Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyíregyi vagyok és itt a havi bérlet 4-8000 közt van ez függ h hol vagy pl a Jósavárosban vagy éppen a kórház melletti D-Centerben.Az alkalmas bérlet amit 3 hónapig használhatsz és 12 alkalom olyan 3-7 rugó közt mozogVictor_Valdes írta:Na most, aki szabolcs megyei, vagy ha nem is az, páran benyöghetnétek, hogy arrafelé havi kondibérlet mennyibe fáj.Előre is köszi.
http://en.wikipedia.org/wiki/High-inten ... l_trainingLG írta: Mi az a HIIT?
Nekem nem tűnik meggyőzőnek...LM10 írta:A fehérje és a vitamin mellé, most megrendeltem a reform nevű zsírégetőt is:
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=4658
Anyám már felidegel, hogy én doppingolok![]()
![]()
Ez a zsírégető károsnak számít vagy sem? Kinek milyen tapasztalata van?
Mi az a HIIT?sjd írta:Ma csináltam másodszor a HIIT-t. kb. 10 perccel utána elkezdett vérezni az orrom![]()
(pedig elvileg teljesen normális a vérnyomásom)
Persze. Nem is azért mondtam,hogy focitól megnő a mellizmod:)Ja...csak nem leszel tőle vmi hú de edzett. Hiszen a focisták is edzenek külön, h legyen kondijuk, mert a foci nem elég. Én is szeretek focizni, de számomra csak szórakozás, nem sport.
Ja...csak nem leszel tőle vmi hú de edzett. Hiszen a focisták is edzenek külön, h legyen kondijuk, mert a foci nem elég. Én is szeretek focizni, de számomra csak szórakozás, nem sport.Sanama írta:Nekem az a bajom vele,mint a futással,úszással.A kondival nagy bajom nekem, hogy túl statikus. Nem tudom magam kiélni benne, csillapítani a mozgásvágyam.
Unalmas.Emelgessem a súlyokat egymás után...
Futás unalmas,de ha már 1 labda után kell futni,az már nagyon jó
Akkor erre: Figyelj, vki a fekvőtámaszoktól, meg hasonló dolgoktól is izmos lesz, de vki meg hiába csinál ezekből rengeteget egyáltalán nem látszik meg. Pl. ott a kempo edzőm, rendszeresen edz ilyen módon, nagyszerű a kondija, de a teste...semmi, mint bármelyik átlag ember.socio66 írta:jó,hát ezt sokan mondják,de bizonyítékot még nem nagyon láttam. kivéve a youtubos videókban ugrabugráló izomkolosszusokat,akik nyilván guggolásokkal,lábemelgetésekkel,meg hasonlókkal szedték így össze magukat. de ha dobsz pár képet magadról,hogy milyen eredményeket értél el otthoni gyakorlatokkal,komolyabb súlyzók és gépek nélkül,szívesen megnézem.Eazzy írta: Az otthoni kondizásban nem hiszel részhez socio annyit mondok, hogy pl fekvőtámasz. Fekvenyomás a saját súlyoddal. Sokan még 10-et se tudnak ebből se rendesen megcsinálni. Aztán lehet azt nehezíteni sok módon...nem kell feltétlen konditerembe járni, sőt szerintem a "konditermi izom" sokkal csúnyább mint egy szépen edzett test. (Persze ha valaki ott is kisebb súlyokkal tolja, és szálkásít, akkot ugyanott van, csak az meg nem jellemző.)
meg a 'nem hiszek benne' dolgot úgy is értem,hogy otthon szerintem sokkal nehezebb rávenni magad a munkára,mert közben szól a tévé,megy a gép,valaki ír msn-en,muter szól hogy kéne neki valami stb..
egy edzőteremben adva van minden,nekem sincs közel a hely,30 fokban majd megdöglök mikor fel kell menni és el tudnám költeni másra is azt a 3k-t,amit fizetek érte havonta(mondjuk ez elég jó ár).
Nekem az a bajom vele,mint a futással,úszással.A kondival nagy bajom nekem, hogy túl statikus. Nem tudom magam kiélni benne, csillapítani a mozgásvágyam.
Ez teljesen igaz, itthon sokkal nehezebb rávenni magad, de hát elég nagy motiváció, hogy a strandon majd a lányok dicsérjeneksocio66 írta:jó,hát ezt sokan mondják,de bizonyítékot még nem nagyon láttam. kivéve a youtubos videókban ugrabugráló izomkolosszusokat,akik nyilván guggolásokkal,lábemelgetésekkel,meg hasonlókkal szedték így össze magukat. de ha dobsz pár képet magadról,hogy milyen eredményeket értél el otthoni gyakorlatokkal,komolyabb súlyzók és gépek nélkül,szívesen megnézem.
meg a 'nem hiszek benne' dolgot úgy is értem,hogy otthon szerintem sokkal nehezebb rávenni magad a munkára,mert közben szól a tévé,megy a gép,valaki ír msn-en,muter szól hogy kéne neki valami stb..
egy edzőteremben adva van minden,nekem sincs közel a hely,30 fokban majd megdöglök mikor fel kell menni és el tudnám költeni másra is azt a 3k-t,amit fizetek érte havonta(mondjuk ez elég jó ár).
Megpróbálom, köszi a tippet!zola8787 írta:Akkor viszont kardio edzés hetente MINIMUM 3szor!!! Kardió alatt értem a biciklizést, az úszást, de sztem a legjobb a futás + mellé diéta.
