ferninho írta:
de sajnos a GoTnál már rengeteg spoilerbe futottam bele, elkerülhetetlen... de ezt pont nem az Év madri... Fórumozójától vártam volna....

The web is dark and full of spoilers
A méltán népszerű GoT-nál meg különösen esélyes idő előtt ráfutni egy-egy komolyabb eseményre, ezért célszerű még melegében megnézni az aktuális részt. Mondjuk ezért is volt jó elolvasni a könyveket, így már kizárt, h Martin-on kívül meg tud lepni valaki soron kívül, ez így még biztosabb módszer
Viszont hátulütője, h tényleg oda kell figyelni, nehogy az ember akarva-akaratlan ellőjön egy poént, mert azért csak úgy jó, ha átéli az illető az eseménysort.
Sajna sikerült belemászni a córeszba GT-nek, ezért járna neki egy kis Havas Ramsey féle élménytábor Rémvárban, de azt nem értem h jön ehhez az Év akármicsodája és annak visszavonása... Ez off téma, de azért annyi belefér, h sztem abszolút semmi köze a kettőnek, miért kellene egy ilyen miatt elvenni!?
De visszatérve a sorozathoz, megnéztem volna sok ember arcát a zárójelenet közben, főleg a végén

A net felbolydult egy pillanat alatt és
örömmámorban úszik (ezt inkább fehérrel, mert elég árulkodó lehet a cselekményről
) a GoT közösség nagy része. Ezek az esküvők micsoda hatással vannak az emberekre...
Azért javaslom az állatokat ne szedjétek le a földről, hamarosan úgyis újra le fog esni, de asszem itt jobb, ha be is fejezem a mondatot
Mindenesetre nem csoda, h brutális nézettségi rekordokat döntöget a széria, egyszerűen észbontó. Már előre várom a következő rész adatait, ilyen záróakkord után tuti máris mindenki karmolja magát a folytatásért
Martin papa üzent is a rajongóknak: