Segítség kéne
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ha telefont vennék, Samsungot vagy HTC-t vennék. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
LG Optimus 2xMessiFan írta:Szeretnék venni egy új telefont. Tudnátok ajánlani olyan telókat aminek jó a kamerája, memóriája és sok alkalmazás van? Manapság csak ilyen telók vannak, de szerintetek mik a legjobbak?
Természetesen 100 alatt
http://mobilarena.hu/teszt/lg_optimus_2 ... zekok.html
2magos, 8GB belső memória, 8megapixeles kamera, Full HD video.

- chonggy
- Capitá del Barça
http://www.telefonguru.hu/keszulekek/ke ... _S5560.asp
Nekem ez van,meg vagyok vele elégedve...Ha még jobbat akarsz,akkor pedig :
http://www.telefonguru.hu/keszulekek/ke ... sire_Z.asp
Nekem ez van,meg vagyok vele elégedve...Ha még jobbat akarsz,akkor pedig :
http://www.telefonguru.hu/keszulekek/ke ... sire_Z.asp

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Szeretnék venni egy új telefont. Tudnátok ajánlani olyan telókat aminek jó a kamerája, memóriája és sok alkalmazás van? Manapság csak ilyen telók vannak, de szerintetek mik a legjobbak?
Természetesen 100 alatt
Természetesen 100 alatt

igazán nincs mitvisca el barca írta:daffy, kösz még 1x, itt is
- visca el barca
- Presidente del Barça
daffy, kösz még 1x, itt is
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

mentvisca el barca írta:egy ncore user dobjon már rám egy privatot, kis segitseget szeretnék kérni!
köszönöm!
- visca el barca
- Presidente del Barça
egy ncore user dobjon már rám egy privatot, kis segitseget szeretnék kérni!
köszönöm!
köszönöm!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

A második részére gondoltam, köszönöm szépen a segítségedet!L.Messi 10 írta:Ha erre gondolsz akkor csak jelöld ki a szöveget, majd nyomd meg fent a "vastag" B-t. Vagy töröld ki idézetnél a hozzászólás többi részét.Firefox írta:Kedves fórumozók!
Bocs a tudatlanságomért (már ha ez annak számít), de olyan problémám lenne, hogy: -Hogyan tudok egy hsz-ből egy mondatot kiemelni, és csak arra válaszolni? Nem tudom érthető-e a mondat.Előre is köszi.

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Ha erre gondolsz akkor csak jelöld ki a szöveget, majd nyomd meg fent a "vastag" B-t. Vagy töröld ki idézetnél a hozzászólás többi részét.Firefox írta:Kedves fórumozók!
Bocs a tudatlanságomért (már ha ez annak számít), de olyan problémám lenne, hogy: -Hogyan tudok egy hsz-ből egy mondatot kiemelni, és csak arra válaszolni? Nem tudom érthető-e a mondat.Előre is köszi.

Kedves fórumozók!
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Először is kell egy Winrar, http://www.winrar.hu/. Ezt felrakod és utána ki kell csomagolni valamelyik fájlt (amelyiket akarod, jobb egérgomb, kicsomagolás). Ha megvan akkor elvileg kapsz egy ISO kiterjesztésű fájlt, ahhoz kelleni fog egy http://daemontools.hu/. Ha ez is fent van, akkor megnyitod a daemon toolsal a kapott file-t és elindul a telepítő.davidvilla77 írta:Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni. Töltöttem le Ncore-ról egy játékot (F1 2011) és a következő fájlokat töltötte le: KÉP
És mindegyik fájl ilyen kiterjesztésű.
A kérdés a következő: hogyan tudom ezt a játékot feltelepíteni? milyen programot kell esetleg igénybe venni?
Köszönöm előre is!

- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni. Töltöttem le Ncore-ról egy játékot (F1 2011) és a következő fájlokat töltötte le: KÉP
A kérdés a következő: hogyan tudom ezt a játékot feltelepíteni? milyen programot kell esetleg igénybe venni?
Köszönöm előre is!
Köszönöm előre is!
köszigergo9 írta:http://www.pitbullteam.hu/contacts.phpdaffy írta:valaki nem tud jó fajta és nem túl drága küzdősport oktatásról budapest belvárosában? box-thai box-mma
a google-t kivégeztem
Ha nem láttad még.
Fogalmam sincs helyileg hol van Pesten mintahogy az árakról sem , de színvonalról igen. Ha komolyabban akarod venni akkor ez tökéletes opció.
Régebben voltam pár versenyen ellenük nem volt egyszerű.
még 1 évig biztosan nem akarom komolyan venni(értem ezalatt a versenyzést). a térdem erősítem még,utána talán bepróbálom,ha a sportorvos is úgy akarja.
-
- Director del Fútbol
http://www.pitbullteam.hu/contacts.phpdaffy írta:valaki nem tud jó fajta és nem túl drága küzdősport oktatásról budapest belvárosában? box-thai box-mma
a google-t kivégeztem
Ha nem láttad még.
Fogalmam sincs helyileg hol van Pesten mintahogy az árakról sem , de színvonalról igen. Ha komolyabban akarod venni akkor ez tökéletes opció.
Régebben voltam pár versenyen ellenük nem volt egyszerű.

- albicelesteX
- A Vadász
Köszi!A Laziot tudtam,de azt nem akartam írni. 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Asszem még a Cisco és az Alba is. Meg talán mintha lenne egy Atletico is.albicelesteX írta:Sziasztok!Rómának az AS Roma-n kívül van másik csapata?Úgy mint Barcelonanak az Espanyol pl.?Köszi!

Lazio.albicelesteX írta:Sziasztok!Rómának az AS Roma-n kívül van másik csapata?Úgy mint Barcelonanak az Espanyol pl.?Köszi!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- albicelesteX
- A Vadász
Sziasztok!Rómának az AS Roma-n kívül van másik csapata?Úgy mint Barcelonanak az Espanyol pl.?Köszi!

- davi10
- Llegenda del Barça
Már megnéztem, de nem találtam semmit. Több éves a youtube-fiókom, és eddig még nem volt ilyen.L.Messi 10 írta:Gondolom van egy értesítő email amin át meg tudod erősíteni a fiókod. Nézd meg az email fiókod.davi10 írta:Sziasztok!
Az a probléma, hogy a youtube-on szeretnék kommentet írni egy videóhoz, de ezt írja ki: Hiba: a fiók nincs ellenőrizve (nézd meg az e-mailt).
Ezzel mit tudok kezden?
kösz

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- miihii
- KHAL
Ez engem is érdekelne,uh ha vki tudja a megfejtést,ne fogja vissza magátRezi Torres írta:Sziasztok! Tudna valaki abban segíteni, hogy a Barca- Osasuna meccset honnan tudom letölteni magyar kommentárral (ncore-on és beload-on nincsen fent).
Előre is köszi a segítséget:)

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Gondolom van egy értesítő email amin át meg tudod erősíteni a fiókod. Nézd meg az email fiókod.davi10 írta:Sziasztok!
Az a probléma, hogy a youtube-on szeretnék kommentet írni egy videóhoz, de ezt írja ki: Hiba: a fiók nincs ellenőrizve (nézd meg az e-mailt).
Ezzel mit tudok kezden?
kösz

- davi10
- Llegenda del Barça
Sziasztok!
Ezzel mit tudok kezden?
kösz
Ezzel mit tudok kezden?
kösz

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Sziasztok! Tudna valaki abban segíteni, hogy a Barca- Osasuna meccset honnan tudom letölteni magyar kommentárral (ncore-on és beload-on nincsen fent).
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
azt megköszönnémbowlinggolyo írta:Bátyám jár thai-boxozni,mivel egyetemista így nem a legdrágább helyek azok amik előkelő helyen vannak nála,ha gondolod hnpra megkérdezem neked és küldök egy pü-t h hova jár és mennyiértdaffy írta:valaki nem tud jó fajta és nem túl drága küzdősport oktatásról budapest belvárosában? box-thai box-mma
a google-t kivégeztem