Testépítés, edzésprogramok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2011.01.14. 17:46:30

Basszus ezt át hoztam ide. Mitől lehet ez, hogy 1-2 évente óriásit változik??
Mert az egyik legbetegebb szinész ilyen téren. Mindent megtesz a szerepéért.
daffy
Madridista

2011.01.14. 17:27:52

LM10 írta: Basszus ezt át hoztam ide. Mitől lehet ez, hogy 1-2 évente óriásit változik?? :shock:
profik foglalkoznak vele. a fogyás nem olyan nagy cucc. a plusz kilókat pedig meg lehet oldani hormonálisan és mindenféle illegál cuccal. nem vészes. tisztán nem hiszem,hogy 31 kilót tudna hízni hónapok alatt.egyébként a technika is segíthet ám
LM10
Director del Fútbol

2011.01.14. 17:16:03

Kép

Basszus ezt át hoztam ide. Mitől lehet ez, hogy 1-2 évente óriásit változik?? :shock:
daffy
Madridista

2011.01.13. 21:54:05

eddig én sem futottam,csak súlyzóztam. 1 hete csinálom mindössze,de érzem,hogy használ
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.01.13. 21:49:07

socio66 írta:én is éreztem hogy hülyén hangzik mikor írtam. :)
de a terembe járó nők nagy része gazdag(férjjel rendelkező),felvágós luvnya,akiknek annyi a dolguk az életben hogy jól nézzenek ki. nekem ez a nőtípus nagyon nem pálya.
ehhez még hozzájön hogy a kardio szobában nonstop mennek a fantasztikus dél-amerikai sorozatok a tévén,szóval nah. nem férfinak való hely az. :)
Mért, te nem akarsz egy gazdag, bombanő kitartottja lenni? Te hegesztgeted, míg apjuk tárgyaláson van, ő meg ellát minden széppel jóval...jahj istenem, de szép élet lenne :lol:

De tárgyra térve:
Ez a HIIT nekem is tetszik, főleg az, hogy amit ki nem állhatok a futásban, hogy unom. Ez meg változatos. El kellene kezdeni egy ilyet is. Bár ha végre újra edzésbe állnék, az se lenne rossz dolog :lol:

Az avatarodon lévő bácsi van a koliszobánk ajtaja melletti falra festve :lol:
socio66

2011.01.13. 21:46:13

én is éreztem hogy hülyén hangzik mikor írtam. :)
de a terembe járó nők nagy része gazdag(férjjel rendelkező),felvágós luvnya,akiknek annyi a dolguk az életben hogy jól nézzenek ki. nekem ez a nőtípus nagyon nem pálya.
ehhez még hozzájön hogy a kardio szobában nonstop mennek a fantasztikus dél-amerikai sorozatok a tévén,szóval nah. nem férfinak való hely az. :)
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.01.13. 21:30:27

socio66 írta:de ott hülyén érezném magam a sok nő miatt,
Bocs, hogy off, de emellett nehéz elmenni szó nélkül :lol:
Én általában jól érzem magam sok nő között :wink:
daffy
Madridista

2011.01.13. 21:19:31

socio66 írta:ez a hiit dolog nem tűnik rossznak,igazából én mióta edzőterembe járok,teljesen elhanyagoltam a kardio jellegű dolgokat és csak súlyzós edzést csinálok.
igaz van a teremben egy külön kardio részleg,de ott hülyén érezném magam a sok nő miatt,meg erőm,kedvem sincs edzés végén még ott időzni.
viszont jó lenne az edzések mellett mozogni egy kicsit.
daffy,hány hiit-edzést csinálsz egy héten?
a hiit nálam aerob,csak egy kicsit megy a pulzusom kardio tartományba,kb a másfél perc felében. mivel van felesleg a hasamon,így annak ledolgozása az elsődleges,heti 4 hiit. minden másnap. elképzelhetőnek tartom,hogy ha beválik,akkor is megtartom ezt a számot. érdekesség a hiit-ről
socio66

2011.01.13. 21:08:31

ez a hiit dolog nem tűnik rossznak,igazából én mióta edzőterembe járok,teljesen elhanyagoltam a kardio jellegű dolgokat és csak súlyzós edzést csinálok.
igaz van a teremben egy külön kardio részleg,de ott hülyén érezném magam a sok nő miatt,meg erőm,kedvem sincs edzés végén még ott időzni.
viszont jó lenne az edzések mellett mozogni egy kicsit.
daffy,hány hiit-edzést csinálsz egy héten?
daffy
Madridista

2011.01.13. 20:22:45

Laca8010 írta:Köszi a válasz Daffy! (bocs a betűzési hiba miatt ->hiit )
sztem tuti nem fog még 15 menni de madj igyekszem mindent kiadni magamból és fokozatosan emelni a számot.
amúgy edzés mellet kb heti 2x járok focizni egy órákat terembe, nem tudom hogy az befolyásolja -e az edzést ..
nem. a gyúrás mellett más sport is tökéletesen megfér,ha okosan csinálod
Laca8010
Barça C

2011.01.13. 20:18:28

Köszi a válasz Daffy! (bocs a betűzési hiba miatt ->hiit )
sztem tuti nem fog még 15 menni de madj igyekszem mindent kiadni magamból és fokozatosan emelni a számot.
amúgy edzés mellet kb heti 2x járok focizni egy órákat terembe, nem tudom hogy az befolyásolja -e az edzést ..
daffy
Madridista

2011.01.13. 19:25:28

Laca8010 írta:Sziasztok!
olvasgattam már korábban a fórumot, de csak nem rég regeltem. Szeretnék a hasamról leadni egy kis szírt, de mellette vmilyen szinten tömeget is akarok növelni (nem tudom hogy lehetséges-e). Azt olvastam hogy az egyik leghatásosabb a hitt edzés a zsírégetésre.. ezzel kapcsolatban annyi lenne a kérdésem hogy a hitt edzést lehet-e súlyzós edzéssel egynapon csinálni,és h hány sorozatot kell csiálni a hitt edzésből (sprint, kocogás)?
nagyon jó a kérdés,mert nekem pont aktuális. egyszerre nem lehet zsírt leadni és normálisan izmosodni. diétával lehet fogyni,erről lentebb olvashatsz. a hiit edzés...közvetlen a súlyzós edzés után nyomom. 15-18 sorozatot(sprint-séta). az 5. sprintnél már teljesen hulla vagyok,de visz a szívem tovább. sok kitartás kell hozzá. az időt pontosan tartsd be,ne csípj le másodperceket sem.
Laca8010
Barça C

2011.01.13. 19:19:41

Sziasztok!
olvasgattam már korábban a fórumot, de csak nem rég regeltem. Szeretnék a hasamról leadni egy kis szírt, de mellette vmilyen szinten tömeget is akarok növelni (nem tudom hogy lehetséges-e). Azt olvastam hogy az egyik leghatásosabb a hitt edzés a zsírégetésre.. ezzel kapcsolatban annyi lenne a kérdésem hogy a hitt edzést lehet-e súlyzós edzéssel egynapon csinálni,és h hány sorozatot kell csiálni a hitt edzésből (sprint, kocogás)?
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.05. 21:14:48

Slither írta:Amúgy maxon nyomod az edzést, vagy azért fokozatosan emeled majd a körök számát?
Fokozatos emelem majd, most még nem is tudnám maxon nyomni, eléggé el vagyok tunyulva.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.01.05. 21:12:09

lui1698 írta:Slither által linkelt dolgot elkezdtem, már a kőkemény második napot tiprom. :lol:
Ennél ugye lehet a dolgokat rugalmasan kezelni? Tehát mondjuk nem muszáj 6-kor elvégezni a napi edzést? Meg reggel 7-re írja az első kaját, na én akkor fordulok a másik oldalamra.

Én még (ha marad épp erőm) futni is eljárok az alap dolgok mellett.
Persze hogy nem kell mindent pontosan betartani. Étkezések között teljen el olyan 2+ óra, meg késő este ne nagyon egyél, és akkor jó lesz.

Amúgy maxon nyomod az edzést, vagy azért fokozatosan emeled majd a körök számát?
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.05. 21:00:00

Slither által linkelt dolgot elkezdtem, már a kőkemény második napot tiprom. :lol:
Ennél ugye lehet a dolgokat rugalmasan kezelni? Tehát mondjuk nem muszáj 6-kor elvégezni a napi edzést? Meg reggel 7-re írja az első kaját, na én akkor fordulok a másik oldalamra.

Én még (ha marad épp erőm) futni is eljárok az alap dolgok mellett.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.05. 20:53:24

csabooo írta:én kifejezetten szálkás típusú vagyok, a másik meg nem nagyon tudok hízni.. ami ugye arra kellene hogy legyen mit ledolgozzak...

186 cm magas vagyok és kb 68-70 kg, és el kellene kezdjek edzeni, de én inkább egy kis izmot szeretnék pakolni magamra, vagyis legyen 'egy testem' :)

Nem kevés az nagyon?
én 187 vagyok,83 kg. És még így is mindenki azt mondja hogy nem eszek,tiszta sovány vagyok:D
Egyébként én sem vagyok egy hízásra hajlamos egyén. Tavaly ilyenkor a 75 kilónak örültem. Tavasszal gyúrtam,meg ittam fehérjét,de csak ilyen minimális adagot. Nincs rajtam egy deka zsír se kis túlzással.
Nem muszáj ahhoz zsír,hogy le tudj dolgozni.
Csak ne kis súlyokkal emelgess ha edzel,mert akkor csak szálkásodsz. Én is elég komoly súlyokkal emelgettem,és meg is látszott a fejlődés 2 hónap alatt a karomon,mellemen is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
csabooo
Capitá del Barça

2011.01.05. 20:44:35

hát étrend sem ártana, meg én kondiba is el tudok menni.
Barça,Barça,Baaarça!!!
daffy
Madridista

2011.01.05. 20:43:08

csabooo írta:én kifejezetten szálkás típusú vagyok, a másik meg nem nagyon tudok hízni.. ami ugye arra kellene hogy legyen mit ledolgozzak...

