A Nyughatatlan, RayRinku írta:Életrajzi filmeket tudtok mondani?
dráma pl: Cserbenhagyás, Ház a ködben
A Nyughatatlan, RayRinku írta:Életrajzi filmeket tudtok mondani?
Nos, van néhány film a tarsolyban, igyekszek a ismeretlen jobbakra ráakadni.messideco írta:Rinku:
elég érdekes filmekről írtál. Van imdb-s listád esetleg, vagy ide is beírhatod a kedvencnek tartott filmjeidet
2. vh-ról az én kedvencem a The Pacific. Ez egy HBO rövid film sorozat, azt hiszem két évad, de baromi jó bemutatja a csendes óceáni frontot, ami talán kevésbé népszerű filmeket tekintve. A karakterek is izgalmasak, és talán mindenek előtt nekem ami nagyon tetszett, hogy emberiek. Ennek ugye a párja az Elit alakulat, ami ahz európai front, de annyi féle feldolgozásban láttam már azt, hogy engem annyira nem ragadt magával, de ki tudja azért megemlítem.csabooo írta:Huhh, ez igen. Asszem hnap toltom is le oket, igy a rovid irasok alapjan minde megfogtak meg erdekelnek, koszi![]()
Huhh, ez igen. Asszem hnap toltom is le oket, igy a rovid irasok alapjan minde megfogtak meg erdekelnek, kosziRinku írta:Mivel nem szeretem a magyar szinkroncímeket, angolul írom mindegyiket, de linkeltem mindenhez, szóval elboldogulsz.csabooo írta:Tudtok vmi jo kis kalandfilmet ? lehet haborus, vagy valamilyen akciodus kalandfilm is
Master and Commander
1800-s évek, napóleoni-háborúk, klasszikus kosztümös, korhű film, a világtengereken is dúló háborút és egy hadihajó mindennapjait mutatja be, a britek szemszögéből nézzük a dolgokat. Egyik legnagyobb kedvencem, ha történelmi/háborús.Rongyosra nézett kategória.
The Way Back
2. világháború, egy csapatnyi fogoly megszökik egy szovjet gulágból és elindul délnek, terveik szerint Indiába, bár mindegy merre, csak messze a ruszkiktól. Túlélős, komolyabb film, ilyen jó filmet ritkán látok.Talán ncore-on bukkantam rá, de csak tök véletlenül, jókor votlam jó helyen és de jó, hogy pont akkor ott voltam.
Angolul néztem meg, ha van is magyarul, ne bajlódj vele, szerintem pótolhatatlan az angol nyelv ettől a filmtől. (Annak ellenére is, hogy a filmben a lengyelek is angolul beszélnek, akcentussal.)
Into The White
Nem öldöklős, 2. háborús film. Norvégia felett lezuhan egy német bombázó, 3 pilótával és szintén majdnem ugyanott egy brit repülő, 2 pilótával. Egy menedékházban futnak össze a norvég "préri" kellős közepén. Tök érdekes, mert lavírozni az erkölcs, emberi értékek és a háborús állapot között baromi nehéz lehet.Méltatlanul ismeretlen filmnek tartom.
(Szintén angolul néztem meg, úgyis ajánlom.) /Valós történet./
The Kingdom
Szaúd-Arábia, jelenkor, terrorizmussal a középpontban. Nem csípem a hasonló témájú filmeket, de ez nagyon ütött. Szvsz szintén nagy film, meglepődtem rajta, annyira jó volt, sokkal kevesebbet vártam az egésztől.A film lényege, hogy okos, értelmes film, nem ilyen hagyományos rossz arabok, jó amerikaiak stílusú, amitől hányok.
Remélem találsz benne olyat amit nem láttál/érdekel, jó szórakozást.
Nekem is valami hasonló a véleményem.noname írta:Saját vélemény/személyes tapasztalat.zola8787 írta:a Ponyvaregényről
Először régebben néztem meg, 5-6 éve lehetett vagy több és egyáltalán nem tetszett(főleg a hype-hoz képest). A filmnek nagyon egyedi stílusa van és amennyiben az ember nincs felkészülve rá (értsd másra számít/még fejlődőben van az ízlése filmek terén), egyáltalán nem meglepő, ha nem tetszik neki.
Kb 2-3 éve megnéztem megint, akkor kijavítottam a 7es imdb osztályzatomat 9-re, mert már tetszett. Az is biztos h erősen hangulatfüggő, hogy mi lesz a verdikt egy ilyen film után. Nem is annyira vicces, nem is annyira akciódús(nem mindig), de megfelelő hangulatban igen jó film.
Bár javasolnám, hogy inkább nézz meg pár Guy Ritchie filmet(Snatch), mely sok szempontból igen hasonló(vagánykodás és hangulat), de más szempontból sztem sokkal jobb(humor).
Mivel nem szeretem a magyar szinkroncímeket, angolul írom mindegyiket, de linkeltem mindenhez, szóval elboldogulsz.csabooo írta:Tudtok vmi jo kis kalandfilmet ? lehet haborus, vagy valamilyen akciodus kalandfilm is
Koszi a gyors valaszt, de a rajzfilmeket mar kinottemPetr írta:csabooo írta:Tudtok vmi jo kis kalandfilmet ? lehet haborus, vagy valamilyen akciodus kalandfilm is
Sorozat is jo? Dora a felfedezo.
Saját vélemény/személyes tapasztalat.zola8787 írta:a Ponyvaregényről
Változtatna valamit a dolgon, ha valaki oldalakon keresztül dícsérné?zola8787 írta:a Ponyvaregényről tudnátok jó kis kritikát bemásolni, vagy saját véleményt? 2-3 hete néztem meg, mert mindenki erről beszél, aztán na lássuk. De egyszerűen áhh, nem tetszik. Mindenki azt mondja, hogy jók a poénok, hát 2szer ha elröhögtem magam, pedig én aztán mindenen tudok nevetni. A sztori is baromi unalmas volt, nem is értettem. Tudom, hogy velem van a baj, lehet fáradtan néztem meg, vagy alapból ennyire sötét vagyok
Zodiákus: ugyancsak David Fincher, ahogyan a Hetedik, csak ezt az élet ihlette.kindeR írta:valaki tudna nekem ajánlani egy, a Hetedikhez, vagy a Fogságbanhoz hasonlóan fordulatos filmet
Tökéletes trükkkindeR írta:valaki tudna nekem ajánlani egy, a Hetedikhez, vagy a Fogságbanhoz hasonlóan fordulatos filmet