Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025

messideco írta:Utazás az Univerzum peremére
Míg az Interstellar nem jön ki tűrhető minőségben, próbálok hangolódni pár hasonló témájú filmmel. Ez most konkrétan dokumentumfilm, de HD-ban óriási élményt nyújt, rengeteg érdekes információt tartalmaz, és érdekes kérdéseket tesz fel. Megéri megnézni

Szerintem is sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a filmből.messideco írta:Lucy
Sokkal több volt szerintem a filmben, mint amit kihoztak belőle.
A párhuzamos képek (történet és természet) tetszettek, HD-ben nagyon jól kihozza.
pont most akartam belinkelni én isbence-barca írta:Nem vagyok egy nagy Star Wars fan, de ha senki sem teszi be akkor azért én igen!![]()
https://www.youtube.com/watch?v=OMOVFvcNfvE" target="_blank

visca el barca írta:időhurok

Nálam az időutazós/átírós filmeknél a kedvencek: Looper, Különvélemény, Frequency, na meg a Vissza a jövőbe trilógia. Kifejezetten jó még A holnap határa, Forráskód, Idétlen időkig. A sors/eleve elrendeltség kategóriából meg a Forrás és a Mr. Nobody is top kategória.davi10 írta:Nagyon bírom az ilyen "átírjuk a jövőt"-filmeket (várom az ajánlásokat), ezért amint megláttam a magon a filmet már kaptam is le.
Én sose olvasok leírást egy filmről, most se fogok. Majd este megnézem, a trailer tetszett.Fecooo írta: aki nem látta, el ne olvassa a spoilert!
ezen kívül jótanács: NE OLVASSATOK BELE A LEÍRÁSBA! EGY SZÓT SE! Töltsétek, nézzétek és ennyi!

aki nem látta, el ne olvassa a spoilert!davi10 írta:Időhurok

Elég jól szemléltetiInterstellar Timeline