Stalkyard írta:Én vagyok egyedül akinek mocskosul bejött a legelső résztől a legutolsóig, eleje vége, tökmindegy?

Nem tudnék olyan részt mondani, ami egy kicsit is ne tetszett volna. Erősen All time best kategória nálam.
Én akkor vagyok így ezzel, amikor Jesse, Walt vagy Hank van a képben és a lényegről van szó. De annyira látszik, hogy az elején még gyerekcipőben jár még a sorozat, hogy még csak próbálgatják a dolgokat, de amolyan autós metaforaként el lehet mondani, hogy amelyik évad, ahányadik sebességbe kapcsol Gilligan, az 5/8-16 gyakorlatilag a 6. fokozat, mert ott aztán borul minden, mint a kártyavár és észvesztő irammal történik minden.

Kolléga említette, hogy évadzáró lehetne bármelyik rész, ez tökéletesen így van. Walt és Jesse személyiségváltozása elképesztő, főleg Walté lehengerlő, a legikonikusabb része az egész sorozatnak szerintem az, amikor a zárórészben vagy az az előttiben, már nem is tudom melyikben, amikor Skylerrel beszél a motelban, amikor bevallja a miért?-re a választ.

A hab a tortán. Az 'Ozymandias' rész (5/14.) több, mint 50.000 szavazat után 10/10-n áll imdb-n. Nem hiszem, hogy részleteznem kell.
The Evolution of Walter White
Amikor adták a zárórészeket, minden hétfőn reggel remegő kézzel ültem a gép elé, mint a heroinos, hogy tölthessem az új részt, hogy nézhessem. Aztán kb. majdnem sírtam, hogy vége lett a legnagyobb filmművészeti alkotásnak, amit életemben végig tudtam kísérni. 4. évadtól színtiszta 10/10, onnantól lehet igazán mérni az erejét az egésznek, ezért nem is pontoznám az első szárnypróbálgatásokat. Pazar. Kib* pazar.