Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Monitort neztem,nem igazan lehet mit allitani ezzel kapcsolatban.Tivornya79 írta: ↑2020.04.12. 07:26:48Nvidia beállításoknál lehet minden visszaállt alapállapotba. Gforce Experience-ben csinálj egy összes játék optimalizálását. Esetleg a monitorod beállításait nézd meg a menüjében.miro. írta: ↑2020.04.12. 00:31:40Fordult már nálatok elő olyan,hogy a játékoknak fakó színei vannak?
Most az AC a harmadik játék,ahol észrevettem hogy másnál akár youtube-on sokkal erősebbek,mélyebbek a színskálák mint nálam.
Olyan mint anno amikor régen a monitorodnak felnyomtad 100%-ra a fényerejét,és minden szín kapott egy ilyen fehér beütést.
Mi probléma lehet,esetleg van program amivel ezt lehet korrigálni?
Nvidia kártyám van,illetve mellett egy Intel.
Nvidia beállításoknál lehet minden visszaállt alapállapotba. Gforce Experience-ben csinálj egy összes játék optimalizálását. Esetleg a monitorod beállításait nézd meg a menüjében.miro. írta: ↑2020.04.12. 00:31:40Fordult már nálatok elő olyan,hogy a játékoknak fakó színei vannak?
Most az AC a harmadik játék,ahol észrevettem hogy másnál akár youtube-on sokkal erősebbek,mélyebbek a színskálák mint nálam.
Olyan mint anno amikor régen a monitorodnak felnyomtad 100%-ra a fényerejét,és minden szín kapott egy ilyen fehér beütést.
Mi probléma lehet,esetleg van program amivel ezt lehet korrigálni?
Nvidia kártyám van,illetve mellett egy Intel.
Az a baj, hogy erre odafent is gondoltak, ezért kezdődött el az oktatás általános szétbarmolása, többek között.miro. írta: ↑2020.04.10. 18:51:32Ez igaz,viszont azok a nyugdijasok,oregek akiket most orban megvesz 2kilo cukoert,illetve azok akik a szocializmusba nottek fel es lattak evekig a vilagot lassan eltunnek a tarsadalombol.
Remehetoleg egy felvilagosodott,modern gondolkodasu,nem mindig mast hibaztato,sajat sorsaert igenis kiallo tarsadalom atveszi ezt a helyet,igy majd a kiskiralyoknak elmulik az idejuk.
Mondom,remelhetoleg...
Ez igaz,viszont azok a nyugdijasok,oregek akiket most orban megvesz 2kilo cukoert,illetve azok akik a szocializmusba nottek fel es lattak evekig a vilagot lassan eltunnek a tarsadalombol.johdepp írta: ↑2020.04.10. 17:36:48
A büdös életben soha semmi változás nem lesz ebben az országban. Mindig jönnek az újabbak, akik átveszik a stafétát a kiöregedő, kihaló kiskirályoktól. Valaki mindig lesz. Soha nem fog eltűnni nálunk a "politikai elit", mert valakik, akik most hozzájuk köthetők, a helyükre lépnek majd mindig.
A büdös életben soha semmi változás nem lesz ebben az országban. Mindig jönnek az újabbak, akik átveszik a stafétát a kiöregedő, kihaló kiskirályoktól. Valaki mindig lesz. Soha nem fog eltűnni nálunk a "politikai elit", mert valakik, akik most hozzájuk köthetők, a helyükre lépnek majd mindig.recrea írta: ↑2020.04.10. 11:55:07Utóbbi nagyon igaz, talán akkor lesz majd változás, ha meghal az utolsó ember is, aki emlékszik a szocializmusra, egyben pedig eltűnik a politikai “elit”, aki 30 éve élősködik az országon. Ennyi idő sem volt elég arra, h átálljunk a piacgazdaságra, kivéve a lopást, az megy a sarki fűszerestől Vityáig mindenkinek.
Igen megnéztem, viszont attól függetlenül hogy “CSAK!” tulajdonosok hirdetnek, privátban megkaptam ugyanazt a lakást 3 embertől 3 különböző áron (milliós eltérések), ráadásul 3/2 “svéd cserediák” volt.recrea írta: ↑2020.04.10. 03:25:59És mi indokolja ezeket a lépéseket Ausztriában? Azon kívül, h a fél ország (köztük pár ezer vagy tízezer magyar) éhen hal, ha nem lesz nyári szezon a turizmusban. Túl van a tetőzésen a járvány?
