Testépítés, edzésprogramok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2010.07.27. 21:50:04

Victor_Valdes írta:Na most, aki szabolcs megyei, vagy ha nem is az, páran benyöghetnétek, hogy arrafelé havi kondibérlet mennyibe fáj. :) Előre is köszi.
Nyíregyi vagyok és itt a havi bérlet 4-8000 közt van ez függ h hol vagy pl a Jósavárosban vagy éppen a kórház melletti D-Centerben.Az alkalmas bérlet amit 3 hónapig használhatsz és 12 alkalom olyan 3-7 rugó közt mozog
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.27. 21:44:00

Na most, aki szabolcs megyei, vagy ha nem is az, páran benyöghetnétek, hogy arrafelé havi kondibérlet mennyibe fáj. :) Előre is köszi.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.23. 21:06:11

torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.07.23. 21:04:40

LM10 írta:A fehérje és a vitamin mellé, most megrendeltem a reform nevű zsírégetőt is:

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=4658

Anyám már felidegel, hogy én doppingolok :roll: :lol:
Ez a zsírégető károsnak számít vagy sem? Kinek milyen tapasztalata van?
Nekem nem tűnik meggyőzőnek...

Szerintem ezeknél a "zsírégető" dolgoknál is leginkább a placebo-hatás van.

Nem hiszem, hogy kis mértékben káros lenne, de azért fehérjével, meg multivitaminnal kombinálva a vesének/májnak aligha kedvező.

Egyébként feleslegesnek tartok mindenféle táplálék kiegészítőt. Én három hónap intenzívebb, jól megkomponált itthon elvégzett edzésturnusnak köszönhetően több, mint hat kilogrammot szedtem fel, ami 90%-ban izomtömeg. Sokkal jobb az étvágyam, szépen fejlődnek, esztétikusak az izmok, az erőszintem sokkal nagyobb.

Vetés nélkül nincs termés. A kemény munkában rejlik minden. A vegyszerek csak felgyorsíthatják a folyamatokat, de ne feledjük, a hatása rövid időre szól, s a növénynek minősége sem lesz jobb.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.23. 21:02:13

sjd írta:Ma csináltam másodszor a HIIT-t. kb. 10 perccel utána elkezdett vérezni az orrom :?
(pedig elvileg teljesen normális a vérnyomásom)
Mi az a HIIT?
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.23. 20:54:56

Ma csináltam másodszor a HIIT-t. kb. 10 perccel utána elkezdett vérezni az orrom :?
(pedig elvileg teljesen normális a vérnyomásom)
LM10
Director del Fútbol

2010.07.19. 12:52:38

A fehérje és a vitamin mellé, most megrendeltem a reform nevű zsírégetőt is:

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=4658

Anyám már felidegel, hogy én doppingolok :roll: :lol:
Ez a zsírégető károsnak számít vagy sem? Kinek milyen tapasztalata van?
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.18. 23:11:25

Ja...csak nem leszel tőle vmi hú de edzett. Hiszen a focisták is edzenek külön, h legyen kondijuk, mert a foci nem elég. Én is szeretek focizni, de számomra csak szórakozás, nem sport.
Persze. Nem is azért mondtam,hogy focitól megnő a mellizmod:)

Csak hogy számomra a kondizás ugyanolyan unalmas,mint a futás.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.18. 23:08:33

Sanama írta:
A kondival nagy bajom nekem, hogy túl statikus. Nem tudom magam kiélni benne, csillapítani a mozgásvágyam.
Nekem az a bajom vele,mint a futással,úszással.
Unalmas.Emelgessem a súlyokat egymás után...

