Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Könyvjelzők-könyvjelzők kezelése-importálás és mentés-mentésVictorValdes19 írta:Tudna valaki segíteni pls?
Firefoxból ki lehet menteni a kedvencek menüpontba szereplő oldalakat?
Illetve, hogy ha rákattintok a Firefoxra, a következőket írja:
"Az eljárás belépési pontja (XRE_CreateAppData) nem található a DLL-ben (xul.dll)."
Mi a gond, mitől lehet ez?
Bár ha kitudom menteni a kedvenceket akkor minden megvan oldva.
hát először én is úgy gondoltam, hogy erősebb vagyok mint a fal, aztán kiderült, hogy mégse. Na ott már valami gondd volt. Aztán kerestem egy hozzám illő partnert, a szekrény oldalát, amit sikerült is KO-val legyőznöm, igaz sikeresen tönkre vágtam a kezem is.L.Messi 10 írta:Volt már, hogy idegességemben én is ütöttem dolgokat (falat...), de én megúsztam horzsolásokkalVictor_Valdes írta: fain..lehet még se volt olyan jó ötlet beszakítani a szekrény oldalát.
Volt már, hogy idegességemben én is ütöttem dolgokat (falat...), de én megúsztam horzsolásokkalVictor_Valdes írta: fain..lehet még se volt olyan jó ötlet beszakítani a szekrény oldalát.
fain..lehet még se volt olyan jó ötlet beszakítani a szekrény oldalát.L.Messi 10 írta:Hát ha tényleg eltörött, akkor valószínűleg gipszet kapsz könyékig... Nekem a kisujjam törött el még év elején, és gipszet kaptam én is könyékig mert máshogy nem tudják rögzíteni azt a résztVictor_Valdes írta:Ha az ember kezén a bütyke vagy a tököm tudja mi ez, bedagad és lilul, akkor az valszeg eltört ugye? ÉS mit csinálnak vele a sürgősségin?
Hát ha tényleg eltörött, akkor valószínűleg gipszet kapsz könyékig... Nekem a kisujjam törött el még év elején, és gipszet kaptam én is könyékig mert máshogy nem tudják rögzíteni azt a résztVictor_Valdes írta:Ha az ember kezén a bütyke vagy a tököm tudja mi ez, bedagad és lilul, akkor az valszeg eltört ugye? ÉS mit csinálnak vele a sürgősségin?
Én is június 8.-án kaptam az utolsót, azóta nem jött - nem is tudok szavazni a MoM-re a meccsek után. Próbáltam újra regelni, de kiírta, hogy ezzel az email címmel már regisztrálva vagyok, úgyhogy nem kell újra ahhoz, hogy idén is kapd / mondjuk logikus, mert tavaly sem kellett, de akkor nem volt fennakadás idénykezdetkor /Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Olyan emberek válaszát várom, akik velem együtt regisztrált tagok az fbs-fans.comon, és a tavalyi szezonban kapták 15 naponta a hivatalos hírlevelet, lehetett szavazni az egyes meccsek legjobbjaira, stb. Ez a hírlevél csak nekem nem jön már vagy több, mint 2 hónapja? Mi történt? Tudja esetleg a választ valaki? Előre is köszi a segítséget.
Hát ettől sem lett jó...újra is pakoltam a gépet. Akkor sem. Most azt próbálom még, hogy a ketté osztott vinyón a D-t is letakarítom. Mert ugye csak azt a C-t tisztítottam le, amin az op rendszer volt. Más ötlet van még, miért indul újra magától ez a tetves gép?LM10 írta:Na kitakarítottam a 3 ventilátort ami a gépben van. Kíváncsi leszek, hogy ettől jó lesz-e.
Tessék. Nem olyan nehéz ez.kakasugynok007 írta:Írtok idézeteket a magyar nyelvről/anyanyelvről és a magyar irodalomról?
Ez nem is lehet hülyeség, mert a gépet, már hónapok óta nem takarítottamsjd írta:Egyik barátomnak akkor csinálta ezt a gépe, amikor poros lett a ventillátor és túlmelegedett a proci. Tölts le egy CPU-diagnosztikai programot és ha magas a hőmérséklet, akkor ess neki kiganajozni a hűtőjétLM10 írta:Srácok! Mitől lehet az, hogy a gépem magától egyszer csak újraindul?Megy a youtube meg az eurobarca, ahogy eddig, aztán 2mp csend, és újraindulás.
Persze.
remélem nem a kapcsolatot, hanem a versírástOzsi
Egyik barátomnak akkor csinálta ezt a gépe, amikor poros lett a ventillátor és túlmelegedett a proci. Tölts le egy CPU-diagnosztikai programot és ha magas a hőmérséklet, akkor ess neki kiganajozni a hűtőjétLM10 írta:Srácok! Mitől lehet az, hogy a gépem magától egyszer csak újraindul?Megy a youtube meg az eurobarca, ahogy eddig, aztán 2mp csend, és újraindulás.
És még én vagyok a beteg?Firefox írta:Te beteg vagy![]()
Táncoltunk a bálban, Micimackóval a zsákban(:?:![]()
) , kalapáccsal a hátban, Malackával a sárban(
)
Avast szerint nincs vírusom.messideco írta:Szerintem trójai vírussal megtelt a gépedLM10 írta:Srácok! Mitől lehet az, hogy a gépem magától egyszer csak újraindul?Megy a youtube meg az eurobarca, ahogy eddig, aztán 2mp csend, és újraindulás.
Cserélj windowst...