Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csak hogy szóljak valamit a témához, Scorsese, az egyik legzseniálisabb rendező megcsinálta a(z utóbbi évek) legélvezhetőbb filmjét, főszerepben a világ talán legjobb színészével, pedig nem is a kedvencem Leonardo. Szóval csak annyit akarok mondani, hogy nem sok értéke van így ennek az Oscarnak, megkockáztatom, hogy már el van döntve, hogy DiCaprio soha nem kapja meg.neobarca írta:Hihetetlen, hogy Leo most sem kapta meg az Oscart. Egyszerűen érthetetlen számomra...
Kidobósvisca el barca írta:aki unatkozik, írhatna nekem jó vígjátékokat az elmult 10-15 évből, eléggé el vagyok maradva velük. jim carrey (mindet láttam), romantikus, meg meg ilyen amerikai pite féle sulis-szexes dolgok nem érdekelnek, amugy jöhet minden (az ilyen nagyon ismerteket mint pl most a másnaposok láttam)
Időről időre? Ha még nem láttad, mindenképp pótold!visca el barca írta:aki unatkozik, írhatna nekem jó vígjátékokat az elmult 10-15 évből, eléggé el vagyok maradva velük. jim carrey (mindet láttam), romantikus, meg meg ilyen amerikai pite féle sulis-szexes dolgok nem érdekelnek, amugy jöhet minden (az ilyen nagyon ismerteket mint pl most a másnaposok láttam)
nagyon megosztja szerintem az embereket a film, legalábbis több ismerősöm is nézte moziban, nekik nem jött be, de viszont akiknek meséltem, hogy mennyire unalmas, nekik pont tetszettÉrdekes mennyire különbözünkNálam a Wall street farkasa az év egyik legjobb filmje
Egyszer meg lehetett nézni. Fél óra alatt le lehetett volna zavarni a történetet mert a maradék 1 óra arról szólt, hogy a vészriasztók szólnak félpercenként. Ebből állt a film hogy valami sípol vagy pittyeg.neobarca írta:Tegnap néztem meg és hálát adtam az égnek, hogy végül nem tudtam elmenni moziba megnézni. Elpazarolt 1.5 óra volt az életemből...messideco írta:a Gravitáció után.
Érdekes mennyire különbözünkBarcafanTomee írta:Én a "The Wolf of The Wall Street "-el voltam igy. Végig ültem moziban és kb 5 órásnak tünt, nagyon nem jött bemessideco írta:American hustle
Ez mitől olyan jó film? Halálosan untam, viccesnek nem volt vicces, sem elég drámai... Nem jött át a lényege egyáltalán.
Én a "The Wolf of The Wall Street "-el voltam igy. Végig ültem moziban és kb 5 órásnak tünt, nagyon nem jött bemessideco írta:American hustle
Ez mitől olyan jó film? Halálosan untam, viccesnek nem volt vicces, sem elég drámai... Nem jött át a lényege egyáltalán.
Na végre valaki, szerintem is gyenge, túl van hypolvamessideco írta:American hustle