. Amúgy a héten a második film tőle amit megnéztem
7,5-8/10
United
Szégyen, nem szégyen, szinte semmit sem tudtam a tragédiáról, és annak hátteréről, vagy következményeiről, csak annyit hogy volt, és hogy gyásznap az egyetemes labdarúgás történelmében.
A film érzésem szerint hiteles, nagyon jó filmek dolgozzák fel az ötvenes évek fociját (A berni csoda, Játszd újra Tutti, vagy ez, de még biztosan van rá példa). Megítélésem szerint három fő karakter van, bár Sir Bobby Charlton tűnik fő karakternek, de azért Busby, a másodedző vagy Duncan is fontos alak volt a filmben.
Egész korrekt alkotás, tényszerű, és nem nélkülözi a néző teljes érzelmi irányítását sem. Ami még tetszett, hogy nem színezték fölöslegesen focival, és archív felvételek is szerepeltek benne.
7/10