Futás unalmas,de ha már 1 labda után kell futni,az már nagyon jó :D
Ja...csak nem leszel tőle vmi hú de edzett. Hiszen a focisták is edzenek külön, h legyen kondijuk, mert a foci nem elég. Én is szeretek focizni, de számomra csak szórakozás, nem sport.
socio66 írta:
Eazzy írta: Az otthoni kondizásban nem hiszel részhez socio annyit mondok, hogy pl fekvőtámasz. Fekvenyomás a saját súlyoddal. Sokan még 10-et se tudnak ebből se rendesen megcsinálni. Aztán lehet azt nehezíteni sok módon...nem kell feltétlen konditerembe járni, sőt szerintem a "konditermi izom" sokkal csúnyább mint egy szépen edzett test. (Persze ha valaki ott is kisebb súlyokkal tolja, és szálkásít, akkot ugyanott van, csak az meg nem jellemző.)
jó,hát ezt sokan mondják,de bizonyítékot még nem nagyon láttam. kivéve a youtubos videókban ugrabugráló izomkolosszusokat,akik nyilván guggolásokkal,lábemelgetésekkel,meg hasonlókkal szedték így össze magukat. de ha dobsz pár képet magadról,hogy milyen eredményeket értél el otthoni gyakorlatokkal,komolyabb súlyzók és gépek nélkül,szívesen megnézem.
meg a 'nem hiszek benne' dolgot úgy is értem,hogy otthon szerintem sokkal nehezebb rávenni magad a munkára,mert közben szól a tévé,megy a gép,valaki ír msn-en,muter szól hogy kéne neki valami stb..
egy edzőteremben adva van minden,nekem sincs közel a hely,30 fokban majd megdöglök mikor fel kell menni és el tudnám költeni másra is azt a 3k-t,amit fizetek érte havonta(mondjuk ez elég jó ár).
Akkor erre: Figyelj, vki a fekvőtámaszoktól, meg hasonló dolgoktól is izmos lesz, de vki meg hiába csinál ezekből rengeteget egyáltalán nem látszik meg. Pl. ott a kempo edzőm, rendszeresen edz ilyen módon, nagyszerű a kondija, de a teste...semmi, mint bármelyik átlag ember.

Az itthoni edzéshez: Én is itthon edzek, igaz, nekem súlyzóim is vannak, és elég jó eredményeket érek el. A súlyzózás mellett én is szoktam fekvőtámaszozni, hasazni, guggolásokat , meg hasonló gyakorlatokat csinálni. Nekem bejön, szeretem csinálni. E mellé még jönnek külömböző sportok, amelyeket hobbi szinten űzök: kempo, foci, futás, ping-pong, biciklizés. Na meg a séta a kutyával, ill. játék. Egy nagyobb testű kutyával jól meg lehet erőltetni az izmokat, egy kis kötélhúzós játékkal :)

Amúgy nekem az edzőtermekkel az a bajom, h nem szeretek úgy edzeni, ha néznek. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2010.07.18. 23:18:09-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.18. 23:03:11

A kondival nagy bajom nekem, hogy túl statikus. Nem tudom magam kiélni benne, csillapítani a mozgásvágyam.
Nekem az a bajom vele,mint a futással,úszással.
Unalmas.Emelgessem a súlyokat egymás után...

Futás unalmas,de ha már 1 labda után kell futni,az már nagyon jó :D
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.18. 22:40:59

Srácok, valakinek van már tapasztalata kreatinnal kapcsolatban?
Egész pontosan 'Creatine Phosphate 5000' nevű készítményt szeretnék beszerezni most. Tudok róla sokmindent, tehát hogy hogyan hat, mire való, de konkrét tapasztalat valakinél?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.07.18. 22:23:23

socio66 írta:jó,hát ezt sokan mondják,de bizonyítékot még nem nagyon láttam. kivéve a youtubos videókban ugrabugráló izomkolosszusokat,akik nyilván guggolásokkal,lábemelgetésekkel,meg hasonlókkal szedték így össze magukat. de ha dobsz pár képet magadról,hogy milyen eredményeket értél el otthoni gyakorlatokkal,komolyabb súlyzók és gépek nélkül,szívesen megnézem.
meg a 'nem hiszek benne' dolgot úgy is értem,hogy otthon szerintem sokkal nehezebb rávenni magad a munkára,mert közben szól a tévé,megy a gép,valaki ír msn-en,muter szól hogy kéne neki valami stb..
egy edzőteremben adva van minden,nekem sincs közel a hely,30 fokban majd megdöglök mikor fel kell menni és el tudnám költeni másra is azt a 3k-t,amit fizetek érte havonta(mondjuk ez elég jó ár).
Ez teljesen igaz, itthon sokkal nehezebb rávenni magad, de hát elég nagy motiváció, hogy a strandon majd a lányok dicsérjenek :lol:
3k-ért meg kumma jó helyet fogtál ki, nemtom hol tolod, de az potom pénz...

Egyébként nem csak otthon edzek, mert amúgy meg capoeirázom is, ami heti két edzés minimum. (bár most nyáron pont nem de amúgy igen, mármint én nem járok) Na az megdolgoztató dolog még. Szóval azért ildomos választani valami sportot is, ahol közösségben tolod, ami sokkal jobb.

Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.18. 16:34:56

zola8787 írta:Akkor viszont kardio edzés hetente MINIMUM 3szor!!! Kardió alatt értem a biciklizést, az úszást, de sztem a legjobb a futás + mellé diéta.
Megpróbálom, köszi a tippet! :)
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2010.07.18. 16:22:48

Lionel85 írta:
Eazzy írta:Arra gondolt, hogy leépülni fog az izom. Mivel ahhoz hogy növekedjen fehérje kell neki. Amikor edzés után kajálsz, akkor építi be magába. Edzés közben az izomzat fogy. Ha pedig kétszer jól ráedzel egy izomcsoportra, akkor nem valószínű, hogy vissza fogod táplálni a megfelelő mennyiségű fehérjét. Kivéve ha kokszolsz, vagy öntöd magadba a protein készítméyeket, ahogyan a profik csinálják...
Értem, köszi! Hát bizony rám is férne egy kis edzés, de szintén hazai körülmények között csinálnám. Van szobabringa, illetve súlyzók, expander és tornagyakorlatok. De a kilók nem mennek. :oops:
Akkor viszont kardio edzés hetente MINIMUM 3szor!!! Kardió alatt értem a biciklizést, az úszást, de sztem a legjobb a futás + mellé diéta.
socio66

2010.07.18. 16:16:27

Eazzy írta: Az otthoni kondizásban nem hiszel részhez socio annyit mondok, hogy pl fekvőtámasz. Fekvenyomás a saját súlyoddal. Sokan még 10-et se tudnak ebből se rendesen megcsinálni. Aztán lehet azt nehezíteni sok módon...nem kell feltétlen konditerembe járni, sőt szerintem a "konditermi izom" sokkal csúnyább mint egy szépen edzett test. (Persze ha valaki ott is kisebb súlyokkal tolja, és szálkásít, akkot ugyanott van, csak az meg nem jellemző.)
jó,hát ezt sokan mondják,de bizonyítékot még nem nagyon láttam. kivéve a youtubos videókban ugrabugráló izomkolosszusokat,akik nyilván guggolásokkal,lábemelgetésekkel,meg hasonlókkal szedték így össze magukat. de ha dobsz pár képet magadról,hogy milyen eredményeket értél el otthoni gyakorlatokkal,komolyabb súlyzók és gépek nélkül,szívesen megnézem.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.18. 16:04:14

Eazzy írta:Arra gondolt, hogy leépülni fog az izom. Mivel ahhoz hogy növekedjen fehérje kell neki. Amikor edzés után kajálsz, akkor építi be magába. Edzés közben az izomzat fogy. Ha pedig kétszer jól ráedzel egy izomcsoportra, akkor nem valószínű, hogy vissza fogod táplálni a megfelelő mennyiségű fehérjét. Kivéve ha kokszolsz, vagy öntöd magadba a protein készítméyeket, ahogyan a profik csinálják...
Értem, köszi! Hát bizony rám is férne egy kis edzés, de szintén hazai körülmények között csinálnám. Van szobabringa, illetve súlyzók, expander és tornagyakorlatok. De a kilók nem mennek. :oops:
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.07.18. 15:51:28

Lionel85 írta:
socio66 írta: ugyanazt az izomcsoportot ne edzd kétszer egymás után,mert ellenkező hatást fog kiváltani,mint amit szeretnél.
Tehát még inkább hízni fog? :shock: :)
Arra gondolt, hogy leépülni fog az izom. Mivel ahhoz hogy növekedjen fehérje kell neki. Amikor edzés után kajálsz, akkor építi be magába. Edzés közben az izomzat fogy. Ha pedig kétszer jól ráedzel egy izomcsoportra, akkor nem valószínű, hogy vissza fogod táplálni a megfelelő mennyiségű fehérjét. Kivéve ha kokszolsz, vagy öntöd magadba a protein készítméyeket, ahogyan a profik csinálják...

Az otthoni kondizásban nem hiszel részhez socio annyit mondok, hogy pl fekvőtámasz. Fekvenyomás a saját súlyoddal. Sokan még 10-et se tudnak ebből se rendesen megcsinálni. Aztán lehet azt nehezíteni sok módon...nem kell feltétlen konditerembe járni, sőt szerintem a "konditermi izom" sokkal csúnyább mint egy szépen edzett test. (Persze ha valaki ott is kisebb súlyokkal tolja, és szálkásít, akkot ugyanott van, csak az meg nem jellemző.)
socio66

2010.07.18. 15:24:01

baromságok ezek,ilyen testet hosszú évek alatt lehet felépíteni,nem 3 hónap alatt..ráadásul ilyen alappal,amilyen a tagnak volt.
már eleve ezek a nevek,effektek,meg minden..
messziről látszik hogy kamu.
hihetetlen hogy még mindig elhisznek minden ilyen hulladékot az emberek.
ha komolyan akarsz valamit,akkor menj le konditerembe és kezdj el dolgozni,ne keress ilyen könnyű megoldásokat,hollywood workout meg hasonló fasságok.
minden komolyabb oldalon le van írva,hogy ezek ökörségek. a buta,naiv, hamburgerzabáló nagy seggű amerikaiaknak készülnek,egyedül ők olyan hülyék hogy ilyenekben higgyenek.
zola8787
Director del Fútbol