186 cm magas vagyok és kb 68-70 kg, és el kellene kezdjek edzeni, de én inkább egy kis izmot szeretnék pakolni magamra, vagyis legyen 'egy testem' :)

szóval nem akarom kigyúrni magamat, de szeretnék egy kicsit jobb testet, főleg felsőtestre értem... a génhibáim közé tartozik hogy csontos típusú srác vagyok, ellenben a tesómmal aki egy tank.

szóval milyen ötletetek van mit egyek, igyak stb... ? :roll:
gyúrás nélkül nem leszel izmos,viszont ha abbahagyod a gyúrást,a tested leépíti az izmot,amire nincs szüksége.
egy átlag étrendet szeretnél vagy költenél is kiegészítőre(ami értelem szerűen azért javallott,ha nehezen hízol)
csabooo
Capitá del Barça

2011.01.05. 20:40:04

én kifejezetten szálkás típusú vagyok, a másik meg nem nagyon tudok hízni.. ami ugye arra kellene hogy legyen mit ledolgozzak...

szóval nem akarom kigyúrni magamat, de szeretnék egy kicsit jobb testet, főleg felsőtestre értem... a génhibáim közé tartozik hogy csontos típusú srác vagyok, ellenben a tesómmal aki egy tank.

szóval milyen ötletetek van mit egyek, igyak stb... ? :roll:
Barça,Barça,Baaarça!!!
roni009
Barça B

2011.01.03. 21:30:47

Mihu írta:Urak!

Történt, hogy januártól áprilisig abban a 4 hónapban az esti (9-10) gyrosok és gyrostálak miatt felszaladt egy laza 12.5 kiló........Ez nem lenne probléma hogy ha eloszlott volna, viszont ebből a 12.5-ből kb 5 a hasamra jött :oops: :oops: :oops: Gondoltam hogy megoldom a problémát azzal, hogy este 8-tól nem eszek semmit. Hát ez annyiban jött be, hogy 82 kilóról lementem 78-ra. Viszont a hasamból szinte semmi nem ment le. Gondolom hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával, mert sztem ez elég gyakori.

Kérdés:

Hogy tudom leadni a hasamra felszedett kilókat? Úgy, hogy nem tudok eljárni konditerembe, és mivel ugye tél van, így futni se nagyon szeretnék :D Úgyhogy erre valami itthon végezhető gyakorlat(ok) vagy bármi ötlet kellene.

Pls help :oops:

Nézd meg amit lejjebb írtam, az otthon végezhető. S.
Ugyanabban a sorrendben megy le rólad a zsír mint ahogy feljött, szóval addig kell diétáznod amíg az le nem megy amit akarsz :)
Másik meg hogy számold ki mennyi a kalóriaszükségleted és ennél vigyél be 300-400 kalóriával kevesebbet + mellé edzés, hogy ne az izom épüljön le, a többit már a többiek leírták :)
daffy
Madridista

2011.01.03. 21:23:41

Mihu írta:Urak!

Történt, hogy januártól áprilisig abban a 4 hónapban az esti (9-10) gyrosok és gyrostálak miatt felszaladt egy laza 12.5 kiló........Ez nem lenne probléma hogy ha eloszlott volna, viszont ebből a 12.5-ből kb 5 a hasamra jött :oops: :oops: :oops: Gondoltam hogy megoldom a problémát azzal, hogy este 8-tól nem eszek semmit. Hát ez annyiban jött be, hogy 82 kilóról lementem 78-ra. Viszont a hasamból szinte semmi nem ment le. Gondolom hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával, mert sztem ez elég gyakori.

Kérdés:

Hogy tudom leadni a hasamra felszedett kilókat? Úgy, hogy nem tudok eljárni konditerembe, és mivel ugye tél van, így futni se nagyon szeretnék :D Úgyhogy erre valami itthon végezhető gyakorlat(ok) vagy bármi ötlet kellene.

taposás(hasonló a helybenfutáshoz) tudsz közben tv-t nézni,zenét hallgatni. úgy azért elszalad az az 1 óra. a többi kicsit lejjebb :wink:
Mihu
Director del Fútbol

2011.01.03. 21:12:34

Urak!

Kérdés:

Kép
Válasz küldése