Akkor viszont kardio edzés hetente MINIMUM 3szor!!! Kardió alatt értem a biciklizést, az úszást, de sztem a legjobb a futás + mellé diéta.Lionel85 írta:Értem, köszi! Hát bizony rám is férne egy kis edzés, de szintén hazai körülmények között csinálnám. Van szobabringa, illetve súlyzók, expander és tornagyakorlatok. De a kilók nem mennek.Eazzy írta:Arra gondolt, hogy leépülni fog az izom. Mivel ahhoz hogy növekedjen fehérje kell neki. Amikor edzés után kajálsz, akkor építi be magába. Edzés közben az izomzat fogy. Ha pedig kétszer jól ráedzel egy izomcsoportra, akkor nem valószínű, hogy vissza fogod táplálni a megfelelő mennyiségű fehérjét. Kivéve ha kokszolsz, vagy öntöd magadba a protein készítméyeket, ahogyan a profik csinálják...
jó,hát ezt sokan mondják,de bizonyítékot még nem nagyon láttam. kivéve a youtubos videókban ugrabugráló izomkolosszusokat,akik nyilván guggolásokkal,lábemelgetésekkel,meg hasonlókkal szedték így össze magukat. de ha dobsz pár képet magadról,hogy milyen eredményeket értél el otthoni gyakorlatokkal,komolyabb súlyzók és gépek nélkül,szívesen megnézem.Eazzy írta: Az otthoni kondizásban nem hiszel részhez socio annyit mondok, hogy pl fekvőtámasz. Fekvenyomás a saját súlyoddal. Sokan még 10-et se tudnak ebből se rendesen megcsinálni. Aztán lehet azt nehezíteni sok módon...nem kell feltétlen konditerembe járni, sőt szerintem a "konditermi izom" sokkal csúnyább mint egy szépen edzett test. (Persze ha valaki ott is kisebb súlyokkal tolja, és szálkásít, akkot ugyanott van, csak az meg nem jellemző.)
Értem, köszi! Hát bizony rám is férne egy kis edzés, de szintén hazai körülmények között csinálnám. Van szobabringa, illetve súlyzók, expander és tornagyakorlatok. De a kilók nem mennek.Eazzy írta:Arra gondolt, hogy leépülni fog az izom. Mivel ahhoz hogy növekedjen fehérje kell neki. Amikor edzés után kajálsz, akkor építi be magába. Edzés közben az izomzat fogy. Ha pedig kétszer jól ráedzel egy izomcsoportra, akkor nem valószínű, hogy vissza fogod táplálni a megfelelő mennyiségű fehérjét. Kivéve ha kokszolsz, vagy öntöd magadba a protein készítméyeket, ahogyan a profik csinálják...
Arra gondolt, hogy leépülni fog az izom. Mivel ahhoz hogy növekedjen fehérje kell neki. Amikor edzés után kajálsz, akkor építi be magába. Edzés közben az izomzat fogy. Ha pedig kétszer jól ráedzel egy izomcsoportra, akkor nem valószínű, hogy vissza fogod táplálni a megfelelő mennyiségű fehérjét. Kivéve ha kokszolsz, vagy öntöd magadba a protein készítméyeket, ahogyan a profik csinálják...Lionel85 írta:Tehát még inkább hízni fog?socio66 írta: ugyanazt az izomcsoportot ne edzd kétszer egymás után,mert ellenkező hatást fog kiváltani,mint amit szeretnél.![]()
![]()
Tesitanárom (akinek van ilyen képesítése is) csinált egy edzéstervet a barátaimnak, abban 3 nap van: mell-kar, váll-hát, láb-hasPiquenbauer írta: Az edzéstervet meg úgy értettem, hogy melyik nap mint edzek.
Jah hát az felejtős akkor:DDDLionel85 írta: Amúgy a tojásos dolog az olyan, hogy volt két osztálytársam, akik csinálták ezt és minden órán akkorákat fingottak, hogy már vágni lehetett a levegőt, olyan sűrű volt.
Régen erről az oldalról néztem, csak sajna sok gyakorlatot nem tudtam megcsinálni, gép hiányában. Az edzéstervet meg úgy értettem, hogy melyik nap mint edzek. Egyébként meg így is elég jól kifejtetted nekem azzal, hogy egymás után két alkalommal ne edzem ugyanazokat az izmokat. Ez nekem bőven elég, mert régen ugyanazokat edzettem egymás után (szabadnap után). Egyébként tényleg marad majd a konditerem. Köszi szépen a segítséget socio66!socio66 írta: http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4
itt van egy csomó gyakorlat minden izomra lebontva,köztük azok is,amik neked kellenek.
kész edzéstervet senki nem fog neked adni,állítsd össze magadnak.
egy nap csak egy izomcsoportot eddz és hagyj mindig pihenőnapot edzésnap után,ugyanazt az izomcsoportot ne edzd kétszer egymás után,mert ellenkező hatást fog kiváltani,mint amit szeretnél.
a tojás meg baromság elvileg,legalábbis azon az oldalon,amit linkeltem,az 'edző válaszol' rovatban kérdezték és ezt mondta a fickó.
amúgy az otthoni kondizásban nem hiszek,szerintem nem lehet így eredményt elérni,de sokan így kezdik.
meg eleve mellizomról beszélsz,amihez a legfontosabb a fekvenyomás pl.,ami neked eleve kiesik.
na mindegy,sok szerencsét.
Tehát még inkább hízni fog?socio66 írta: ugyanazt az izomcsoportot ne edzd kétszer egymás után,mert ellenkező hatást fog kiváltani,mint amit szeretnél.