2010.07.18. 14:22:53

sjd
Llegenda del Barça

2010.07.17. 22:31:31

Piquenbauer írta: Az edzéstervet meg úgy értettem, hogy melyik nap mint edzek.
Tesitanárom (akinek van ilyen képesítése is) csinált egy edzéstervet a barátaimnak, abban 3 nap van: mell-kar, váll-hát, láb-has
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2010.07.17. 22:00:29

Lionel85 írta: Amúgy a tojásos dolog az olyan, hogy volt két osztálytársam, akik csinálták ezt és minden órán akkorákat fingottak, hogy már vágni lehetett a levegőt, olyan sűrű volt. :lol:
Jah hát az felejtős akkor:DDD
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2010.07.17. 21:58:57

socio66 írta: http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4
itt van egy csomó gyakorlat minden izomra lebontva,köztük azok is,amik neked kellenek.
kész edzéstervet senki nem fog neked adni,állítsd össze magadnak.
egy nap csak egy izomcsoportot eddz és hagyj mindig pihenőnapot edzésnap után,ugyanazt az izomcsoportot ne edzd kétszer egymás után,mert ellenkező hatást fog kiváltani,mint amit szeretnél.
a tojás meg baromság elvileg,legalábbis azon az oldalon,amit linkeltem,az 'edző válaszol' rovatban kérdezték és ezt mondta a fickó.
amúgy az otthoni kondizásban nem hiszek,szerintem nem lehet így eredményt elérni,de sokan így kezdik.
meg eleve mellizomról beszélsz,amihez a legfontosabb a fekvenyomás pl.,ami neked eleve kiesik.
na mindegy,sok szerencsét.
Régen erről az oldalról néztem, csak sajna sok gyakorlatot nem tudtam megcsinálni, gép hiányában. Az edzéstervet meg úgy értettem, hogy melyik nap mint edzek. Egyébként meg így is elég jól kifejtetted nekem azzal, hogy egymás után két alkalommal ne edzem ugyanazokat az izmokat. Ez nekem bőven elég, mert régen ugyanazokat edzettem egymás után (szabadnap után). Egyébként tényleg marad majd a konditerem. Köszi szépen a segítséget socio66!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Piquenbauer 2010.07.17. 22:03:35-kor.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.17. 21:51:46

socio66 írta: ugyanazt az izomcsoportot ne edzd kétszer egymás után,mert ellenkező hatást fog kiváltani,mint amit szeretnél.
Tehát még inkább hízni fog? :shock: :)

Amúgy a tojásos dolog az olyan, hogy volt két osztálytársam, akik csinálták ezt és minden órán akkorákat fingottak, hogy már vágni lehetett a levegőt, olyan sűrű volt. :lol:
Kép
Kép
Kép
socio66

2010.07.17. 21:44:27

http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4
itt van egy csomó gyakorlat minden izomra lebontva,köztük azok is,amik neked kellenek.
kész edzéstervet senki nem fog neked adni,állítsd össze magadnak.
egy nap csak egy izomcsoportot eddz és hagyj mindig pihenőnapot edzésnap után,ugyanazt az izomcsoportot ne edzd kétszer egymás után,mert ellenkező hatást fog kiváltani,mint amit szeretnél.
a tojás meg baromság elvileg,legalábbis azon az oldalon,amit linkeltem,az 'edző válaszol' rovatban kérdezték és ezt mondta a fickó.
amúgy az otthoni kondizásban nem hiszek,szerintem nem lehet így eredményt elérni,de sokan így kezdik.
meg eleve mellizomról beszélsz,amihez a legfontosabb a fekvenyomás pl.,ami neked eleve kiesik.
na mindegy,sok szerencsét.
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2010.07.17. 21:13:17

Valaki tudna egy jó kis edzéstervet adni nekem? Mellre, hasra, és bicepszre erősítenék elsősorban. Ha ez segít, ehhez hasonló kondigépem (http://www.pulzusmeres.hu/image.php?productid=702) van itthon, és van kis súlyzóm is. Meg annyi, hogy tényleg jó a kondihoz a tojás felütés után, simán lehúzva?
Előre is ty a segítséget. Az edzésterv akár pm-be is jöhet.
Válasz küldése