Nero, face csoportok...ha bírod idegileg alapvetően a com tarol mindent, nehéz “kihagyni”.
Utóbbi nagyon igaz, talán akkor lesz majd változás, ha meghal az utolsó ember is, aki emlékszik a szocializmusra, egyben pedig eltűnik a politikai “elit”, aki 30 éve élősködik az országon. Ennyi idő sem volt elég arra, h átálljunk a piacgazdaságra, kivéve a lopást, az megy a sarki fűszerestől Vityáig mindenkinek.miro. írta: ↑2020.04.10. 11:36:18Ja persze,en ezzel maximalisan egyetertek.MQuCsabi írta: ↑2020.04.10. 09:39:06Miro, viszont a gazdasági helyzet is ettől a hozzáállástól lett olyan, amilyen.
Itthon ül a lezárt játszótér előtt az anyuka, míg a fiai átmásznak a kerítésen, hogy focizni tudjanak. Itthon sírnak az EUROért, miközben a munkát hírből sem ismerik, mert 40 évesen leszázalékoltatták magukat a régi jó rendszerben, amit visszasírnak, és termelékenységről még hírből swm hallottak.
Nem veletlen hogy ok hol vannak illetve mi.
Olyan az orszag,mint az emberek.
Ja persze,en ezzel maximalisan egyetertek.MQuCsabi írta: ↑2020.04.10. 09:39:06Miro, viszont a gazdasági helyzet is ettől a hozzáállástól lett olyan, amilyen.
Itthon ül a lezárt játszótér előtt az anyuka, míg a fiai átmásznak a kerítésen, hogy focizni tudjanak. Itthon sírnak az EUROért, miközben a munkát hírből sem ismerik, mert 40 évesen leszázalékoltatták magukat a régi jó rendszerben, amit visszasírnak, és termelékenységről még hírből swm hallottak.
Csak a tájékozottság és hitelesség kedvéért: A Laufennt is a Hankook gyártja.Ez a fapados terméke a cégnek. 5.000 Ft-tal olcsóbb darabja annak a méretnek amit te keresel a Hankook márkájú gumihoz viszonyítva.miro. írta: ↑2020.04.09. 22:04:14Na erre gondoltam amikor az ar/ertek aranyrol irtam.csababarca írta: ↑2020.04.09. 21:13:26Ezek a jó belsős infók, ismerősöm mondta...
Ilyenfajta híresztelésekért egyébként már börtön jár...
@miro, nekem pl laufen gumik vannak a superben, semmivel sem rosszabb fogyasztásban ezzel mint előtte a duplaannyiba kerülő hankookkal.
Érdemes ilyenekre is rákérdezni.
Koszi,mindenkepp korbenezunk holnap a sraccal.
ELvilekben igen,azt mondják túl van a tetőzésen,de mint írtam ez terv,de változtathatnak rajta ha esetleg megint eldurvul a helyzet.
Na ez egy alapvető különbség Ausztria és Magyarország között.Azon kívül, h a fél ország (köztük pár ezer vagy tízezer magyar) éhen hal, ha nem lesz nyári szezon a turizmusban
Aprilis 15-tol kinyitnak a kisebb boltok,majus 1-tol a nagyobb bevasarlo kozpontok,majus 15-tol az ettermek,vendeglatas.
Nah hát épp ez az.
Na erre gondoltam amikor az ar/ertek aranyrol irtam.csababarca írta: ↑2020.04.09. 21:13:26Ezek a jó belsős infók, ismerősöm mondta...
Ilyenfajta híresztelésekért egyébként már börtön jár...
@miro, nekem pl laufen gumik vannak a superben, semmivel sem rosszabb fogyasztásban ezzel mint előtte a duplaannyiba kerülő hankookkal.
Érdemes ilyenekre is rákérdezni.
Magyarorszagon ez egy gyonyoru Orban kampany. Semmi masrol nem szol. Szanalmas.Alcantara írta: ↑2020.04.09. 19:21:50Ezzel rátolta a felelősséget a polgármesterekre. Okos taktikai húzás volt. Kár, hogy nem olcsó politikai haszonszerzés lenne a lényeg a jelenlegi helyzetben, hanem a felelősségteljes és valóban érdemi döntések sorozata.dévid villa írta: ↑2020.04.09. 18:51:43Hát végül nem lett így, csak korlátlan ideig meghosszabbították az eddigi kijárási korlátozást, valamint a péntek-hétfő közötti időszakban a polgármesterek saját hatáskörükben elrendelhetnek kijárási tilalmat a településükön.