Eurobarca találkozók!
Viktor, már megvan, ott ahol 2 éve volt, Orczy kert, fél2-fél5
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Badi írta:nem úgy gondoltam, hogy majd megszervezem az egészet, hanem összeverődünk páran és beülünk valahova. ugyanúgy rajtatok is áll, mint rajtam![]()
Én nem nagyon ismerek ilyen helyeket, csak annyit tudok, hogy a Budán lévő helyeket preferálom, mert akkor azok közelebb vannak.

- gygerike
- Entrenador del Barça
http://nol.hu/archivum/archiv-411635 itt a link 1 kép van csak de abbol nagyábol látszik hogy nézz és este nagyon szép ahogy ki van világitva gondoljátok meg 

Visca El Barca

- gygerike
- Entrenador del Barça
Haljátok itt GYömrőn van 1 nagyon faxa kis hangultaos hely 1 strandon vagy is annak a közepén igényes nagyon, az árakat annyira nem tudom de ilyen körbár szerűség és vannak tv-ék meg minden
Visca El Barca

- Scorpion
- Capitá del Barça
Sziasztok!
Jómagam jövök a focira is, meg az esti kocsmázásra is.
HFCB A csapatát is igyekszem összeszedni jövő hét szombatra. Ha netán nem leszünk meg, akkor majd vmi hibrid csapatot kiteszünk:)
Idén is mehetnénk a mom pályára. Tavaly szerintem tökéletes volt és hétvégén nincs túljelentkezés, szóval biztosan lenne szabad pálya. Árban meg ha jól emlékszem 7-8000Ft óránként. Vagy vmi ehhez hasonló.
Amint van fix helyszín és kezdési időpont, egyből kezdem gyűjteni a népeket.
Jómagam jövök a focira is, meg az esti kocsmázásra is.
HFCB A csapatát is igyekszem összeszedni jövő hét szombatra. Ha netán nem leszünk meg, akkor majd vmi hibrid csapatot kiteszünk:)
Idén is mehetnénk a mom pályára. Tavaly szerintem tökéletes volt és hétvégén nincs túljelentkezés, szóval biztosan lenne szabad pálya. Árban meg ha jól emlékszem 7-8000Ft óránként. Vagy vmi ehhez hasonló.
Amint van fix helyszín és kezdési időpont, egyből kezdem gyűjteni a népeket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Scorpion 2009.08.23. 16:18:09-kor.
nem úgy gondoltam, hogy majd megszervezem az egészet, hanem összeverődünk páran és beülünk valahova. ugyanúgy rajtatok is áll, mint rajtamElBartimaeus írta:Hogyha az előtaliról mondanál pár pontosabb infot, akkor lehet kicsit könnyebben jönne össze!Badi írta:így gondoltam én is, bp-en jópár ilyen hely van![]()
![]()

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Hogyha az előtaliról mondanál pár pontosabb infot, akkor lehet kicsit könnyebben jönne össze!Badi írta:így gondoltam én is, bp-en jópár ilyen hely van![]()

-
- Jugador del Barça
Valaki egybe leírná hogy hol és mi és meddig lesz a program.
Mert szivesen jönnék. Ugye nem baj ha 15 múltam csak!
Olvasgass vissza!
Mert szivesen jönnék. Ugye nem baj ha 15 múltam csak!
Olvasgass vissza!
- elprat
- Capitá del Barça
Na már ha itt járunk: nálunk van a bronzod, mert a szurkolók vannak olyan jó fejek, hogy eljuttatják azoknak a pupákoknak, akik ott felejtik ZánkánDrigo írta:először kizártak, mert a szurkolóink bontották a rendet,

1ébként mivel is bontottuk a rendet???????????
Azzal, hogy folyamatosan kiabáltuk: hajrá fiúk+ gyerünk Dani,Csongor,Zoli,Andris!?Na kbeeeeeeeeeee!
Arról már nem is beszélve, testi-lelki épségemet (?) kockáztattam, mikor átmásztam a !10! (pár méter ide vagy oda,nem számít) méteres kerítésen (fürdőruciban) azért a labdáért, amit a "béna" strandfocisták kivágtak az utcára? Szal jó fej szurker vagyok-2ségtelen...
Szóval egy jó nagy bakfitty neked, te molylepkezabáló földönkívüli

(Nem vicc,tényleg megevett pár méretes példányt -persze előtte ököllel kivégezte ill. lefejelte szerencsétleneket a falról- : ezt Ivánnak célzom, csak hogy tudja, ki is lesz az útitársa BCN-ban szeptemberben...én a helyedben meggondolnám

Ennyi...
Plusz még annyi, hogy Csongornak én jobban tetszem mint te-tehát ne reménykedj

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
szerintem simán igengygerike írta:Azt lehet hogy mondjuk én csak focizni mennék??

Savi! Hasonlóan gondolom

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
így gondoltam én is, bp-en jópár ilyen hely van

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Valahogy én is így gondolom.maxilopez írta:És másnap van a tali?Badi írta:Budapestiek! mit szólnátok jövő péntek este egy "elő talihoz", szuperkupa döntő nézéssel?
Bár én benne vagyok tudsz olyan helyet ahol van tv?az árak is elfogadhatók stb? vagy mire gondoltál?
Nekem mondjuk mindegy támogatom![]()

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Pörögnek az események,köszönöm előre is a szervezést.
A pénteket nem ígérem,de a talin szerintem ott leszek reggeltől,hajnalig.
Lehet,hogy Tímea is jön,majd még eldönti szombatig,ezért nem is írom fel a listára. Persze,mint barátok leszünk jelen.
Sajnálom,hogy Vito és Zozzy nem jönnek,hiányozni fognak,nem kicsit.
Örülök,hogy Krojf ott lesz,ezer éve nem láttam,a régi arcokkal is jó lesz talizni,Ozsi,Kiki stb.,s jön pár új,akikre kíváncsi vagyok,szóval..reménykedjünk egy emlékezetes találkozóban.
Fényképezőt,kamerát hozzatok,meg kell örökíteni a futballt és az estét.
A pénteket nem ígérem,de a talin szerintem ott leszek reggeltől,hajnalig.

Lehet,hogy Tímea is jön,majd még eldönti szombatig,ezért nem is írom fel a listára. Persze,mint barátok leszünk jelen.
Sajnálom,hogy Vito és Zozzy nem jönnek,hiányozni fognak,nem kicsit.

Örülök,hogy Krojf ott lesz,ezer éve nem láttam,a régi arcokkal is jó lesz talizni,Ozsi,Kiki stb.,s jön pár új,akikre kíváncsi vagyok,szóval..reménykedjünk egy emlékezetes találkozóban.
Fényképezőt,kamerát hozzatok,meg kell örökíteni a futballt és az estét.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Pályafoglalás elintézve,fél kettőtől-fél ötig.

Előtali tökoké, ott leszek. Szupörkáp nézéssel. Amm Andris te otthon vagy már akkor?
Szóval Oster. Okésss.Lehet, h nem reggeltől leszek ott. Majd elválik.
Szóval Oster. Okésss.Lehet, h nem reggeltől leszek ott. Majd elválik.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- Andris
- Adminisztrátor
Ha visszakapjuk tényleg, akkor én is meg tudom hitelezni... megbeszéljük holnap, mert most lépek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Akkor én járok elől jó példával..egy tizest meghitelezek a bandának.
Ha visszakapjuk semmi gond,ha le kell fogyasztani akkor leverem rajtatok
Ha visszakapjuk semmi gond,ha le kell fogyasztani akkor leverem rajtatok

Na...
fejlemények:
-tali: délelőtt 11 körül népligetben a megszokott helyen
-foci: kb fél 2-fél 5ig az Orczy kertben, ha sikerül lefoglalni
-kaja: ? aki a környéken tud helyet, írjon
-kocsma: lefoglaltam az ostert (margit híd budai hídfő) 20 személyre 19:30ra
ez utóbbival az a baj, hogy 20.000 foglalót kell tenni legkésőbb csütörtökig, amit aztán visszakapunk. én nem tudom letenni, mert otp befagyasztotta a számlámat, kint meg nincs ennyim, úgyhogy várjuk az önkénteseket (bp-i), akik a közösség érdekében pár napra megszabadulnának egy 20astól
fejlemények:
-tali: délelőtt 11 körül népligetben a megszokott helyen
-foci: kb fél 2-fél 5ig az Orczy kertben, ha sikerül lefoglalni
-kaja: ? aki a környéken tud helyet, írjon
-kocsma: lefoglaltam az ostert (margit híd budai hídfő) 20 személyre 19:30ra
ez utóbbival az a baj, hogy 20.000 foglalót kell tenni legkésőbb csütörtökig, amit aztán visszakapunk. én nem tudom letenni, mert otp befagyasztotta a számlámat, kint meg nincs ennyim, úgyhogy várjuk az önkénteseket (bp-i), akik a közösség érdekében pár napra megszabadulnának egy 20astól

És másnap van a tali?Badi írta:Budapestiek! mit szólnátok jövő péntek este egy "elő talihoz", szuperkupa döntő nézéssel?
Bár én benne vagyok tudsz olyan helyet ahol van tv?az árak is elfogadhatók stb? vagy mire gondoltál?
Nekem mondjuk mindegy támogatom

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Ha valahol le tudnám tenni a búrámat éjszakára, akkor én is csatlakoznékBadi írta:Budapestiek! mit szólnátok jövő péntek este egy "elő talihoz", szuperkupa döntő nézéssel?
szívesen!
K.