A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
lehet,hogy mégsem annyit, mint gondolnánk.miihii írta:Ha már szóba került a lóvé a VV kapcsán, akkor ha jól tudom most nem voltak beszavazók, hanem csak beküldözgetik az embereket, amivel egy rakás lóvétól esik el az RTL. Ezt nem is értem, miért lépték meg, hiszen gondolom nem kevés manit tudtak tarhálni ebből...
Például a Budapestes műsorról adtak ki egy olyat, hogy a szereplők havi 1,5 milliót kapnak. Ha ez igaz, akkor nem nagy pénz az Rtl Klub-nak eltartani őket. Ráadásul akinek van nete vagy Rtl 2-je, az 99%, hogy legalább belekukkant és szerintem a nagyobbik része ott is marad és végig kíséri, bár úgyse vallja be a fele seshutterisland írta:
az rtl-nek nem kerül olyan nagyon nagy pénzbe ez a való világ
azért biztos nem olcsó mulatság.
kezdjük ott, hogy a győztes lakást, autót és 12 millert kap.
aztán biztos sokat költenek a bennlakókra, azt a tucat embert hónapokig eltartani, etetni, fűteni rájuk, etc.
azért biztos nem olcsó mulatság.az rtl-nek nem kerül olyan nagyon nagy pénzbe ez a való világ
vv józsi.
Megőrülök Sherlock nélkül, komolyan ezt hogy tehetik hogy így hagynak itt bennünket?ferninho írta:Sherlock S03E03 évadzáró
van már felirat az Opensubtitles-en, van egy-két elírt szó, de bőven jó, mivel a hivatalos fordító tegnap este végzett az első résszel a háromból, tehát az évadnak vége és akkor lett "hivatalos" felirat az első részhez![]()
na szóval tessék megnézni azonnal, nagyon-nagyon durván ütött, rohadt jó volt ,nem tudom hogy bírom ki megint, hogy szünet lesz....
Engem pont ez idegesít ebben a legjobban.csababarca írta:visca el barca írta:
amugy azok "színészkednek" benne, vagy ez realtime?
realtime sem okosak, de nyilván színészkednek,és megrendezett az egész, még a szövegek is betanultak, ez csomószor hallatszik,hogy mintha verset mondanának.

http://www.valovilag.hu/video/234309" target="_blankvisca el barca írta:tegnap este nézegetem a tv-t, kapcsolgatok, erre a zertéelklubbon látom h relámozzák a való világot. aszongya, a következő bekerülő xy, majd fél percben bemutatják. fuh hát sokkot kaptam. csak az izmaimnak élek, sík hülye vagyok és remélem h odabent valaki rácuppan a harcsámra.
Blue Mountain State, Felhőtlen Philadelphia, Hogyan ne éld az életed, Family Guy, South Park, DokikInitom írta:SziasztokSegítség kéne
GoT ,Dextert,BrBa,HIMYM kivégezve...tudtok ajánlani valami jó kis sorozatot ? Elvonási tüneteim vannak
Több is jöhet,több műfajból

Black Mirror. assszem ( mindenféleképpenInitom írta:SziasztokSegítség kéne
GoT ,Dextert,BrBa,HIMYM kivégezve...tudtok ajánlani valami jó kis sorozatot ? Elvonási tüneteim vannak
Több is jöhet,több műfajból

visca el barca írta:
amugy azok "színészkednek" benne, vagy ez realtime?

Megmondom őszintén egyetlen egy részt sem láttam és úgy útállom, mint egyetlen műsort sem a tv-ben.visca el barca írta:tegnap este nézegetem a tv-t, kapcsolgatok, erre a zertéelklubbon látom h relámozzák a való világot. aszongya, a következő bekerülő xy, majd fél percben bemutatják. fuh hát sokkot kaptam. csak az izmaimnak élek, sík hülye vagyok és remélem h odabent valaki rácuppan a harcsámra.
van még lejjebb?oké bulvár, meg ez kell a népnek, nah de kéremszépen. remélem este vmelyik paraszt odabent rohamot kap és felgyujt mindent. hihetetlen mik vannak.
" kapcsolgatok" aha.... Rtlmoston tuti most nézed vissza harmadjáravisca el barca írta:tegnap este nézegetem a tv-t, kapcsolgatok, erre a zertéelklubbon látom h relámozzák a való világot. aszongya, a következő bekerülő xy, majd fél percben bemutatják. fuh hát sokkot kaptam. csak az izmaimnak élek, sík hülye vagyok és remélem h odabent valaki rácuppan a harcsámra.
van még lejjebb?oké bulvár, meg ez kell a népnek, nah de kéremszépen. remélem este vmelyik paraszt odabent rohamot kap és felgyujt mindent. hihetetlen mik vannak.